FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Pozitivna nula nakon milijun godina 

Da su moje pare radovao bih se i ja sto je pozitivna nula, ovako kao navijacu, boli me qrc koliko su potrosili a koliko zaradili, hocu rezultate, a oni sa mazgom na klupi i ovakvim kadrom ce i ove godine izostati..
Pa i kao navijaca treba da te raduje dobro poslovanje kluba. Kada smo ekonomski jaki i sigurni onda i mozes ocekivati velika pojacanje i dobre rezultate. Malo sam razocaran sto nije doslo veliko pojacanje koje je najvljivano ali sam i zadovoljan Marcatom. Ocekujem da do polusezone mozemo do 4. mjesta, a da ne bude preveliki zaostatak za mjestima koje vode u LP. To ce biti uspjeh sa ovim igracima koje imamo, i onda na zimskom marcatu ocekujem da dodju pojacanje koja ce nam pomoci da izborimo to duge iscekivano takmicenje. Forza InterGuarin14 je napisao/la:Da su moje pare radovao bih se i ja sto je pozitivna nula, ovako kao navijacu, boli me qrc koliko su potrosili a koliko zaradili, hocu rezultate, a oni sa mazgom na klupi i ovakvim kadrom ce i ove godine izostati..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Nije najavljivano veliko pojacanje nego su to jedino bili bombasticni baslovi u medijima,a kad bi procitao intervju o tome nije bilo govora.Barem ja nisam vidio,a mislim da sam popratio gotovo sve.Ako neko ima clanak neka stavi.
A sto se tice merkata odradjen je jako dobro.Ne savrseno,ali jako dobro.Da se prodalo Guarina i Campagnara o kojima je ovisio dolazak ofenzivca i Rolanda onda bi to bilo to,ali ne mozes natjerat klubove da uzmu igrace.A isto tako i ova dvojica se nisu uspjeli dogovorit s nekim klubovima oko uvjeta ili im se pak nije svidjala "velicina" kluba pa su u startu odbili ponudu.Jbg,novaca za sada nema da bi izvan ovoga nesto dodatno izvalili za nekog igraca.Ali bit ce kroz neko vrijeme,najvaznije za sada da se rjesava dugova i posluje pozitivno sto za vrijeme Morattija nije bio slucaj.I da,ovaj put se nije panicno kupovalo skart zadnjih dana samo kako bi se nesto dovelo i nije se prodavalo samo da se proda posto je sve do zadnjeg dana trazena od pocetka zacrtana cifra za Guarina i nije se od tog odstupalo.Preracunali su se mislim jedino oko Alvareza ili pak misle da ce ovaj kadar biti dovoljan za iducih 4,5 mjeseci do zimskog mercata.
A sto se tice merkata odradjen je jako dobro.Ne savrseno,ali jako dobro.Da se prodalo Guarina i Campagnara o kojima je ovisio dolazak ofenzivca i Rolanda onda bi to bilo to,ali ne mozes natjerat klubove da uzmu igrace.A isto tako i ova dvojica se nisu uspjeli dogovorit s nekim klubovima oko uvjeta ili im se pak nije svidjala "velicina" kluba pa su u startu odbili ponudu.Jbg,novaca za sada nema da bi izvan ovoga nesto dodatno izvalili za nekog igraca.Ali bit ce kroz neko vrijeme,najvaznije za sada da se rjesava dugova i posluje pozitivno sto za vrijeme Morattija nije bio slucaj.I da,ovaj put se nije panicno kupovalo skart zadnjih dana samo kako bi se nesto dovelo i nije se prodavalo samo da se proda posto je sve do zadnjeg dana trazena od pocetka zacrtana cifra za Guarina i nije se od tog odstupalo.Preracunali su se mislim jedino oko Alvareza ili pak misle da ce ovaj kadar biti dovoljan za iducih 4,5 mjeseci do zimskog mercata.
Mazzarri je zadovoljan transferima.THE SCUDETTO – “A dream? They asked me of my wins and I said that, after the Italian Cup and the Champions League with Napoli, I would like to win the league title as soon as possible, as a professional. Talking about it now, however, is premature and I don’t want to deceive anyone. we started with a winning idea, we did well in the summer, also on the transfer market. now we will focus on young people who are our heritage for the future: this is the objective.”
THE TRANSFER MARKET – “My assessment is this: the club has acted with certain parameters and I accept it all. We did well, even on the tranfer market. We have set up a competitive squad and there are motivated players. Having a lot of players can also lead to not getting the most of a few of them. We have the right number and everyone can improve in the future.”
Zabilježit ćemo ovu izjavuWith the players we have, once you get to the best shape, we can play a good football.”

