Safet Sušić - Pape

soccerfan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 17:02

DonCorleone je napisao/la:Covjek se bruka sa ovim Hadzicem neizmjerno.
Svi ovdje kukaju na Tinu, ali meni je ovaj Hadzic milion puta veca ubleha svega mi. Tino bar zna ponekad i pogodit, zna poneki potez napraviti, momak trci dosta i moje skromno misljenje je da je za klupe sasvim ok. Ali ona ubleha? Pa on hodatu ne zna. :shhh: :shhh: :shhh:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 17:25

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kaze covjek Hadzic moze da igra stopera. :kafa:

A nesto ljut na novinare kad prica o Zenici, veli vi ste ovo trazili eto vam sad! :urnebes: :clap:
Odlicno zapazanje :thumbup:
Tacno se vidi da mu se nije dolazilo u Zenicu i da je morao pod pritiskom javnosti i dijela medija,kuka iz oba oka,prvo kratki kreveti,pa onda sve je odlicno samo fali komfora.Ja bih rekao da najvise njemu fali Bosna i ostale kafane :urnebes:
Ali bitno je da su jurisnici ispinovali kako igraci ne zele u Zenicu.
Iako sigurno ni dio novinara nije odusevljen odlaskom u kamp u Zenicu,i oni su naucili da im je tu blizu,da razvuku šuplju,da se ne zahmete putovati.
Ne bih se iznenadio ako se u buducnosti opet vrate na Ilidzu :kafa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 17:27

Rusilac je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kaze covjek Hadzic moze da igra stopera. :kafa:

A nesto ljut na novinare kad prica o Zenici, veli vi ste ovo trazili eto vam sad! :urnebes: :clap:
Tacno se vidi da mu se nije dolazilo u Zenicu i da je morao pod pritiskom javnosti i dijela medija,kuka iz oba oka,prvo kratki kreveti,pa onda sve je odlicno samo fali komfora.Ja bih rekao da najvise njemu fali Bosna i ostale kafane :urnebes:
Iako sigurno ni dio novinara nije odusevljen odlaskom u kamp u Zenicu,i oni su naucili da im je tu blizu,da razvuku šuplju,da se ne zahmete putovati.
Zanimljivo bas da se ni jedan igrac nije pozalio na trening kamp nego samo Pape. :shock: :shock: :shock: Mozda im ormari nisu dovoljno veliki pa nema prostora za sve suskavce? :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2014, 17:31

Nije me bilo dugo na temi pa samo da ceatitam Papetu sto je otjerao smetljare Spahica i Ibricica i zahvalio se Misketu. Pape je sve to mudro odradio. Odlican posao selektore a i ova kapitenska sada mora natjerati princezu da trci. Kapiten pred kamerama, pripreme u Zenici, svaka cast. Kod tebe se uvijek znao red. Samo naprijed.
Kocka je bačena

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 17:36

Hendo je napisao/la:Nije me bilo dugo na temi pa samo da ceatitam Papetu sto je otjerao smetljare Spahica i Ibricica i zahvalio se Misketu. Pape je sve to mudro odradio. Odlican posao selektore a i ova kapitenska sada mora natjerati princezu da trci. Kapiten pred kamerama, pripreme u Zenici, svaka cast. Kod tebe se uvijek znao red. Samo naprijed.
Odlucite se vise, prvo ste govorili da Spaha kroji spisak, da je Bog i batina u repki i savezu, a sada ga kao Susic otjerao? Jedan mali covjek poput Susica ne moze otjerat gromadu poput Emira. On je sam otisao iz nekih svojih razloga.

A ako odbrana bude katastrofalna kao sto ima potencijala da bude, nije iskljuceno da ce Pape morat skoknut do Njemacke da ljubi noge Emiru i da ga moli da se vrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2014, 17:41

Nije neka tajna da je Pape imao 4 uslova da ostane selektor repke. Izmedju ostalih jedan od njih je bio da se otjera smetljar sa svojim polubratom. Zbog takvih kao sto si ti, simpaticna zurkica u bojama drzave, podrzavaicima njegovog osmjeha u reklamama Konzuma i kredita nekih, dozvolio mu je da se on oprosti onako zbog raje. Sto se tice fudbalskih kvaliteta, on je trebao davno biti nabijen nogom jos kada nas je prodao protiv Francuske.
Kocka je bačena

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 17:42

Hendo je napisao/la:Nije neka tajna da je Pape imao 4 uslova da ostane selektor repke. Izmedju ostalih jedan od njih je bio da se otjera smetljar sa svojim polubratom. Zbog takvih kao sto si ti, simpaticna zurkica u bojama drzave, podrzavaicima njegovog osmjeha u reklamama Konzuma i kredita nekih, dozvolio mu je da se on oprosti onako zbog raje. Sto se tice fudbalskih kvaliteta, on je trebao davno biti nabijen nogom jos kada nas je prodao protiv Francuske.
Aha, pravo je los Spaha. Igra standardno za vodecu ekipu Bundeslige, sta ce nama to. Daj Vranjesa bez kluba i ostalu ekipu. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 17:48

Ma daj i Stojana Rivalda, samo nemoj Spahića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 17:50

