dajte curama jeleninih pjesama a dajte nama onda tih cura, amin, amen, pomoz bog, insala
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
dajte curama jeleninih pjesama a dajte nama onda tih cura, amin, amen, pomoz bog, insala
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
e hvala kralju.JetSet_Hantraga je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:zna li neko gdje mogu naci ovu matricu i da li je iz neke druge pjesme ova matrica, jer mi je strasno poznata
Mada pjevaju i drugi na ovu melodiju.
A zna li neko da li se negdje moze skinuti matrica, jer bilo je prije na ovom video sto sam ja postavio ali su sklonuli kuknjava
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
sta sad ovi strajkuju na fakultetima. 
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1068 ... ava-odluku" onclick="window.open(this.href);return false;
nije nista konacno,cekajte odluku na svojim fakultetima.Nece sigurno svi u strajk,ako ga uopce bude.
samo da hoce ovi prokleti izbori proci.
nije nista konacno,cekajte odluku na svojim fakultetima.Nece sigurno svi u strajk,ako ga uopce bude.
samo da hoce ovi prokleti izbori proci.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 03 sep 2014, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima li ko da studira građevinu?
Ja to planiram upisat iducu godinu, pa me interesuje, je li zeznut fakultet građevine?
Sta je vama studentima najveci problem, na sto zadnju godinu srednjeg skolovanja da obratim paznju ?
Ja to planiram upisat iducu godinu, pa me interesuje, je li zeznut fakultet građevine?
Sta je vama studentima najveci problem, na sto zadnju godinu srednjeg skolovanja da obratim paznju ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- samo_lijevo
- Kontakt:
Matematiku i samo matematiku.meho-medo je napisao/la:Ima li ko da studira građevinu?
nista nije zeznuto ako ces redovno uciti.
http://www.24sata.hr/dobre-vijesti/cude ... ook+status" onclick="window.open(this.href);return false;
Još mi ne znamo uživati u ovom svemu što nam je Bog podario...
Još mi ne znamo uživati u ovom svemu što nam je Bog podario...
Aha, znaci matematika je najvaznija, pa dobro ja sam sada 4. razz opste gimnazije, i imam onako solidno znanje iz matematike prvi razred 5, drugi 4, treci 5. Znam onbako neke stvari i znam da je sve u vjezbanju.samo_lijevo je napisao/la:Matematiku i samo matematiku.meho-medo je napisao/la:Ima li ko da studira građevinu?
Da te pitam kako ide ova fax u Tuzli, je li sada 5 godina ( ovo po Bolonji xd ) ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- samo_lijevo
- Kontakt:
ja sam u Sarajevu,nisam upoznat sa stanjem u Tuzli.meho-medo je napisao/la:Aha, znaci matematika je najvaznija, pa dobro ja sam sada 4. razz opste gimnazije, i imam onako solidno znanje iz matematike prvi razred 5, drugi 4, treci 5. Znam onbako neke stvari i znam da je sve u vjezbanju.samo_lijevo je napisao/la:Matematiku i samo matematiku.meho-medo je napisao/la:Ima li ko da studira građevinu?
Da te pitam kako ide ova fax u Tuzli, je li sada 5 godina ( ovo po Bolonji xd ) ?
Bog vam se smilovo, štrajkajte malo

Šta ovim u prvom srednje daju mati milaAco , Mišo i Rajko čitaju: "Vijesti" , "Novosti" i "Sport" i to svako čita samo jedne novine. Na pitanje , ko od njih čita koje novine njihova drugarica Vera je odgovorila: " Aco je čitao "Vijesti", Mišo nije čitao "Novosti", a Rajko nije čitao "Vijesti". Odgovor je bio tačan samo za jednog čitaoca. Koje novine čitaju Aco, Mišo i Rajko?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ajde neki tuzlak il neko ko će sutra bit gore da, ako nije problem, uslika listu primljenih studenata na Tehnološkom fakultetu, smjer Hemijsko inženjerstvo. Bio bih mnogo zahvalan 
[youtube][/youtube]
Aferim momčino.
Aferim momčino.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Polomi ga braco

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.