S obzirom na situaciju zadovoljan je remijem protiv Torina.Torino will be a difficult area for everyone and in the end we will evaluate. I want to see how many will be getting all three points at the Stadio Olimpico. In spite of the injury to Osvaldo and the unavailability of Palacio I’m happy. I’ve been forced to play Pablo part-time and, despite everything, I’m happy.
U pravu je za Torino, jedino Juve ce tamo uzeti 3 boda 

Pogledao sinoć još jednom utakmicu s Torinom…
Handanovič igrač utakmice.Uz skinuti penal još par jako dobrih intervencija i pokrenuo onu jednu kontru nakon Torinovog kornera.A i primjetio sam da se dosta ljuti na igrače što se ne otvaraju bolje i ne izlaze brže prema naprijed kako bi im mogao odmah pri primanju proslijedit loptu i pokušat nešto iz kontre napravit kad ne ide na postavljenu obranu pošto su se ovi cijelu utakmicu branili sa 10 igrača iza lopte.A kad već to spominjem…Mazzarri i dalje igra sa tri stopera i pretragično je gledat kako sva trojica najveći dio vremena stoje na centru dok je Torino sa svim igračima na svojoj polovici i naprijed fali igrača pa se nikakva smislena akcija niti ne može složit.Je*emu mater riskiraj jednom i vadi jednog stopera van.Da ne spominjem da je tu još i Medel koji ne ide previše naprijed i pomaže obrani,znači dodatan osigurač.I tako imamo situaciju otprilike 7vs10 dok se napada.
Obrana jako dobra cijelu utakmicu.Ispalo se samo jednom u 53.prvo Jonathan na strani,pa Vidic i Dodo nisu uspjeli duel glavom dobit i na kraju Kvaljarela pokraj Juana dolazi do lopte,ali srećom puca pored gola.Ranocchia posebno dobar,izgleda da nastavlja gdje je stao prošle sezone.Osim što je dominirao prema nazad par puta je i dobru dugu loptu prema naprijed poslao.Jedino mu ne ide kad se sam krene priključit u napad,to redovito loše završi.Juan je tu puno bolji.
Yann slabo,previše netočnih dodavanja i izgubljenih lopti na sredini terena i Mazzarri ga je s razlogom izvadio.S druge strane odličan debi Medela,uz Handanoviča i Ranocchiu sigurno najbolji na terenu.Prema nazad jako dobro odradio posao,a i prema naprijed nije loše.Ima dobar pass,povukao je onu jednu dobru kontru nakon kornera (a oprošten mu je i jedan žuti)...Ako će prije iduće biti dvojba Medel ili Yann,Čileanac je u prednosti.
Dodo nije imao puno akcije,dobro su ga uspijeli zatvoriti i nije se bas naigrao.Al opet i danas je bilo vidljivo koliko dobar centarsut ima,samo da česce dođe u priliku da ga iskoristi...Što se tiče igre u defanzivi u 30. mu je pobjegao igrač po njegovoj strani,a ostalo je sve korektno odrađeno.S druge strane Jonathan...ispado jednom,dvaput u obrani,u napadu još gori.Oni njegovi korneri su očajni i bez obzira na to svaki idući opet on izvodi.
Ne znam zašto se odustalo s Hernanesom tu kad je deset puta bolja opcija od ovoga.Jonathana je trebalo puno ranije mijenjat,a ne tek u 84. (a i opcenito je Mazzarri kasnio sa druge dvije izmjene) prvo jer je bio stvarno loš,a drugo jer se čini da je Nagatomo za sada u boljoj formi pa da je imao više vremena možda bi nešto i napravio preko svoje strane.I ona izmjena Dodo van-Ambrozije unutra je isto promašena i zakašnjela i šta sve ne.Jbte tek u 80.se sjetio da ima i kojeg igrača na klupi,al eto nismo bili te sreće da izvadi i ubaci pravog.Dapače izvadio je krivog i ubacio krivog,fascinantno