Hendo je napisao/la:Nije neka tajna da je Pape imao 4 uslova da ostane selektor repke. Izmedju ostalih jedan od njih je bio da se otjera smetljar sa svojim polubratom. Zbog takvih kao sto si ti, simpaticna zurkica u bojama drzave, podrzavaicima njegovog osmjeha u reklamama Konzuma i kredita nekih, dozvolio mu je da se on oprosti onako zbog raje. Sto se tice fudbalskih kvaliteta, on je trebao davno biti nabijen nogom jos kada nas je prodao protiv Francuske.
Hahaha evo insajdera sa svjezim i pouzdanim informacijama.
Izvor:jaran cuo od zene doktora Karabega ali on to pouzdano zna :urnebes:
Vas ce idol ubrzo biti nabijen,samo malo se strpite.A Spaha i Miske su otisli kao gospoda sto i jesu.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 17:54

soccerfan je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:

Zanimljivo bas da se ni jedan igrac nije pozalio na trening kamp nego samo Pape. :shock: :shock: :shock: Mozda im ormari nisu dovoljno veliki pa nema prostora za sve suskavce? :kafa: :kafa: :kafa:
Moramo im razotkrivati podvale i lazi,svaki dan.To je za dobro svih nas i nase reprezentacije.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 02 sep 2014, 18:00

Hendo je napisao/la:Nije me bilo dugo na temi pa samo da ceatitam Papetu sto je otjerao smetljare Spahica i Ibricica i zahvalio se Misketu. Pape je sve to mudro odradio. Odlican posao selektore a i ova kapitenska sada mora natjerati princezu da trci. Kapiten pred kamerama, pripreme u Zenici, svaka cast. Kod tebe se uvijek znao red. Samo naprijed.
Odlicno zapazanje. Svakim potezom covjek dokazuje da je nas najbolji selektor ikad. Dize dignitet repke(nema moljenja igraca da dodju, nego oni pravi karakteri od igraca sami dolaze da brane drzavni grb), odvede nas prvi put na svjetsko, mudro i na vrijeme tjera sto treba da se otjera. I povrh svega, ne pridaje paznju nekolicini sujetnika nego vrijeme trosi na bitnije stvari.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 sep 2014, 18:58

Vandelanoite je napisao/la:Sušić je smrad jedva čekam da nam Kipar uzme bod pa ga otjeraju **** mu Tino njegov familiju ženu.
Da nam uzmu i tri boda, Susica nece otjerati.
Pa ko bi od forumasa radio za tu platu? :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2014, 19:05

Rusilac je napisao/la:
Hahaha evo insajdera sa svjezim i pouzdanim informacijama.
Izvor:jaran cuo od zene doktora Karabega ali on to pouzdano zna :urnebes:
Vas ce idol ubrzo biti nabijen,samo malo se strpite.A Spaha i Miske su otisli kao gospoda sto i jesu.
Ja uživam već četiri godine, a ti, ne znam kako ti je. Mogu samo zamisliti koliko samo bališ i pjeniš.
Kocka je bačena

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 sep 2014, 19:16

Amarkony je napisao/la:
Odlicno zapazanje. Svakim potezom covjek dokazuje da je nas najbolji selektor ikad. Dize dignitet repke(nema moljenja igraca da dodju, nego oni pravi karakteri od igraca sami dolaze da brane drzavni grb), odvede nas prvi put na svjetsko, mudro i na vrijeme tjera sto treba da se otjera. I povrh svega, ne pridaje paznju nekolicini sujetnika nego vrijeme trosi na bitnije stvari.
IronMany-AmarKony, Hendo-Blento i ostali, mozete vi nicati svaki dan iznova i tjerati koga god zelite iz reprezentacije, ali dok nam je pile-strateg na mjestu najodgovornije pozicije, necete vi vidjeti konkretan uspjeh. To sto vam je odlazak na SP toliki uspjeh da ga pominjete u svakoj recenici upravo opisuje vas pobjednicki duh.

Jeste, bili smo na SP-u sedam dana turnira, izasli u kljucnoj utakmici u katatrofalnoj postavi na teren i medju prvima se vratili kuci. Pile-strateg samo moze biti kod nas selektor sa onakvim mentalnim sklopom, a kada citam vase komentare zapravo vidim da bolje nismo zasluzili.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 sep 2014, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 19:18

don corleone za selektora jer mi to zasluzujemo :thumbup:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 sep 2014, 20:01

zna li iko od vas slučajno kolika je po novom ugovoru Sušićeva plata, jel objavljeno u javnosti? :cool:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 02 sep 2014, 20:02

:clap: :clap: :clap:

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 20:03

Nije i neće biti objavljeno, mora se održati lažna predstava da radi za kikiriki i iz ljubavi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 20:04

Ne odustaje ni Index. :lol:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 sep 2014, 20:07

DukeOfWellington je napisao/la:Nije i neće biti objavljeno, mora se održati lažna predstava da radi za kikiriki i iz ljubavi.

znači nije , mislim se da li da objavim javno ili prodam novinarima :mrgreen:

danas sam gledao kopiju novog ugovora ... ;) ne radi za sitnu buraniju ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.