PA kako necu biti bijesan, uprava uprla svim silama da dvede Berberovica iz LITEXA, povuci potegni, tamo-vamo, dovedu ga i umejsto da je najbolji igrač ekipe, da leti po onoj desnoj strani, njemu Travnički Adriano opali sprint iza leđa a Đemica gleda imal koji MALBORO na tartan stazi.
Drugi gol, Đemica i Dupovac prave ofsajd zamku level "sedmi tri na školskom turniru". A onda im se pridružuje vrsni vratar "ćoro" Bandović koji umjesto da stoji na liniji jer je ovaj poceo da ide u stranu izlijeće na 10 metara i onda stane!?
I onda neko kaže "ne mogu uci kallasi i .... nisu uigrani"? E eto Đemo i Dupovac su uigrani, Dupovac prica kako je "Hrgota prosječan igrac" a mali mu uvali 6 komada u dvije utakmice (?). Da ne pričam o svim njegovim kiksevima, al dobro je bilo dok je Torlak ga nosio na leđima, pa onda Vule, e sad kad je tu Tatko koji pokriva samo svoj prostr dolazi do zaključka da je ovaj Krampa teška koja je nazamjenjiva... Zivot dajem da je Mitrevski duplo bolji stoper od Amera..
Pa onda Bandović, ama ujutro bi ja Plakala bez imalo straha stavio na gol da mi brani... UJUTRO!
Pa i onako na golu imamo kloca koji ne zna
-izaći na vrijeme na loptu
-izaci na vrijeme na igraca
-svaka u ćošak mu je gol jer je kepec
-svako izbijanje meni je apaurin
Osim ova tri "da Bog sačuva" igrača, ostatak ekipe je jako dobar, ali vjerujte, dovoljna su dva a ne tri igraca da cijela ekipa padne psihički.... i to se mora mjenjati
Kostić dok je igrao prvo poluvrijeme, imali smo jako brz protok lopte i zabili dva gola, frajer orao teren i onda majstor sa klupe vadi Kostića i stavlja Radovca, em sto je malo crknut došao iz Njemačke, em sto je izmjena u formaciji 4-4-2 besmislena...ALI vrsni strucnjak ne shvata da nije 2 gola primio zbog formacije 4-4-2 nego zbog havera Dzemice i havera Dejice.... a zbog formacije 4-4-2 je zabio dva gola u prvom i mogao jos tri...
Ideolog sa klupe vraca Jarnijevu 4-2-3-1 formaciju i mi NEMAMO ŠUTA NA GOL.... o Radvcu i izgubljenim loptama nebih puno, mnogo je momak umislio da je pirlo, a Bgm nije... one greške Zrinjski i Široki hladno pretvaraju u gol.
Kallasi sa jednom nogom i kamenom u bubregu je bolji igrač od Barića i Dzeme, jer od njih je jako teško slabiji biti.