RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prosla su vremena kad se unaprijed mogao predvidjeti rezultat Veleza u gostima a Bgm. i kuci(odlaze bodovi).Uz duzno postovanje Sirokom i na kvalitetu i na organizovanosti pa ako zelite i na korektnim odnosima sa nama,mi tamo idemo s ciljem da ostvarimo dobar rezultat.Eh dobar rezultat je i remi izvuci,naravno vece sanse dajem domacinima ali ako budemo kompletni sve je moguce.
U svakom slucaju sigurno je da mozemo ocekivati dobar fudbal a ja cu kao navijac naseg Veleza prizivati i ocekivati pobjedu.Jednostavno u ovom trenutku ne postoji ekipa u BIH koja ce unaprijed upisati bodove protiv nas,bez obzira gdje se igra
U svakom slucaju sigurno je da mozemo ocekivati dobar fudbal a ja cu kao navijac naseg Veleza prizivati i ocekivati pobjedu.Jednostavno u ovom trenutku ne postoji ekipa u BIH koja ce unaprijed upisati bodove protiv nas,bez obzira gdje se igra
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.
U medjuvremenu, vidim ovdje bili napadi na mene,izbacili me sa foruma, majke mi ko da sam ratni zlocinac, a ne obicni smrtnik.
Izvinjavam se svima koje sam uvrijedio majke mi, necu vise majke mi moje,ovdje sam prije svega da budem blize mojoj dragoj Raji i da zajedno bodrimo Velez krsta mi moga.
Milena mi je zabranila da psujem, necu vise nikoga vrijedjat majke mi.
Mostar u Srcu, Velez do Groba
U medjuvremenu, vidim ovdje bili napadi na mene,izbacili me sa foruma, majke mi ko da sam ratni zlocinac, a ne obicni smrtnik.
Izvinjavam se svima koje sam uvrijedio majke mi, necu vise majke mi moje,ovdje sam prije svega da budem blize mojoj dragoj Raji i da zajedno bodrimo Velez krsta mi moga.
Joj Radovane, vidis koliko nam centarfor fali, a ti se zaje.bavas po Bijeljini. Majke mi moje zaboravio si visi cilj. Ozbiljno razmisljam da ti oduzmem jednu mjesecnu platu zbog krsenja klupske discipline.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobro nam se vratioTosre je napisao/la:Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.
PS Trener je bio ljut,vajcu se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Pozdrav Zizu i Rodjenisa.
Izvinite crveni drugovi, ali znas kako je nezgodno kad te se zena doveze, svu mi je energiju isisala majke mi moje, ali bilo mi se vrijeme zenit pa sam se pustio krsta mi moga.
Tu sam sad na raspolaganju, smrsao sam 10 kila radi Milene majke mi moje, brzi jesam, ali nisam vise cvrst u duelima ko prije majke mi. Bilo kako bilo spremiji sam od Kodre majke mi moje i nadam se da cu ponovo dobiti sansu, biti medju prvih jedanaest ili ga zabiti sa klupe u raslje u Sirokom meni je svejedno, samo da uzmemo ta tri boda, oberemo duhan i vratimo se sa punim plijenom kuci. Ja sam majke mi moje optimista.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
Izvinite crveni drugovi, ali znas kako je nezgodno kad te se zena doveze, svu mi je energiju isisala majke mi moje, ali bilo mi se vrijeme zenit pa sam se pustio krsta mi moga.
Tu sam sad na raspolaganju, smrsao sam 10 kila radi Milene majke mi moje, brzi jesam, ali nisam vise cvrst u duelima ko prije majke mi. Bilo kako bilo spremiji sam od Kodre majke mi moje i nadam se da cu ponovo dobiti sansu, biti medju prvih jedanaest ili ga zabiti sa klupe u raslje u Sirokom meni je svejedno, samo da uzmemo ta tri boda, oberemo duhan i vratimo se sa punim plijenom kuci. Ja sam majke mi moje optimista.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Tosre dnuje pulije vojkudje i vista joj ga sljepo cebo njakakoTosre je napisao/la:Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Pozdrav Pastrmka crveni brate!
Idemo u nove adventure i pohode majke mi moje. Nedajmo jedni na druge, budimo slozni i vraticemo se sa tri boda iz Sirokog majke mi moje, imam neki dobro je _ben osjecaj majke mi moje, vidicemo sta Milenina baba kaze ona gleda u viljuske.
