Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Nekako bez muda bez srca bez strasti igra Srbija.Jos plus odbrana losa ma katastrofalna za razliku od Brazila koji uz to pogađa sve. Nadam se da će Srbi doć sebi i okrenuti.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kako me ovaj Bogdanovic nervira, frajer samo solira. Srbi anemicni u odbrani. Brazil fenomenalan na oba kraja.
tricama ih ubijaju
i to bez Huertasa i Barbose na parketu
brazilci zabijaju na istu foru, a Saša ništa ne poduzima...sve ovo je selektorova krivica (bez obzira što fali nekoliko igraca)...u napadu još veca patnja
kao igrac velemajstor, al' kao trener tanak pravo

brazilci zabijaju na istu foru, a Saša ništa ne poduzima...sve ovo je selektorova krivica (bez obzira što fali nekoliko igraca)...u napadu još veca patnja
kao igrac velemajstor, al' kao trener tanak pravo
http://www.ifeed2all.eu/watch/279634/1/ ... nland.html" onclick="window.open(this.href);return false;esprit24 je napisao/la:Imal neko stream za turke?? Hvala
finci ubise turke

Ovaj prekida stalno pfffsemir01 je napisao/la:http://www.widih.in/watch-tv/1123/rts-1 ... +streaming" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za rts1, da gledam utakmicu sa nasim komentatorom?
To je nas mentalitet! Igramo preko qrca cim znamo da nam je isto biti 2. ili 4. u grupi! U oba slucaja cemo izbjeci Spance u eventualnom 1/4-finalu...samocelik je napisao/la:Nekako bez muda bez srca bez strasti igra Srbija.Jos plus odbrana losa ma katastrofalna za razliku od Brazila koji uz to pogađa sve. Nadam se da će Srbi doć sebi i okrenuti.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
jbg nije prekidao na pocetku evo ti ovaj http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=290" onclick="window.open(this.href);return false;Ovaj prekida stalno pfff
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nema ništa od ovoga. Brazilci izgledaju fenomenalno, Nene u jednom momentu zaključao reket, imaju strašne visoke igrače, šut za 3 8/13, mi igamo užasnu odbranu, jako loša slobodna bacanja kao I tokom čitavog turnira, Raduljica I Krstić fulaju zicere... Piši propalo. Mi ćemo se zadovoljiti 4. mjestom I pobjedama nad velesilama Egiptom I Iranom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovaj je poprilicno dobar, ovdje sam i ja gledao.semir01 je napisao/la:jbg nije prekidao na pocetku evo ti ovaj http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=290" onclick="window.open(this.href);return false;Ovaj prekida stalno pfff
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Kakav igrač
Uzimaju Turci ovo aBd, idemooooo

Uzimaju Turci ovo aBd, idemooooo
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Osmo izdajica dobar, vratio Turke u život. Angola se pokazuje kao tvrd orah za Janeze.
Brazilci odigrali najbolje poluvrijeme na prvenstvu zasad, sve im ulazi, kontrolišu reket. Morat će Srbi pojačati odbranu
Brazilci odigrali najbolje poluvrijeme na prvenstvu zasad, sve im ulazi, kontrolišu reket. Morat će Srbi pojačati odbranu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Al ih raskovaše Srbi u trecoj,kakvo vracanje , 23-7 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima Srbija tu magiju za kosarku samo da uzmu ovo 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
kakva trooooooooooooooojka turakaaaaaaaaaaaa
idemoo

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Valjda Srbi prestanu kukat zbog lošeg suđenja nakon ove tekme
A.F.C. Bournemouth!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jao, kakve su samo 3jke pogadjali ovi iz zemlje ponoćnog sunca
Ali eto, ne mozes tako dobiti utakmicu, moras malo i odigrat nesto.

Ali eto, ne mozes tako dobiti utakmicu, moras malo i odigrat nesto.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Markinjos. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.