RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 03 sep 2014, 12:20

mikki21 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:I ako moze prognoza za danas.
Brotnjo- Velez 1:1 FT. :mrgreen:
hahaha, a nebi me cudilo! zavrsi 1-1 uz 5 precka, 4 stative i 8 izlazaka nasi igraca sami na golmana! :twisted: ja mislim da imamo tim sa najlosijm procentom realizacije prilika u PL, jedno 10% zicera udje a kamoli ove ostale sanse i polusanse! ja cekam da odcepi, kad odcepi a mora odcepit, opet ce bit serija pobjeda kao i prosle sezone, samo se nadam da ce ranije krenut nego prosle sezone! uz to valja nadodat da nas niko nije u stanju dobit ni sa tako losom realizacijom a kad nadodamo i sve pehove, crveni maleticu, crveni nikolicu, autogol pejica itd itd! svaku tekmu neki peh a opet nas niko nije u stanju dobit, bit ce ovo dobro i to ja mislim vec poslje ove pauze! imam neki osjecaj da cemo po prvi put uzet siroki na pecari u sljedecoj tekmi, neznam sto ali kad mi nesto cuhne vecinom tako i bude! :twisted: :twisted: :twisted:
:mrgreen:

slika

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 sep 2014, 12:25

a sljedeći utorak brotnjo protiv sarajeva :urnebes: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 sep 2014, 14:51

U 17 sati finale kupa hnk Velež-Gošk. Jesu ovo juniori ili?
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 03 sep 2014, 14:53

RezervniGolman je napisao/la:U 17 sati finale kupa hnk Velež-Gošk. Jesu ovo juniori ili?
DA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 sep 2014, 15:20

pravnik1981 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:U 17 sati finale kupa hnk Velež-Gošk. Jesu ovo juniori ili?
DA
mislim da pobjednik ovog susreta ide na juniore širokog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 sep 2014, 15:28

Kevin je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
DA
mislim da pobjednik ovog susreta ide na juniore širokog
Yebiga kevine više srece vam želimo drugi put :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 03 sep 2014, 17:17

Zna li iko koji je rezultat u čitluku?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 sep 2014, 18:25

kako igramo?

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 sep 2014, 18:54

AlemC85 je napisao/la:kako igramo?
Bilo je 3:0 prije 40 minuta Popovic dao 2 gola
KLUB SVIH NAS.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 03 sep 2014, 19:05

Haj hvala bogu pa da i on daa gol.Znas li koje dao treci?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 sep 2014, 19:18

opet ga to ne opravdava, a možda silne kritike urode plodom, pa počne sa zabijanjem golova već kontra Širokog.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 sep 2014, 19:38

BROTNJO – VELEŽ 0:3 (0:1)

U sklopu mini priprema u Čitluku „Rođeni“ su danas odigrali prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Brotnjom. Stručni štab na teren je poslao kombinovanu ekipu, sastavljenu većinom od igrača sa manjom minutažom u proteklom dijelu prvenstva. Prema očekivanju Velež je dominirao svih 90 minuta i pored tri pogotka, još dva puta „uzdrmao“ okvir gola.

Prvu priliku bilježimo u 19. minuti, kada Janičijević izlazi pred golmana Brotnja, ali šutira u njega. U 42. minuti Tolić je idealno uposlio Nikolića. Vezista Veleža šutira, ali golman Burić zaustavlja njegov pokušaj. Lopta se odbija do Hodžića, koji pogađa stativu. Minut kasnije, 18-godišnji Tolić solo akciijom se oslobađa svog čuvara i precizno šutira. Lopta uz stativu završava u mreži.

U nastavku „Rođeni“ su postigli još dva pogotka. U 68. minuti Zolj dubinskom loptom upošljava Popovića, a centarfor Veleža majstorski, sa 15-16 metara, lobuje golmana Brotnja. Ponovo je Popović bio glavni akter prilike u 75. minuti. Ovaj put asistent je Bešo, ali je Popovićev šut zaustavila stativa. Pet minuta kasnijie, Janičijević upošljava Popovića, a on rutinski postiže treći pogodak za Velež.

Čitluk. Stadion „Bare“. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 0:1 Tolić (43), 0:2 Popović (68), 0:3 Popović (80).

BROTNJO: Burić, Lakić, Marko Petrović, Ivanković, Miličević, Galić, Džajić, Vučić, Ostojić, Šarac, Sušac

Još su igrali: Soldo, Vrdoljak, Miloš, Mario Petrović, Čilić, Sušić, Pehar.