Samo Jedan Grad, Samo Jedan Klub-Velez Mostar
Idemo u nove adventure i pohode majke mi moje. Nedajmo jedni na druge, budimo slozni i vraticemo se sa tri boda iz Sirokog majke mi moje, imam neki dobro je _ben osjecaj majke mi moje, vidicemo sta Milenina baba kaze ona gleda u viljuske.
Samo Jedan Grad, Samo Jedan Klub-Velez Mostar
Sto kaze Merlin kino snova
citajuci ovu temu nasu covjek nekada zaboravi i koje ke kolo i ko nam je sledeci protivnik .. oduzimanje 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Radovane u Čitluk na pripreme trkom, inače nećeš ni u prvih 18. Razočaran sam tvojim odnosom. Ni javio nisi da imaš privatnih neodložnih obaveza.Kada nam je treb'o neko da zavali koji pod prečku, tebe nigdje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Idem trener, dacu sve od sebe da se sto bolje pripremim gore majke mi moje. A onda prije tekme napushim se domace shkije, bicu ko Husein Bolt majke mi moje. Samo da znate speed je pi_ckin dim za onu njihovu gore shkiju zato su oni gore iz sirokog uvijek dobro spremni, onaj brazilac je najvise pushi zato ga zabija svake nedelje, otkrio sam im tajnu majke mi moje sad je samo na Feji da ih takticki nadmudri. Dim ce iz mene izlazit ko iz vulkana majke mi moje, a kad ga zabijem erupcija.zizu1991 je napisao/la:Radovane u Čitluk na pripreme trkom, inače nećeš ni u prvih 18. Razočaran sam tvojim odnosom. Ni javio nisi da imaš privatnih neodložnih obaveza.Kada nam je treb'o neko da zavali koji pod prečku, tebe nigdje.
Glumice Zaliva Vam Ga Radovan
- RezervniGolman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Radovana za predsjednika i gradonačelnika
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:[youtube][/youtube]
brotnjo pred raspadom a uprava dogovorila za danas prijateljsku utakmicu sa veležom
,od zrinjskog smo prije 3 tjedna primili 9 komada
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- RockyMaivia
- Kontakt:
Kad i gdje?Grdan je napisao/la:brotnjo pred raspadom a uprava dogovorila za danas prijateljsku utakmicu sa veležom,od zrinjskog smo prije 3 tjedna primili 9 komada
.
Majke mi Tosre
StarMo nije skutorija...
u 16:30,igra se u Čitluku.RockyMaivia je napisao/la:Kad i gdje?Grdan je napisao/la:brotnjo pred raspadom a uprava dogovorila za danas prijateljsku utakmicu sa veležom,od zrinjskog smo prije 3 tjedna primili 9 komada
.
Majke mi Tosre![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
predpostavljam da su nasi bas radi tog raspada brotnja dogovorili pripremnu sa vama, niko nas nemoze dobit ali i mi tesko ikoga dobijemo, nedajemo golove! vjerovatno se svijesno igra sa brotnjom da bi se nadavali golova i digli samopouzdanje pred siroki!Grdan je napisao/la:u 16:30,igra se u Čitluku.RockyMaivia je napisao/la:Kad i gdje?Grdan je napisao/la:brotnjo pred raspadom a uprava dogovorila za danas prijateljsku utakmicu sa veležom,od zrinjskog smo prije 3 tjedna primili 9 komada
.
Majke mi Tosre![]()
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta se desi sa Brotnjom?Zao mi je zbog toga,jer imali smo korektne odnose i koliko se sjećam,nikad problema u Čitluku.Mala sredina ali su imali solidan nogometni i jak košarkaški klub.Samir Zuza i tricaaaa
Zelim im što brzi izlazak iz kaljuze jer bih volio da je što više hercegovačkih klubova.I njima,i Slogi iz Ljubuškog,i Leotaru.Draze i lakše mi je otići pogledati Velez u Čitluk,nego u Semberiju npr.
Zelim im što brzi izlazak iz kaljuze jer bih volio da je što više hercegovačkih klubova.I njima,i Slogi iz Ljubuškog,i Leotaru.Draze i lakše mi je otići pogledati Velez u Čitluk,nego u Semberiju npr.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I ako moze prognoza za danas.
Brotnjo- Velez 1:1 FT.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
samo je pitanje hoće li kiša dati da se igra?
hahaha, a nebi me cudilo! zavrsi 1-1 uz 5 precka, 4 stative i 8 izlazaka nasi igraca sami na golmana!tepsija je napisao/la:I ako moze prognoza za danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.