Ambrozije nikad ništa prema naprijed ne napravi,a treba napast pred kraj i pokušat uzet tri boda i ovaj se odlučuje njega ubacit.Osim što ovaj očekivano u napadu nije ništa odigrao ispao je u obrani u 89. i tu su mogao izgubiti i ovaj bod.
Kovačić loš,tu je negdje sa Jonathanom i Icardijem bio.Gotovo niti jedan pas mu nije prolazio,premalo odgovornosti preuzimao.Hernanes isti takav u prvom dijelu dok je u drugom značajno podigao igru i bio jedan od najboljih igrača na terenu (moguće i da je do toga što je vraćen u vezu Yannovim izlaskom dok je Kovačić igrao i dalje iza napadača u nekakvih 3-4-1-2,a za tu poziciju se već previše puta pokazalo da mu ne odgovara),radio ono što se ubuduće očekuje i od Kovačića...da uzme loptu,preuzme odgovornost i pokuša pokrenut ekipu.Dao dvije lopte napadačima u 16...
Icardi slab...u prvom pol.je bila ona jako dobra prilika kad je Handanovič boksao nakon kornera,Medel povukao i dao za Hernanesa koji šalje odličnu loptu negdje na vrh 16,a ovaj očajno "prima" i lopta odlazi van terena.Još ranije Yann loše puca,lopta ide pored lijeve stative gdje je Icardi mogao bolje reagirat i zahvatit ju.Mora se i priznat da nije imao previše upotrebljivih lopti i baš čistih prilika,ali eto ovo što je imao morao je bolje reagirat.Fali Palacio tu da poveže vezu i napadače i nije sigurno bezveze onaj podatak da bez Palacia na terenu Icardi još nije dao gol u Serie A.Znamo kakav je on tip napadača i da sam ne može nešto iskreirat,ali kada ga se dovede u dobru situaciju obično to završava golom.Kasnije mu se Osvaldo pridužio u napadu i nije mi to baš najbolje izgledalo...ili su obojica stajala u liniji sa stoperima ili se pak Icardi češće izvlačio po loptu što je stvar koju ubuduće Osvaldo mora više radit jer njemu i odgovara više ta uloga pošto je što se tiče tehnike i kreacije bolji od Maura i može stvorit nešto iz ničega.U 69. mu je Hernanes odlično poslao jednu loptu,al nije je uspio progurat kraj golmana...to je bila ona situacija kada u nastavku akcije Glik ili netko Medelu prije šuta kupi u zadnji čas loptu sa noge.Inače...85.i "faul" Icardija u napadu
Sudac očajan.Prvo penal koji je toliko smiješan da ja ne znam evo...Vidic ga je jedva lagano dotaknuo i to je na sekundu bilo,a onaj smrad dajverski je pao ko pokošen.Komedija.Nakon toga mora se priznat da je Medelu u prvom pol.oprošten žuti za sličan start gdje je Hernanes pokupio karton u drugom pol.I onda dalje na Interovu štetu...92. i crveni Vidiću
Tek jučer kad sam snimku gledao sam skužio da je zapravo tu Doveri dosudio gol aut u korist Intera (sve ovo vrijeme mislio da je bio neki nebitan aut za ove pa je zato Vidić "sarkastično pljeskao") i nakon toga zaplješće na dobru odluku i pokaže palac gore da bi mu ovaj crveni pokazao,kakva je*ena smijurija
A od produžene 3 minute igralo se,brojao sam,niti 40 sekundi,NITI ČETRDESET SEKUNDI i imbecilčina jedva dočekala da dođe točno na 3:00 i da svira kraj
Inače,Vidić vrlo dobar u debiju.Ove dvije smijurije gdje on apsolutno ništa nije kriv mu neću za zlo uzimat.Siguran kao i ostala dva stopera,a u napadu se pamti kako je u jednom skoku slomio ona dva jadnika
Mazzarri je po meni glavni krivac za gubitak bodova (iako sam ja generalno zadovoljan bodom za početak,Torino je dobra defenzivna ekipa i bod u gostima kod njih nije loš rezultat za prvo kolo) jer je i dalje preoprezan,preuzimanje rizika da bi se došlo do pobjede je stran pojam,prekasno mijenja,krivo mijenja...olakotna okolnost su mu što još uvijek nema Palacia koji je najvažniji igrač ove ekipe,što Osvaldo još nije potpuno spreman i što ovoj ekipi treba još neko vrijeme da se uigra.Krenulo se sa 3-4-2-1 što mi se nikako ne sviđa,čak i onih 3-5-2/3-5-1-1 djeluju bolje.Niti Kovačiću niti Hernanes izgleda ne paše ta pozicija odmah iza isturenog napadača nego su bolji kada su bliže centru igrališta.U drugom poluvremenu nakon ulaska Osvalda je prebacio na 3-4-1-2 sa Kovačićem na poziciji gdje je jednio protiv Stjarnana odigrao dobru utakmicu od kada je došao u Inter.A što se tiče formacije u fazi obrane...tokom cijele utakmice je to bilo nekakvih 3-4-3 gdje su u prvom Kovačić,Icardi i Hernanes,a u drugom pol. Kovačić,Icardi i Osvaldo visoko zatvarali igrače Torina.
Reprezentativna pauza
Tko će dočekat Sassuolo...
[youtube][/youtube]
Handanovič igrač utakmice.Uz skinuti penal još par jako dobrih intervencija i pokrenuo onu jednu kontru nakon Torinovog kornera.A i primjetio sam da se dosta ljuti na igrače što se ne otvaraju bolje i ne izlaze brže prema naprijed kako bi im mogao odmah pri primanju proslijedit loptu i pokušat nešto iz kontre napravit kad ne ide na postavljenu obranu pošto su se ovi cijelu utakmicu branili sa 10 igrača iza lopte.A kad već to spominjem…Mazzarri i dalje igra sa tri stopera i pretragično je gledat kako sva trojica najveći dio vremena stoje na centru dok je Torino sa svim igračima na svojoj polovici i naprijed fali igrača pa se nikakva smislena akcija niti ne može složit.Je*emu mater riskiraj jednom i vadi jednog stopera van.Da ne spominjem da je tu još i Medel koji ne ide previše naprijed i pomaže obrani,znači dodatan osigurač.I tako imamo situaciju otprilike 7vs10 dok se napada.
Obrana jako dobra cijelu utakmicu.Ispalo se samo jednom u 53.prvo Jonathan na strani,pa Vidic i Dodo nisu uspjeli duel glavom dobit i na kraju Kvaljarela pokraj Juana dolazi do lopte,ali srećom puca pored gola.Ranocchia posebno dobar,izgleda da nastavlja gdje je stao prošle sezone.Osim što je dominirao prema nazad par puta je i dobru dugu loptu prema naprijed poslao.Jedino mu ne ide kad se sam krene priključit u napad,to redovito loše završi.Juan je tu puno bolji.
Yann slabo,previše netočnih dodavanja i izgubljenih lopti na sredini terena i Mazzarri ga je s razlogom izvadio.S druge strane odličan debi Medela,uz Handanoviča i Ranocchiu sigurno najbolji na terenu.Prema nazad jako dobro odradio posao,a i prema naprijed nije loše.Ima dobar pass,povukao je onu jednu dobru kontru nakon kornera (a oprošten mu je i jedan žuti)...Ako će prije iduće biti dvojba Medel ili Yann,Čileanac je u prednosti.
Dodo nije imao puno akcije,dobro su ga uspijeli zatvoriti i nije se bas naigrao.Al opet i danas je bilo vidljivo koliko dobar centarsut ima,samo da česce dođe u priliku da ga iskoristi...Što se tiče igre u defanzivi u 30. mu je pobjegao igrač po njegovoj strani,a ostalo je sve korektno odrađeno.S druge strane Jonathan...ispado jednom,dvaput u obrani,u napadu još gori.Oni njegovi korneri su očajni i bez obzira na to svaki idući opet on izvodi.

