GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 20:22

Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.

Što se tiče toga da je zakonski sve ok preporučam zadnje rješenje sportske inspekcije:http://www.zajednozadinamo.com/upload/r ... 022014.pdf u kojem se jasno vidi da zakonski NIJE sve ok i da je trenutna uprava sada i pravno označena kao NELEGALNA.

Što se tiče ulice...o kakvoj ulici pričamo?Onoj koja je izbacila Dinamo iz Europe 94.?slika

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 01 sep 2014, 22:25

SiamoNoi je napisao/la:Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.
Trebalo bi pitat moderatore da li se moze pisati o drugom sportu u temi Dinama, jer po toj logici onda mozemo tu pisati i o AK dinamo zrinjevcu. Pogotovo nakon velicanstvenog preokreta ti tu pocnes piskarat gluposti po obicaju. Neka ti Signore bude smjernica kako se ponasati i pisati u ovoj temi. Ako ti ne pase uprava odi kampirat ili kandidiraj se za gradonacelnika ali nemoj pisat o futsalu, dao si nam do znanja da je osnovan ali ne trebas pretjerivat. :)

Inace futsal dinamu zelim da ispadne iz lige ako uopce igra u kojoj .... ali koga briga i da igra :mrgreen:

Ceka se Astra :kafa:

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2014, 00:36

arelinho je napisao/la:@SiamoNoi
pa pobjede u kvalifikacijama koje su donijele grdne pare da se udje u grupnu fazu
Evo uhvatih malo vremwna.. Koje pare, pa krediti se dizu na sve strane.. Jao nama kad Dalroni odu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2014, 08:14

Nemoj mene kao smjernicu navodit :mrgreen:

Ja nemam nista protiv da se pise o futsalu na temi. Cak bi odmah potpisao futsal u zamjenu za Mamica, jer mi je tog covjeka vise dosta i pokusavam sto manje o njemu citat i postedit svoje zivce. Volio bi da taj klub uspije, ali bi prije svega volio da se navijaci obnove, da u Zagrebu zavlada opet ona stara atmosfera i da jednog dana Dinamo ima pun sjever, jer ako se ovako nastavi, svi ovi koji su navijali ce otici u pemziju, a neki novi klinci nece dobiti priliku da vide sto je to navijanje, da se ukljuce i kroz par godina BBB ce doslovno nestati s pozornice. Zato treba nesto gdje ce se druziti i navijanje drzati na zivotu. To je meni ono bitnije od samog futsal kluba.

Ono sto mi pomalo ide na zivce je ta rijec futsal. Vise vi colio da se zove MNK Dinamo. Cak mi i na tom grbu upada u oci. I ono sto mi je smijesno su opet novinari. Jucer sam bas o njima :lol: Kad se pokrenulo sve to oni su se raspisali kako su BBB osnovali futsal klub. Pisalo se kao da je klub osnovan ovih dana, a on postoji vec par godina. Sad se priblizio navijacima i ucinio nesto interesantno - promjenio grb :mrgreen: Zanimljiv podatak da je Futsal Dinamo prosle sezone zavrsio na drugom mjestu u 2HNL. Uz par pojacanja mogao bi se opet boriti za vrh.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 02 sep 2014, 09:21

Signore je napisao/la:Nemoj mene kao smjernicu navodit :mrgreen:
Moram jer pises najnormalnije, inace slazem se da nakon vise od 10 god vladavine treba neka promijena bilo da se radi o predsjedniku, vladajucoj stranci, gradonaclniku ili Mamicu ali u ovom specificnom slucaju to bi znacila pobjeda ovih koji su srali po klubu 2006 na ovamo, a to ne zelim da se dogodi nikako, radije Mamic do njegove 90-te god i propala skupina. Uostalom rodit ce se nova, ne toliko destruktivna bi idealno bilo :)

Ali drago mi je da si spomenuo da polako odlaze sa pozornice (blazi oblik rijeci propadanje :mrgreen: ) jer to od ovih neces cuti nikada, kako ljudi pisu netko sa strane bi pomislio da su jos uvijek sila :thumbup:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2014, 12:04

Ma sto se mene tice nek bude sta oce, samo nek Mamic ode. Kad on ode vidjet cemo sta nas ceka i kako ce funkcionirat. Tad ce se puno lakse razlucit tko je bio u pravu, a tko ne.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... dluka.html

U zatvor zbog sjedenja na pogresnog stolici :wtf: Je*es engleze i njihovu debilnu stadionsku politiku

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 02 sep 2014, 13:39

Najironicniji dio u tom tekstu je sto klinac koji konstantno vrijedja upravu na odvratan nacin i tu i tamo se dotaknu i familije pojedinih kaze citiram: Smeta me omalovažavanje i vrijeđanje. Ne smatraju nas čovjekom, udaraju nas, napadaju
:urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 sep 2014, 13:40

Cekamo Calcia da nam objasni kako su to zapravo huligani i da Tatta nema nikakve veze u policiji.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 sep 2014, 21:19

Da razriješimo dilemu ukoliko je postojala.
Može se pisati o Futsal Dinamu na ovoj temi.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 sep 2014, 23:59

SiamoNoi je napisao/la:slika
Prelijepo :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:08

SiamoNoi je napisao/la:Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.

Što se tiče toga da je zakonski sve ok preporučam zadnje rješenje sportske inspekcije:http://www.zajednozadinamo.com/upload/r ... 022014.pdf u kojem se jasno vidi da zakonski NIJE sve ok i da je trenutna uprava sada i pravno označena kao NELEGALNA.

Što se tiče ulice...o kakvoj ulici pričamo?Onoj koja je izbacila Dinamo iz Europe 94.?slika

To su kukavice,koje po noći po mojim vratima i ogradi od kuće,šaraju...koji se napiju,pa sa pivskim bocama gađaju moju fasadu.. koji neartikulirano arlauču ispred kuće... A oni imaju,evo ovi,oni imaju,nekoliko tisuća,naravno njihova grupa,nekoliko tisuća prekršajnih kaznenih prijava! Ja ih vidio svojim očima!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 sep 2014, 00:23

Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:30

SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 sep 2014, 10:48

SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.
a čija je veza u policiji odgovorna za to što Mamić ne smije u Split ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 sep 2014, 12:36

Napravi ti ono isto, pa ćeš vidjeti kakva će ti veza trebati da dobiješ samo zabranu ulaska na Poljud koju Debil nije dobio od policije i sudstva nego od Hajduka.

Zaključak donesi sam.

Ne znam na čemu temeljite optizam u vezi "gašenja" Boysa, pogotovo ako će vam se za 3 dana popišati po tom što ste rekli i još ste svjesni toga bez obzira na želje za neuspjehom.

d!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 19:05

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 sep 2014, 23:47

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 sep 2014, 10:15

Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) podrijetlom iz Širokog Brijega oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...

Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.

No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

Hercegovacka dominacija. :cool: :clap:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 sep 2014, 10:21

BurningLegion je napisao/la:Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) podrijetlom iz Širokog Brijega oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...

Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.

No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

Hercegovacka dominacija. :cool: :clap:
Veliki talent.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 sep 2014, 10:22

Meni bolji s loptom u nogama nego Halilovic.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []