Ili stepenice i ulaze osvježit bojom.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
e to je vec precerivanjeCoraco je napisao/la:Možeš zamislit koliko bi ljepše izgledalo da ofarbaju i ovaj gore zidić na vrhu tribine i VIP u crveno.
Ili stepenice i ulaze osvježit bojom.
koji ste vi likovi,mislio sam da je nakon isteka prelaznog roka uopste nemoguce angazovat igrace..neznam zasto od svega napravite sprdnju i glumite strucnjake..jok eto kupuje se kod nas,milione ih placamo..fukara87 je napisao/la:Iskreno ono sto je wienultras pitao i jest za smijeha, za nas je kupovina igraca nepoznata rijec svim klubovima
Ma da ne zauzima prostora puno, ovo smo ostalo vidjeli već više manje, semafor nas zanima najviše nekakoCoraco je napisao/la:Što ne postavi i ove ostale 2-3![]()
Utisat cemo vas mi za 10 tak dana ako Bog da :*TzBulevar87 je napisao/la:Uhh Tušnja.. neka me neko uštine
Pirke_TM87 je napisao/la:Utisat cemo vas mi za 10 tak dana ako Bog da :*TzBulevar87 je napisao/la:Uhh Tušnja.. neka me neko uštine
Ma lozim teTzBulevar87 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Utisat cemo vas mi za 10 tak dana ako Bog da :*TzBulevar87 je napisao/la:Uhh Tušnja.. neka me neko uštine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.