izignorisali su ih i dominikanci (okrenuli im leđa, pa ovi morali doci pred njihovu klupu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
oće to u košarci, sjeti se samo SPA-BRA na olimpijadi prije 2 godine. špancima je trebao poraz da izbjegnu amere do finala a brazilcima pobjeda da ne nalete odmah na amere u četvrtfinale . onda su odigrali jednu dobru tekmu tri četvrtine, i onda u četvrtoj španci poslali bottom 5 na parket i to je bilo to. nije se niko bunioFaraonTM je napisao/la:Nisam baš upratio ta križanja grupa i statistiku, hoćeš da kažeš da bi Brazilcima odgovaralo da ih Srbija dobije i obratno?
Faca mu k'o kad obranu igra. ''dafaq dude, you comin' at me? Yo ain't up for that yo, pass by dude, pass by''.HZ_ilidzaa je napisao/la:Harden face 0:32filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
Na silu pokusavas. Ne ide tako.DANTES je napisao/la:ma amerima je malo falilo da zapale iz dvorane. prva misao im je bila: " Napada Al Kaida!"
onda su skontali šta je i odgledali do kraja
Pa onda znači najbolje ne igrati današnju tekmujestamaji je napisao/la:oće to u košarci, sjeti se samo SPA-BRA na olimpijadi prije 2 godine. špancima je trebao poraz da izbjegnu amere do finala a brazilcima pobjeda da ne nalete odmah na amere u četvrtfinale . onda su odigrali jednu dobru tekmu tri četvrtine, i onda u četvrtoj španci poslali bottom 5 na parket i to je bilo to. nije se niko bunioFaraonTM je napisao/la:Nisam baš upratio ta križanja grupa i statistiku, hoćeš da kažeš da bi Brazilcima odgovaralo da ih Srbija dobije i obratno?![]()
ne, nisam to htio reći, mada bi se o smislu svjetskog prvenstva od otvaranja NBA naovamo dalo raspravljatiFaraonTM je napisao/la:Pa onda znači najbolje ne igrati današnju tekmujestamaji je napisao/la:oće to u košarci, sjeti se samo SPA-BRA na olimpijadi prije 2 godine. špancima je trebao poraz da izbjegnu amere do finala a brazilcima pobjeda da ne nalete odmah na amere u četvrtfinale . onda su odigrali jednu dobru tekmu tri četvrtine, i onda u četvrtoj španci poslali bottom 5 na parket i to je bilo to. nije se niko bunioFaraonTM je napisao/la:Nisam baš upratio ta križanja grupa i statistiku, hoćeš da kažeš da bi Brazilcima odgovaralo da ih Srbija dobije i obratno?![]()
Ovo i treba izignorisati, nego sta?! Nema nikakve veze sa sportom i ne vidim razlog da se ovo glupiranje pomno isprati, nije himna.BurningLegion je napisao/la:Faca mu k'o kad obranu igra. ''dafaq dude, you comin' at me? Yo ain't up for that yo, pass by dude, pass by''.HZ_ilidzaa je napisao/la:Harden face 0:32filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
Ispostovali su jednu hvalevrijednu tradiciju i treba cestitati na tome, to je pravi sportsmanship i klasa za razliku od seljacina od Turaka i slicnih, nikad to veze s kulturom nije imalo.
pogresno mirises...Hombre je napisao/la:Da ne skrecemo sa kursa lagano? Mirisem malo vrijedjanje sa ubacivanjem elemenata Bliskog istoka i Turaka i khm khm "slicnih", if you know what I mean.
Inace ne znam sto svrsavate na haku, sigurno ima neka svjetska smotra tradicionalnih plesova gdje ovo i pripada. Dosli ste na kosarkasko prvenstvo - igrajte kosarku, mojne mi Maorskih urlika.
???Greivis je napisao/la:Na silu pokusavas. Ne ide tako.DANTES je napisao/la:ma amerima je malo falilo da zapale iz dvorane. prva misao im je bila: " Napada Al Kaida!"
onda su skontali šta je i odgledali do kraja
Ja licno bi ih ispostovao, ali kazem ovo jer ne treba osudjivati ljude koji to nisu iz njima poznatih razloga. Islam sam pomenuo samo zato sto su Turci muslimani. I sam sam musliman i znam kako to u islamu ide, tj. kako se gleda na ovakve stvari, s tim da mislim na one ljude koji se striktno svega pridrzavaju. Stvarno necemo dalje o ovome, nema potrebe.BurningLegion je napisao/la:Pa, sto onda ljudima ne smeta npr. u ragbiju i sl. sportovima kad to rade? Sta ima veze, ljudi imaju svoj ritual, svoju tradiciju, rade to u svim nacionalnim selekcijama, nisu to sad izmislili za ovo prvenstvo. Da to Turci rade, a ne rade niti imaju takvu tradiciju koliko znam, ne vjerujem da bi bio ikakav problem, ne znam samo kakve veze ima Islam s time? Briga ti mene za to, u potpunosti, a vjerujem i vecinu ljudi.
Govorim o necijim narodnim obicajima i tradiciji, ne vidim zasto im netko ne bi ukazao to postovanje pa ''odgledao'' i zivio jer njima je to jako bitno, pa mozda bitnije i od same himne, i to treba postovati, to se zove postovanje prema protivniku.
Inace, slazem se, vrhunska kosarka danas, u 8 zalijepljen pred TV-om.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.