Trener: Tihomir Miloš

VELEŽ: Bobić (od 46. Đokić), Barišić, Kodro, Škahić, Hodžić, Nikolić (od 46. Zolj), Tolić, Janičijević, D.Ćemalović (od 46. Bešo), M.Ćemalović, Mace (od 38. Popović)

Trener: Nedim Jusufbegović
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 03 sep 2014, 19:51

I opet dva puta okvir gola.Pa ja ne mogu vjerovat il mi stvarno nemamo sreće il je ovi popović stvarno panj i levatina.Pa ako nije zabio u Pazaru nijedan gol kako će onda u nas.Nadam se da će dati jedan gol sirokom i biće mu sve oprosteno sto je promasio. :D :D :D .I čini se da je ovaj mali tolić talentovan čim je zabio gol :clap: :clap: :clap: .Mozda bi njemu mogao dati pri kraju sansu Jusufbegović.
FORZA VELEŽ

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 sep 2014, 20:07

Moglo je biti i puno više jer se igrala viktorija na gol brotnja u drugom poluvremenu.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 03 sep 2014, 20:12

Pa o tome ti i pricam jer stvarno realizacija nam je čista nula.Mora to Feja popravit ili nista od evrope i ove godine.
Ali nadam se da neće biti tako i da će uradit nesto Feja da nekako digne moral igračima i da proradi taj Popović ili nek pokusa sa Maceom ili sa Ćemalovićem.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 sep 2014, 20:14

Šta bi bilo da Pop ne zabi nijedan gol .. Eto otčepio je zabio je dva, tola je ekstra igrač i kraj

Grdan, što je izašao Mace u 40toj ?!

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 03 sep 2014, 20:15

E i ako si bio na tekmi reci kakav su ti Tolic i Barisic

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 03 sep 2014, 20:25

Maestro^^ je napisao/la:BROTNJO – VELEŽ 0:3 (0:1)

U sklopu mini priprema u Čitluku „Rođeni“ su danas odigrali prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Brotnjom. Stručni štab na teren je poslao kombinovanu ekipu, sastavljenu većinom od igrača sa manjom minutažom u proteklom dijelu prvenstva. Prema očekivanju Velež je dominirao svih 90 minuta i pored tri pogotka, još dva puta „uzdrmao“ okvir gola.

Prvu priliku bilježimo u 19. minuti, kada Janičijević izlazi pred golmana Brotnja, ali šutira u njega. U 42. minuti Tolić je idealno uposlio Nikolića. Vezista Veleža šutira, ali golman Burić zaustavlja njegov pokušaj. Lopta se odbija do Hodžića, koji pogađa stativu. Minut kasnije, 18-godišnji Tolić solo akciijom se oslobađa svog čuvara i precizno šutira. Lopta uz stativu završava u mreži.

U nastavku „Rođeni“ su postigli još dva pogotka. U 68. minuti Zolj dubinskom loptom upošljava Popovića, a centarfor Veleža majstorski, sa 15-16 metara, lobuje golmana Brotnja. Ponovo je Popović bio glavni akter prilike u 75. minuti. Ovaj put asistent je Bešo, ali je Popovićev šut zaustavila stativa. Pet minuta kasnijie, Janičijević upošljava Popovića, a on rutinski postiže treći pogodak za Velež.

Čitluk. Stadion „Bare“. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Strijelci: 0:1 Tolić (43), 0:2 Popović (68), 0:3 Popović (80).

BROTNJO: Burić, Lakić, Marko Petrović, Ivanković, Miličević, Galić, Džajić, Vučić, Ostojić, Šarac, Sušac

Još su igrali: Soldo, Vrdoljak, Miloš, Mario Petrović, Čilić, Sušić, Pehar.

Trener: Tihomir Miloš

VELEŽ: Bobić (od 46. Đokić), Barišić, Kodro, Škahić, Hodžić, Nikolić (od 46. Zolj), Tolić, Janičijević, D.Ćemalović (od 46. Bešo), M.Ćemalović, Mace (od 38. Popović)

Trener: Nedim Jusufbegović
A bjeri tamo majke mi moje nista od ovoga dok se ja ne skinem u dres i pocnem ih pod precku zabijati. Sto je Macan izasao?

Mostar u Srcu Velez do Groba

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 sep 2014, 20:47

Ja vec dugo vremena nisam vidio sporijeg igraca od Popovica. Danas je eto zabio 2 gola, a kada bi u Sirokom pogodio za pobjedu, onda bi ga trpio cijelu sezonu. :)

Tolic ce se izgleda odmah nametnuti Feji, samo nisam uspio skontati je li on napadac ili veznjak? Mace se izgleda povrijedio :?

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 sep 2014, 20:57

Jeli iko bio danas na utakmici?Ja sam mislio ić, ali sam tek u 5 skonto da je srijeda i da je utakmica. :evil:
Ako je iko bio nek nešto napiše o ovim novim igračima.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []