Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ox je katastrofalan ne zasluzje da ulazi sa klupe a kamoli da igra prvu ne razumijem samo gdje je Gnabry nestoa sta je sa njim pa on zasluzuje vise od Oxa da igra...
Takodjer Campbell zasluzuje prvi sansu ispred Oxa...
Takodjer Campbell zasluzuje prvi sansu ispred Oxa...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Spominjalo se da ce Gnabry na posudbu sad da li je otisao to ne znam..
Gnabry je povriijedjen.. Koljeno je u pitanju.. Tako da se ne ocekuje ubrzo na terenu
Joel umjesto OX-a i to bi bila formacija s kojom bi možda i mogli igrat protiv naftaša. Ali očekujm Alexisa kao CF-a,Ezela na krilu i Santi-a na 10 a možda i Chambersa u defanzivi. Naravno nije potrebno prognozirat šta će nas strefit u tom slučaju.QUARTERBACK je napisao/la:Szsz
Deb - Kos - Mert - Monr
Flamini
Ramsey
Sanchez Ozil Ox
Welbeck
Protiv Citya.
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja bi ovako izveo sastav, nije ni City jak ko prije, nisu ni oni uigrani ko ni mi, mislim da mozemo s ovom postavom bar remi izvuci jbg.rambo16 je napisao/la:Joel umjesto OX-a i to bi bila formacija s kojom bi možda i mogli igrat protiv naftaša. Ali očekujm Alexisa kao CF-a,Ezela na krilu i Santi-a na 10 a možda i Chambersa u defanzivi. Naravno nije potrebno prognozirat šta će nas strefit u tom slučaju.QUARTERBACK je napisao/la:Szsz
Deb - Kos - Mert - Monr
Flamini
Ramsey
Sanchez Ozil Ox
Welbeck
Protiv Citya.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Welbeck se povrijedio na treningu Engleske. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Naftaši su za trenutak odahnuli,ali Gazela će biti spremna da ih pokopa!Doctors have assured Hodgson that the striker is OK
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma djaba im sve nahebali su kako god okrenes nema Welbecka tu je Sanogo predator..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
welbek 25+ laganini

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vođa je iskopao gladnog predatora iz mrtvih ga digao sad je red da mu se oduzi partijama na koje smo od njega navikli da gledamo na svjetskom prvenstvu u-20 ili u.19..BigBigBang je napisao/la:Ma djaba im sve nahebali su kako god okrenes nema Welbecka tu je Sanogo predator..
predatore ne zasluzujemo te!!!
Kakav SanogolQUARTERBACK je napisao/la:Vođa je iskopao gladnog predatora iz mrtvih ga digao sad je red da mu se oduzi partijama na koje smo od njega navikli da gledamo na svjetskom prvenstvu u-20 ili u.19..BigBigBang je napisao/la:Ma djaba im sve nahebali su kako god okrenes nema Welbecka tu je Sanogo predator..
predatore ne zasluzujemo te!!!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A jesmo pogana ekipa. Lik nije ni krocio na Emirates, a vec se povrijedio. 
Dobro ce biti ako nebude nista ozbilojno,jer nasi naknadno znaju reci da ima npr "frakturu stopala"kao kod Girouda sto je bio slucajsuhakrpa je napisao/la:A jesmo pogana ekipa. Lik nije ni krocio na Emirates, a vec se povrijedio.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gazela je tuanell je napisao/la:
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma nista nama ove reprezentativne utakmice u septembru po prosjeku nose dva igraca.
To je takva cinjenica.
Danas sam bas optimistican sto se tice Danny boya. Gledajte ga ovako ima sve potrebno da bi bio vrhunski igrac. Visok je, jak, brz, ima dobru kontrolu lopte, skok, i plus tek sada puni 24 godine sto znaci da vrijeme jos ide njemu u korist, sve potrebno da bude dobar napadac... Mozda je njega tamo i krilo gusilo, treba ga gurnuti u peterac pa da vidimo kada ga nasi stanu pitat loptama. Optimistican sam pa nije ni Voajer tolika budaletina kolika se pretstavlja.

Danas sam bas optimistican sto se tice Danny boya. Gledajte ga ovako ima sve potrebno da bi bio vrhunski igrac. Visok je, jak, brz, ima dobru kontrolu lopte, skok, i plus tek sada puni 24 godine sto znaci da vrijeme jos ide njemu u korist, sve potrebno da bude dobar napadac... Mozda je njega tamo i krilo gusilo, treba ga gurnuti u peterac pa da vidimo kada ga nasi stanu pitat loptama. Optimistican sam pa nije ni Voajer tolika budaletina kolika se pretstavlja.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.