Kovačić loš,tu je negdje sa Jonathanom i Icardijem bio.Gotovo niti jedan pas mu nije prolazio,premalo odgovornosti preuzimao.Hernanes isti takav u prvom dijelu dok je u drugom značajno podigao igru i bio jedan od najboljih igrača na terenu (moguće i da je do toga što je vraćen u vezu Yannovim izlaskom dok je Kovačić igrao i dalje iza napadača u nekakvih 3-4-1-2,a za tu poziciju se već previše puta pokazalo da mu ne odgovara),radio ono što se ubuduće očekuje i od Kovačića...da uzme loptu,preuzme odgovornost i pokuša pokrenut ekipu.Dao dvije lopte napadačima u 16...
Icardi slab...u prvom pol.je bila ona jako dobra prilika kad je Handanovič boksao nakon kornera,Medel povukao i dao za Hernanesa koji šalje odličnu loptu negdje na vrh 16,a ovaj očajno "prima" i lopta odlazi van terena.Još ranije Yann loše puca,lopta ide pored lijeve stative gdje je Icardi mogao bolje reagirat i zahvatit ju.Mora se i priznat da nije imao previše upotrebljivih lopti i baš čistih prilika,ali eto ovo što je imao morao je bolje reagirat.Fali Palacio tu da poveže vezu i napadače i nije sigurno bezveze onaj podatak da bez Palacia na terenu Icardi još nije dao gol u Serie A.Znamo kakav je on tip napadača i da sam ne može nešto iskreirat,ali kada ga se dovede u dobru situaciju obično to završava golom.Kasnije mu se Osvaldo pridužio u napadu i nije mi to baš najbolje izgledalo...ili su obojica stajala u liniji sa stoperima ili se pak Icardi češće izvlačio po loptu što je stvar koju ubuduće Osvaldo mora više radit jer njemu i odgovara više ta uloga pošto je što se tiče tehnike i kreacije bolji od Maura i može stvorit nešto iz ničega.U 69. mu je Hernanes odlično poslao jednu loptu,al nije je uspio progurat kraj golmana...to je bila ona situacija kada u nastavku akcije Glik ili netko Medelu prije šuta kupi u zadnji čas loptu sa noge.Inače...85.i "faul" Icardija u napadu

Sudac očajan.Prvo penal koji je toliko smiješan da ja ne znam evo...Vidic ga je jedva lagano dotaknuo i to je na sekundu bilo,a onaj smrad dajverski je pao ko pokošen.Komedija.Nakon toga mora se priznat da je Medelu u prvom pol.oprošten žuti za sličan start gdje je Hernanes pokupio karton u drugom pol.I onda dalje na Interovu štetu...92. i crveni Vidiću

Inače,Vidić vrlo dobar u debiju.Ove dvije smijurije gdje on apsolutno ništa nije kriv mu neću za zlo uzimat.Siguran kao i ostala dva stopera,a u napadu se pamti kako je u jednom skoku slomio ona dva jadnika

Mazzarri je po meni glavni krivac za gubitak bodova (iako sam ja generalno zadovoljan bodom za početak,Torino je dobra defenzivna ekipa i bod u gostima kod njih nije loš rezultat za prvo kolo) jer je i dalje preoprezan,preuzimanje rizika da bi se došlo do pobjede je stran pojam,prekasno mijenja,krivo mijenja...olakotna okolnost su mu što još uvijek nema Palacia koji je najvažniji igrač ove ekipe,što Osvaldo još nije potpuno spreman i što ovoj ekipi treba još neko vrijeme da se uigra.Krenulo se sa 3-4-2-1 što mi se nikako ne sviđa,čak i onih 3-5-2/3-5-1-1 djeluju bolje.Niti Kovačiću niti Hernanes izgleda ne paše ta pozicija odmah iza isturenog napadača nego su bolji kada su bliže centru igrališta.U drugom poluvremenu nakon ulaska Osvalda je prebacio na 3-4-1-2 sa Kovačićem na poziciji gdje je jednio protiv Stjarnana odigrao dobru utakmicu od kada je došao u Inter.A što se tiče formacije u fazi obrane...tokom cijele utakmice je to bilo nekakvih 3-4-3 gdje su u prvom Kovačić,Icardi i Hernanes,a u drugom pol. Kovačić,Icardi i Osvaldo visoko zatvarali igrače Torina.
Reprezentativna pauza

[youtube][/youtube]
- Interista02
- Kontakt:
@SiamoNoi kakv je Kova bio u prijateljskoj protiv Cipra, koju je poziciju igrao i tako to ???
Očekujem detaljan izvještaj =)
Očekujem detaljan izvještaj =)
Igrao je lijevo krilo u 4-2-3-1,al jbg nisam bas pozorno pratio tu utakmicu
Navodno je dosta dobro odigrao.Gledat ću Maltu sad u kval.pa ćemo vidjet...
Evo kapetana:
[youtube][/youtube]
Kao i za vikend...kad krene s loptom prema naprijed to ne završava dobro,ali zato je ostatak dobro odrađen sudeći prema ovome.

Evo kapetana:
[youtube][/youtube]
Kao i za vikend...kad krene s loptom prema naprijed to ne završava dobro,ali zato je ostatak dobro odrađen sudeći prema ovome.
Dobro Mazzarri zbori.The value of the Inter players today is different than in the past. So you have to find the quality through work. Big signings isn’t the only way to create a big team.
In the latest edition of “La Gazetta dello Sport” the idea of reviving the song “Pazza Inter” at the San Siro was talked about. The topic has been debated by senior management and it is said that Thohir is in favor of it. Inter legend Walter Zenga weighed in on Twitter saying that he believed returning the song to the stadium would restore enthusiasm to the stadium.
Inter’s Mercato SummaryAccording to reports from Andrea Paventi of “Sky”, Inter striker Rodrigo Palacio is on his way to full fitness. The player took part in most of the group session and is showing positive signs ahead of Sunday’s game against Sassuolo. In the event that the player is fit for the game, Mazzarri is likey to field two strikers or perhaps another formation entirely. The track for Osvaldo is being treated with caution. If he does not recover fitness for the weekend the doctors will try to have him prepared for the opening of the Europa League.
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne kontam ovaj video s Kuzmanovićem i Pogbom 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Netipicno za Kuza da dribla, nista specijalno. Samo pokazao da ipak zna nesto s loptom. Doduse ovi sto prave ove klipove vise se sprdaju, tako da ima dosta ovakih klipova na Johnyjev racun.
Call the coroner!
- Interista02
- Kontakt:

otvori čitavu sliku, ima i Osvaldo

Tko je sve iz kluba isao na pripreme reprezentacije?Kovacic,Kuzmanovic,Ranocchia...?
- Interista02
- Kontakt:
Ima još Obi
Izgleda da Guarin okreće novu ploču. Navodno dolazi ranije na treninge i odradi dosta toga dok se i drugi ne pojave. Ako se sredi s glavom, mogo' bi nam on biti najveće "pojačanje" ove sezone
Ne gotivim ga, cigan obični, ali bilo bi fino da proigra

