Safet Sušić - Pape
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ja očekujem da idem u delegaciji sa Papetom u Rusiju na prvenstvo... Himna će nam biti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Gravceee

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JackTheStripper
- Kontakt:
Hadzic stoper. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- sanlituncay
- Kontakt:
Neki forumaši ovdje gledaju na Papeta ko današnji penzioneri na Tita
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Vidi gravceta sto je bio na sladkata kad je bila majasanlituncay je napisao/la:Neki forumaši ovdje gledaju na Papeta ko današnji penzioneri na Tita[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sanlituncay
- Kontakt:
Jel to prošla sezona korida,pa si ponovo počeo lupat ? Kiša je skratila sezonu,baš mi te žao 
Jah vala,veca harmonika od tebesanlituncay je napisao/la:Jel to prošla sezona korida,pa si ponovo počeo lupat ? Kiša je skratila sezonu,baš mi te žao
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta je falilo Tiletu? Prije njega je bilo rasulo, tokom njegove vladavine najbolja doba a poslije njega kataklizam. Imao je svojih mana.sanlituncay je napisao/la:Jel to prošla sezona korida,pa si ponovo počeo lupat ? Kiša je skratila sezonu,baš mi te žao
Liči na trenutačnu "reprezentativnu biografiju" Papeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Velika sramota za nas fudbal je sto Mahmutovic ne dobija priliku,ne znam stvarno zasto je problem zovnuti momka pa da se vidiima li mjesta za njega u reprezentaciji
Pa ne moze slucajno svaku utakmicu dati gol..
Bit ce zanimljivo kako ce Susic zakrpiti ekipu bez nekoliko vaznih igraca
Ako mu je plata 50 tisuća maraka mjesečno, onda je Pape najplaćeniji čovjek u državi? 
- sanlituncay
- Kontakt:
I šta je tu smiješno ?harishp je napisao/la:Jah vala,veca harmonika od tebesanlituncay je napisao/la:Jel to prošla sezona korida,pa si ponovo počeo lupat ? Kiša je skratila sezonu,baš mi te žao
Sto ce kraj DodketaSheyi je napisao/la:Ako mu je plata 50 tisuća maraka mjesečno, onda je Pape najplaćeniji čovjek u državi?
P.S@Gravce nije smjesno,haj ti tipkaru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A nije ni slučajno što još uvijek igra u Teplicama...autogol je napisao/la:Velika sramota za nas fudbal je sto Mahmutovic ne dobija priliku,ne znam stvarno zasto je problem zovnuti momka pa da se vidiima li mjesta za njega u reprezentacijiPa ne moze slucajno svaku utakmicu dati gol..
- Consigliere
- Kontakt:
i mene Pape nervira, ali pozeliti neuspjeh repke samo radi njega je stvarno umnobolno. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- sanlituncay
- Kontakt:
fkv123 je napisao/la:A nije ni slučajno što još uvijek igra u Teplicama...autogol je napisao/la:Velika sramota za nas fudbal je sto Mahmutovic ne dobija priliku,ne znam stvarno zasto je problem zovnuti momka pa da se vidiima li mjesta za njega u reprezentacijiPa ne moze slucajno svaku utakmicu dati gol..
Pored trojke Tino,Vršajević,Hadžić teško da neko može biti gori,kako po pitanju klubova tako i igre
Al sad će oni nadigrati Lihtenštajn u Tuzli pa će se slaviti odlične igre hajdukovaca protiv kuhara,bankara,kelnera
Ma to mogu samo oni koji nikad nisu ni navijali za repku. Ne navija se ni zbog Safeta, ni igraca, ni saveza, nego zbog BiH.Consigliere je napisao/la:i mene Pape nervira, ali pozeliti neuspjeh repke samo radi njega je stvarno umnobolno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pun qurac ih je takvih,kako ti rece ''umnobolnih''.Consigliere je napisao/la:i mene Pape nervira, ali pozeliti neuspjeh repke samo radi njega je stvarno umnobolno.
Ako nista zbog hranjenja ega,a neki i sto ih Pape nervira.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izmisljas kriterije za pozivanje identicno kao Susicfkv123 je napisao/la:A nije ni slučajno što još uvijek igra u Teplicama...autogol je napisao/la:Velika sramota za nas fudbal je sto Mahmutovic ne dobija priliku,ne znam stvarno zasto je problem zovnuti momka pa da se vidiima li mjesta za njega u reprezentacijiPa ne moze slucajno svaku utakmicu dati gol..
Luksemburg smo potopili prije tri godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Najsmjesnije je od svega kad Pape izjavi za nekog igrača da igra u slabom klubu,a 2 igrača mu iz propalog Hajduka! Jedva se nose s Dinamovom filijalom Lokomotivom! Tek smo ušli u septembar mjesec a Hajduk već ima nedostižan bodovni zaostatak za Dinamom i Rijekom,znaci bore se s rajom HNL za pozicije od 3 do 6-7 mjesta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.