Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Advocaat objavio spisak za prijateljsku sa Francuzima:
Golmani: Vladimir Stojković (Macabi Haifa) i Željko Brkić (Udinese).
Odbrana: Dušan Basta (Lazio), Branislav Ivanović (Chelsea), Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić (Manchester City), Antonio Rukavina (Villareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Duško Tošić (Genchlerbirigli) i Stefan Mitrović (Freiburg).
Vezni red: Radosav Petrović (Genchlerbirigli), Nemanja Matić (Chelsea), Nemanja Gudelj (AZ), Miloš Jojić (Borussia Dortmund), Adem Ljajić (Roma), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Eintracht Franfurt), Dušan Tadić (Southampton), Lazar Marković (Liverpool), Filip Đuričić (Mainz) i Zoran Tošić (CSKA Moskva).
Napad: Filip Đorđević (Lazio) i Aleksandar Mitrović (Anderlecht).
Nedostaju: Subotić, Fejsa, Sulejmani...
"Subotić nam je rekao da nije 100 odsto spreman i izrazio je želju da nastavi da radi u Dortmundu da bi bio spreman za oktobar".
Golmani: Vladimir Stojković (Macabi Haifa) i Željko Brkić (Udinese).
Odbrana: Dušan Basta (Lazio), Branislav Ivanović (Chelsea), Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić (Manchester City), Antonio Rukavina (Villareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Duško Tošić (Genchlerbirigli) i Stefan Mitrović (Freiburg).
Vezni red: Radosav Petrović (Genchlerbirigli), Nemanja Matić (Chelsea), Nemanja Gudelj (AZ), Miloš Jojić (Borussia Dortmund), Adem Ljajić (Roma), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Eintracht Franfurt), Dušan Tadić (Southampton), Lazar Marković (Liverpool), Filip Đuričić (Mainz) i Zoran Tošić (CSKA Moskva).
Napad: Filip Đorđević (Lazio) i Aleksandar Mitrović (Anderlecht).
Nedostaju: Subotić, Fejsa, Sulejmani...
"Subotić nam je rekao da nije 100 odsto spreman i izrazio je želju da nastavi da radi u Dortmundu da bi bio spreman za oktobar".
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Bane opet strijelac. Fra`er razvaljuje. 
Pogodio i Matić.
Pogodio i Matić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
davno sam ja rekao da baneta treba u napad stavitialan_kardec je napisao/la:Bane opet strijelac. Fra`er razvaljuje.
Pogodio i Matić.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gledam ocjene sa meca W.H. - Southampton i po sky-u Tadić jedini dobio 9. Po who scored-u takodje jedan od najbolje ocijenjinih...a nije imao ni gol ni asist...Mora da je izdominirao!
Jedino me nervira sto ga forsira na lijevom krilu, mnogo je opasniji i produktivniji odmah iza napadaca ili na desnoj strani okomito prema golu...
Jedino me nervira sto ga forsira na lijevom krilu, mnogo je opasniji i produktivniji odmah iza napadaca ili na desnoj strani okomito prema golu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne bojim se ja za Tadića, on je već dokazao u Premiershipu koje su mu mogućnosti. Koeman ga dobro zna iz holandske lige, polivalentan je, može da igra I lijevo i desno I iza napadača, tako da gdje god ga Koeman stavi, momak će da plodi. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jojić i Subotić takođe odigrali dobro za Dortmund, Jojke u nekoliko navrata pokazao kakav potencijal ima kad je šut u pitanju.
Nego znaju li se cijene karata za Francuze, mislim dolaziti u BG?
Nego znaju li se cijene karata za Francuze, mislim dolaziti u BG?
- alan_kardec
- Kontakt:
Turio ga i Mitar Bruggeu. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Marković previse samozatajan! Treba malo vise da se nudi i pokusa da iskoristi svoju brzinu u napadu... 
imam osećaj da se boji još uvijekmarconato je napisao/la:Marković previse samozatajan! Treba malo vise da se nudi i pokusa da iskoristi svoju brzinu u napadu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Bane i Matić u timu kola Premiershipa. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Htio sam da okacim sliku tog sastava, medjutim, kontam da to i nije neka vijest i nesto neobicno...
Po 'whoscoredu' u timu kola se nalaze Matić i Tadić...
Po 'whoscoredu' u timu kola se nalaze Matić i Tadić...
Pocela operacija "osvajanje EP 2016"

ja bih probao 4-5-1
bekovi bane i kolarov, stoperi nastasić i biševac(dok ne dođe subotić)
zadnje vezni jojić i matić, krila lazar i dušan, napadač mitar, iza njega ljajić.. ili krila lazar i tošić, a iza napadača dušan
bekovi bane i kolarov, stoperi nastasić i biševac(dok ne dođe subotić)
zadnje vezni jojić i matić, krila lazar i dušan, napadač mitar, iza njega ljajić.. ili krila lazar i tošić, a iza napadača dušan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bolje Ljajic na krilo, brzi je od Tadica, a Tadic je uvek efektivniji kada je iza napadaca, vise mu lezi ta rola.
Neka 4-2-1-3 formacija, ali slicno razmisljamo. Videcemo da li i trener slicno misli.
Neka 4-2-1-3 formacija, ali slicno razmisljamo. Videcemo da li i trener slicno misli.
@ DANTES
Biševac uopste nije pozvan za ovo okupljanje...
[youtube][/youtube]
gdje ja vidjeh njegovo ime? :$marconato je napisao/la:@ DANTES
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mozda si sanjao...
Nego, na videu treninga sa jednog portala (koji je nesto drugaciji od ovog gore) Advocaat ih je na skracenom terenu podijelio u 3 ekipe sa po 7 igraca u polju. Ono sto je svakako interesantno jeste da jednu od ekipa cine: Stojković - Ivanović, Matić, Gudelj - Tošić, Tadić, Marković - Mitrović.
E sad, kontam da bi ostatak trebao biti Kolarov, Nastasić i jos jedan stoper. Da li ce taj drugi stoper biti Bane (a bek Basta), Tomović ili mozda cak i onaj Mitrović, videcemo...
Nego, na videu treninga sa jednog portala (koji je nesto drugaciji od ovog gore) Advocaat ih je na skracenom terenu podijelio u 3 ekipe sa po 7 igraca u polju. Ono sto je svakako interesantno jeste da jednu od ekipa cine: Stojković - Ivanović, Matić, Gudelj - Tošić, Tadić, Marković - Mitrović.
E sad, kontam da bi ostatak trebao biti Kolarov, Nastasić i jos jedan stoper. Da li ce taj drugi stoper biti Bane (a bek Basta), Tomović ili mozda cak i onaj Mitrović, videcemo...
Imaju li gdje da se vide umbro dresovi???
Treba vjerovati u naše momke, red je da konačno obraduju naciju.

Treba vjerovati u naše momke, red je da konačno obraduju naciju.

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Premijera UMBRO dresova ce biti na mecu sa Francuskom i to rezervna - komplet bijela garnitura!
Osjecam da bi mogla biti neka šmekerica
Osjecam da bi mogla biti neka šmekerica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.