Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 sep 2014, 12:09

R32 je napisao/la:Kakva je situacija s ovim student paketom iz bht od 10 KM, vidim placa se 11.70. Najvise me zanima moze li se taj kredit prebaciti, te kako se ugovor potpisuje jel na određeno vrijeme ili koliko ti zelis, pa uvijek mozes prekinuti to.
I kako se racun placa. Moze i se prenijeti neutroseni kredit u naredni mjesec?

1000 besplatnih minuta za pozive prema tri odabrana broja iz BH Mobile mreže, uz naplatu uspostave poziva (0,07 KM), i 250 MB mobilnog Internet saobraćaja na flat principu. I sta ovo znaci na flat principu, mada mi net puno i ne treba ali eto.
Ovako, ja imam taj paket i vjerovatno je jedna od najboljih ponuda Bh Telecoma ikad.

Dobiješ kredita 11.70 koliko i platiš, produži ti se više od mjeseca, tako da nije pod muss da dopunjavaš kredit, imaš net po extra brzinama dok ne potrošiš tih 250mb. Nakon toga, idu smanjene brzine, al' opet bez problema rade messenger, viber, whatsapp. Youtube malo šteka, al' dobro... Dok na početku mjeseca i youtube fercera extra na HQ :D Kredita naravno sve što ti ostane, prebacuje se na sljedeći mjesec. Primjera radi ostane ti 3.30, sljedeći mjesec imaš 15KM na računu, i tako :D

Ugovor kad potpisuješ, MORAŠ koristiti 3 mjeseca, sve ostalo je tvoja volja :D Račun dobiješ na kućnu adresu, odneseš u poštu i platiš :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 sep 2014, 12:22

GazijaKalesija je napisao/la:
R32 je napisao/la:Kakva je situacija s ovim student paketom iz bht od 10 KM, vidim placa se 11.70. Najvise me zanima moze li se taj kredit prebaciti, te kako se ugovor potpisuje jel na određeno vrijeme ili koliko ti zelis, pa uvijek mozes prekinuti to.

1000 besplatnih minuta za pozive prema tri odabrana broja iz BH Mobile mreže, uz naplatu uspostave poziva (0,07 KM), i 250 MB mobilnog Internet saobraćaja na flat principu. I sta ovo znaci na flat principu, mada mi net puno i ne treba ali eto.
Ovako, ja imam taj paket i vjerovatno je jedna od najboljih ponuda Bh Telecoma ikad.

Dobiješ kredita 11.70 koliko i platiš, produži ti se više od mjeseca, tako da nije pod muss da dopunjavaš kredit, imaš net po extra brzinama dok ne potrošiš tih 250mb. Nakon toga, idu smanjene brzine, al' opet bez problema rade messenger, viber, whatsapp. Youtube malo šteka, al' dobro... Dok na početku mjeseca i youtube fercera extra na HQ :D Kredita naravno sve što ti ostane, prebacuje se na sljedeći mjesec. Primjera radi ostane ti 3.30, sljedeći mjesec imaš 15KM na računu, i tako :D

Ugovor kad potpisuješ, MORAŠ koristiti 3 mjeseca, sve ostalo je tvoja volja :D Račun dobiješ na kućnu adresu, odneseš u poštu i platiš :D
Sve mi odgovara, samo jos da pitam moze li se slati kredit? Jer bih petaka prebacivao i dobijao u parama.
I jel treba samo uvjerenje od fax-a i index. Moze u Ziv. u telekomu se to sredit, prijavit.? Ne mora se ici u Tz.
Mia San Mia

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 12:26

R32 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:

Sve mi odgovara, samo jos da pitam moze li se slati kredit? Jer bih petaka prebacivao i dobijao u parama.
I jel treba samo uvjerenje od fax-a i index. Moze u Ziv. u telekomu se to sredit, prijavit.? Ne mora se ici u Tz.
Mozes slat kredit, a kad potrosis tih 11,70 onda dopunjavas sebi kao da je ultra...
Ustvari i ispadne te ko ultra samo et sebi svakog prvog ko da napunis 11,70 a još dobiješ djabe net i minute prema tri broja ;)
Meni je bar trebala potvrda sa faxa, index i cipsova ;)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 sep 2014, 12:36

Ma samo potvrda da si redovan student, i ponesi ličnu, ako slučajno zatreba. Mada, negdje traže i potvrdu o prebivalištu.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 sep 2014, 13:34

GazijaKalesija je napisao/la:Ma samo potvrda da si redovan student, i ponesi ličnu, ako slučajno zatreba. Mada, negdje traže i potvrdu o prebivalištu.
Idem sutra da se prebacim na taj paket.
Kad se potrosi to 250mb, kako onda skida kredit, jel oguli kao sad ako ostanu podaci ukljuceni?

Hvala obojci.
Mia San Mia

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 13:44

Kad potrosis 250MB onda ti samo smanje brzinu i neide ni fening kredita, nemozes YouTube gledat al ono viber, fb sve može ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 sep 2014, 14:05

JoseMourinho je napisao/la:Kad potrosis 250MB onda ti samo smanje brzinu i neide ni fening kredita, nemozes YouTube gledat al ono viber, fb sve može ;)
Bas povoljno sve, nije zar da ovi iz bht. misle i na nas, studente. :D
Mia San Mia

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 sep 2014, 14:13

Studentski paket je nešto najbolje što postoji u BH Telecomu. U mene je 1GB free neta, besplatan razgovor s 5 najbrojeva :beba: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 sep 2014, 15:12

kol'ko plaćaš ti ?
FORZA MARŠAL !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 15:14

23,40 KM je cijena, student dva paket ;)

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 03 sep 2014, 16:05

Dodatak DUOS nekom telefonu, da li mu umanjuje neke druge karakteristike ?
Dakle, da li su isti telefoni, iste marke, jedan je duos a drugi nije ? Kapirate ? :D
Mislim, jel meni svejedno ako ja uzmem neki telefon duoas, a uopste ne planiram stavljati dr. karticu u njega.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2014, 16:35

Clutch je napisao/la:Studentski paket je nešto najbolje što postoji u BH Telecomu. U mene je 1GB free neta, besplatan razgovor s 5 najbrojeva :beba: .
ja ga već duže od godine imam, i ono, nema šanse da bih prekinuo :D
naprijed rejal

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 03 sep 2014, 17:22

konacno mi je telecom poslo azuriranje na 8.1. dobro su se sjetili :mrgreen:

edit: kolko je mobitel brzi aaaaaaaaaaa :o
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 03 sep 2014, 18:20

Sada imaju one neke nove minute u BH Telecomu za 2KM a imaju li neke sa internetom kao sto je prije bilo ?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 sep 2014, 18:27

AlfredBorden je napisao/la:konacno mi je telecom poslo azuriranje na 8.1. dobro su se sjetili :mrgreen:

I ja sam za svoj mobitel dobio ažuriranje par mjeseci poslije zvaničnog izlaska, da može brže, može :D
zabranjeni je napisao/la:Sada imaju one neke nove minute u BH Telecomu za 2KM a imaju li neke sa internetom kao sto je prije bilo ?
Mislim da nemaju, al' imaš opciju da kupiš sam internet i mogu ti reći da se isplati više nego i to (ako dosta koristiš internet), evo ti link te ponude:
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5c0c5122459.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 03 sep 2014, 18:31

Hvala puno :thumbup:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 sep 2014, 19:06

AlfredBorden je napisao/la:konacno mi je telecom poslo azuriranje na 8.1. dobro su se sjetili :mrgreen:

koji telefon? meni je update postao dostupan jos prije 7 dana na lumia 1020

i javi mi kako se baterija ponasa jer mi je jako losa bila nakon cyan updatea

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 03 sep 2014, 19:09

QUARESMA 18<<< je napisao/la:

koji telefon? meni je update postao dostupan jos prije 7 dana na lumia 1020

i javi mi kako se baterija ponasa jer mi je jako losa bila nakon cyan updatea
ma 920, ne pada mi na pamet mjenjat je :D mozda je i prije bio update al ja nisam provjeravo, tacnije kod mene ti je to na manualno ono da sam provjerim kad se sjetim :mrgreen:

ugl mobitel sad leti, blago receno, sjajno :tokralju: budem upratio bateriju valjda, doduse malo teze jer svejedno dnevno punim mobitel ono al eto, ako bude sta drasticno primjetit cu :thumbup:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 sep 2014, 20:11

Ja se sad dvoumim između ova dva student paketa.
Ja taj kredit ionako ne bih iskoristio, jer mi odgovaraju ti bonusi.
Djed mi sam zivi, ima skoro 80, al trosi kredit ko lud :mrgreen:
Tako da bih ja njemu cenera ili cvaju prebacivao mjesecno, a on meni pare tako da bi mi to ispalo potpuno besplatno malte ne.
Za oba paketa je mnimalan ugovor na 3 mjeseca i onda se moze raskinuti kad hoces?
Mia San Mia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 sep 2014, 20:24

Da li ima opcija u ovom studentskom paketu da imas jedan ili dva najbroja s kojima mozes pricati besplatno koliko zelis,samo ti naplate uspostavu poziva?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.