ne znam šta smo ali da smo kalkulisali na ep u sloveniji mogli smo do 1/2... jbt u finalu su igrale ekipe koje smo lagano dobili, ali eto u 1/4 nam zapadoše cigančerosi i adios...FaraonTM je napisao/la:Srbi su nebeski narod, ne boje se oni nikoga idu na pobjedu 100%
Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BurningLegion
- Kontakt:
Ma hajde, u redu, ali smijesno mi je da se netko buni na ovo ili da nije u stanju ispostovati neciju dugogodisnju tradiciju, pa nema smisla, automatski ne postujes svog protivnika i ono sto ga cini onim sto jest, zasto bi on onda tebe trebao postovati? Kod mene se zna, ti ako mene postujes, moj izricaj, tradiciju, moja uvjerenja i stavove ja cu jos bolji prema tebi biti jer sam primarno i uvijek covjek.kobe24 je napisao/la:Ja licno bi ih ispostovao, ali kazem ovo jer ne treba osudjivati ljude koji to nisu iz njima poznatih razloga. Islam sam pomenuo samo zato sto su Turci muslimani. I sam sam musliman i znam kako to u islamu ide, tj. kako se gleda na ovakve stvari, s tim da mislim na one ljude koji se striktno svega pridrzavaju. Stvarno necemo dalje o ovome, nema potrebe.BurningLegion je napisao/la:Pa, sto onda ljudima ne smeta npr. u ragbiju i sl. sportovima kad to rade? Sta ima veze, ljudi imaju svoj ritual, svoju tradiciju, rade to u svim nacionalnim selekcijama, nisu to sad izmislili za ovo prvenstvo. Da to Turci rade, a ne rade niti imaju takvu tradiciju koliko znam, ne vjerujem da bi bio ikakav problem, ne znam samo kakve veze ima Islam s time? Briga ti mene za to, u potpunosti, a vjerujem i vecinu ljudi.
Govorim o necijim narodnim obicajima i tradiciji, ne vidim zasto im netko ne bi ukazao to postovanje pa ''odgledao'' i zivio jer njima je to jako bitno, pa mozda bitnije i od same himne, i to treba postovati, to se zove postovanje prema protivniku.
Inace, slazem se, vrhunska kosarka danas, u 8 zalijepljen pred TV-om.
Koga ftv prenosi veceras, jesu to Slovenci u 21:30, ili Spanci u 22h?
Stvarno me nije briga jesu takvi koji to ne postuju Turci, Afganistanci, Amerikanci, muslimani, krscani ili budisti, meni to ne igra ulogu.
Tko komentira na FTV-u? Nisam nijednu utakmicu gledao na drzavnoj ili federalnoj tv dosad, uvijek nekakvi streamovi i sl.
Edin vodi ove jace utakmice, a na ostalim je bilo svega i svasta. Uglavnom, izuzev njega ni jedan komentator nije nesto (da ne kazem da je los),BurningLegion je napisao/la:
Ma hajde, u redu, ali smijesno mi je da se netko buni na ovo ili da nije u stanju ispostovati neciju dugogodisnju tradiciju, pa nema smisla, automatski ne postujes svog protivnika i ono sto ga cini onim sto jest.
Stvarno me nije briga jesu takvi Turci, Afganistanci, Amerikanci, muslimani, krscani ili budisti, meni to ne igra ulogu.
Tko komentira na FTV-u? Nisam nijednu utakmicu gledao na drzavnoj ili federalnoj tv dosad, uvijek nekakvi streamovi i sl.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
avdic kokomentariše derbije i bolje tekme, a ostale neidentifikovani glasovi
inače svaka čast za post
inače svaka čast za post
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BurningLegion
- Kontakt:
Mogao bi pogledati zbog Avdica na FTV-u, inace izbjegavam jer su kriticni komentatori, ni blizu profesionalnosti i nivoa HRT-a npr., manje vise sve prijenose tu i gledam, a sta nema, za to je zaduzen Dreambox CS ili streamovi ako sam prelazy pa u krevetu.
Ne znam gdje radi Vlado Majer ali je meni jedan od najboljih sportskih komentatora u BiH ako ne i najbolji.BurningLegion je napisao/la:Mogao bi pogledati zbog Avdica na FTV-u, inace izbjegavam jer su kriticni komentatori, ni blizu profesionalnosti i nivoa HRT-a npr., manje vise sve prijenose tu i gledam, a sta nema, za to je zaduzen Dreambox CS ili streamovi ako sam prelazy pa u krevetu.
ako je komentator na Hrt-u onaj koji je komentarisao E.P onda je svaki sa Ftv-a bolji
Vlado Majer radi za BHT

Vlado Majer radi za BHT
Haka ples urodio plodom.
Pišaj po sirotinji!
Pišaj po sirotinji!
A.F.C. Bournemouth!
Tribalian je napisao/la:
Jugoslavija ? Ko su ti ?
- Consigliere
- Kontakt:
Znaci slijedece prvenstvo tek 2019, 32 ekipe i novi sistem kvalifikacija! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Turska igra egal s Amerima 30 minuta, Ukrajina dobije Tursku, Novi Zeland dobije Ukrajinu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ukrajinci nisu mogli bazen pogoditi
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima li neko neki dobar link za rts1, da gledam utakmicu sa nasim komentatorom?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja nisam ludje prvenstvo do sad vidio,em gubim zivce em gubim pare,jbt Finska sinoc tako nemocna protiv DR,a sad siluju Turke

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
http://www.widih.in/watch-tv/1123/rts-1 ... +streaming" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za rts1, da gledam utakmicu sa nasim komentatorom?
Đorđeviću vadi bolan iz igre Bogdanovića i Jovića....momci su pregorili u startu ,idu iz greške u grešku ...daju poklon lopte za kontre, prave faulove u napadu. gluposti i srljanja
ovo samo Teodosić vuce zasad, što je nedopustivo
ovo samo Teodosić vuce zasad, što je nedopustivo
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 sep 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Imal neko stream za turke?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- alan_kardec
- Kontakt:
Brazilci nas kvalitetno uništavaju.
Odbrana kriminalna!
Odbrana kriminalna!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brazilci plode. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.