http://www.led-display.ba/reference-21.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta ces, moramo vas fino ugostitultrassa1921 je napisao/la:uvijek ste nas pazilifukara87 je napisao/la:Manijaci ce imati tu cast da prvi kroce na ovu tribinu sto se tice gostujucih navijaca, pa neka nam kazu jel im bilo ugodno biti na toj tribini.
to su te neizgled sitnice koje uljepšaju doosta stadion a nije ni skupo za izvest..Slobodas je napisao/la:Jel ko primjetio da je na zapadu ofarbana ona ograda i onaj zid ispod![]()
hajd ti to jos jednom prebrojfukara87 je napisao/la:Prebrojao sam stolice i ima tacno 336 na ovoj slici. I stvarno tribina odlicno izgleda za nase prilike.
pa dobro..realno,nismo mi ni do koljena vasoj trebinjskoj braci al eto...trudimo seultrassa1921 je napisao/la:uvijek ste nas pazilifukara87 je napisao/la:Manijaci ce imati tu cast da prvi kroce na ovu tribinu sto se tice gostujucih navijaca, pa neka nam kazu jel im bilo ugodno biti na toj tribini.
kako kaze ona reklama...nije svejednofukara87 je napisao/la:Moze bit da sam profulo 6 stolica al nema veze, uglavnom tu je to
Ma u pravu si, nije trebalo da umanjujem al nisam vidio onaj zadnji red stolica sa desne stranestaragarda je napisao/la:kako kaze ona reklama...nije svejednofukara87 je napisao/la:Moze bit da sam profulo 6 stolica al nema veze, uglavnom tu je to![]()
..ne umanjuj mi kapacitet istocne tribine
![]()
![]()
ako se ne varam dozvoljeno je potpisivati igrace bez kluba tj. ugovorawienultras je napisao/la:kako denis misli dovest pojacanja,kada je prelazni rok gotov...
pppllaaaacccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmtuzlak1987 je napisao/la:Mi inace stalno kupujemo igrace, nikad ne potpisujemo ove slobodne hahaha
objasnio sam gore u postufukara87 je napisao/la:@staragarda, kakve su to sad price da ova tribina nece ostati jer reko se da ce sluziti za gostujuce navijace ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.