Izgleda da Guarin okreće novu ploču. Navodno dolazi ranije na treninge i odradi dosta toga dok se i drugi ne pojave. Ako se sredi s glavom, mogo' bi nam on biti najveće "pojačanje" ove sezone

Ne gotivim ga, cigan obični, ali bilo bi fino da proigra

Nova himna Intera ?
[youtube][/youtube]
Pazza Inter, Impazzisco per te i Ce solo l Inter su prave himne ovo neka buranija, za festival za malu djecu.

[youtube][/youtube]
Pazza Inter, Impazzisco per te i Ce solo l Inter su prave himne ovo neka buranija, za festival za malu djecu.

Call the coroner!
Jao ovih pauza,odmah se prestane pisat po temi
Evo jedna od stvari koje će biti ključne ove sezone ako se misli do trećeg mjesta:

Andreolli umjesto suspendiranog Vidića,umjesto Jonathana Nagatomo koji je čini mi se trenutno u boljoj formi,Palacio se izgleda vraća...nije loše
A Sassuolo ima zanimljivu ekipu...Berardi,Zaza,Antei,Vrsaljko,Sansone,Consigli...
A tokom cijele sezone samo 7 šuteva manje od najboljeg strijelaca Palacia

Evo jedna od stvari koje će biti ključne ove sezone ako se misli do trećeg mjesta:
Zato za početak treba dobiti Sassuolo:Points won at home in the last 3 years:
147]Juve
125]Napoli
122]Milan
121]Roma
117]Udinese
113]Lazio
102]Fiore, Parma
099]Catania
095]INTER

Andreolli umjesto suspendiranog Vidića,umjesto Jonathana Nagatomo koji je čini mi se trenutno u boljoj formi,Palacio se izgleda vraća...nije loše

A Sassuolo ima zanimljivu ekipu...Berardi,Zaza,Antei,Vrsaljko,Sansone,Consigli...

Niti svaki treći u okvir ne ideGuarin in 2013/14: Four goals, 6 assists, 86 shots, 24 shots on target.

Inter total salaries since 2008:
2008 - 110€m
2009 - 150€m
2010 - 121.4€m
2011 - 145€m
2012 - 100€m
2013 - 95€m
2014 - 70€m
U15 prije koji dan osvojili nekakav turnirFirst Barcelona and then Juventus. Inter U15 are the winner of Memorial Scirea after beating Juventus 3-1 in the final.

Ako ovakva postava bude imate veliku mogućnost uzimanja bodova. Veliki plus je što se vraća Palacio, a najveći plus je sto bi Nagatomo poceo umjesto onog Jonathana, koji umjesto da igra sjedi ma terenu 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
" onclick="window.open(this.href);return false;

Po slikama s treninga izgleda da je vrhunska atmosfera u ekipi
Da se riješi dilema,ako još uvijek postoji,gdje bi Guarin trebao igrati:

Po slikama s treninga izgleda da je vrhunska atmosfera u ekipi

Da se riješi dilema,ako još uvijek postoji,gdje bi Guarin trebao igrati:
N:You have stayed at Inter also because you were considered better than any other arrivals. And with a new role in view: a second striker or attacking midfielder. On second thought, the new role is not new…
Guarin“I did it already with Villas Boas at Porto. Sometimes with Stramaccioni. I like the idea of being able to play in that position for 4 reasons: it is an area of the pitch where I feel good, I am closer to the attacker, I see the goal wider and having less defensive duties I can take advantage of my power.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.