DukeOfWellington je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da samo navijači Uniteda s ovog foruma usuđuju onaj potez Edina.

Naravno, isto kao što bi samo navijači Arsenala osuđivali taj potez da je Džeko nešto rekao na njihov račun. Ili kao što bi navijači bilo kojeg drugog kluba reagovali samo da se radi o njihovom klubu.
To najbolje govori o moralnom sunovratu koji vlada ovdje. Ljudi uopšte nisu svjesni u kolikom su moralnom glibu, pa im to ja od teme do teme moram objašnjavati.
Nisi u pravu, barem ne što se Džeke tiče. Svi mi znamo da ga majka priroda nije baš obdarila sa previše upotrebljive moždane mase, a njegovi (ne samo online) ispadi zahvaljujući nedostatku pameti/inteligencije nisu ništa novo. Sa jedne strane postoji nešto što se zove "nepisana pravila igre" a sa druge strane postoji nivo, što velika imena ili sami poštuju ili imaju nekoga ko vodi računa o tome i filtrira poruke koje nisu na mjestu. Džeko je u tim vodama slučajno zalutali amater!
A ovo o moralnom glibu je off topic, bez obzira da li misliš na djecu na forumu ili na fudbalere na socijalnim mrežama.
Ali neka nama Džeke, da ga nema ko bi zabijao golove? Ti i ja siguro ne, ja to ne uspjevam ni na PS3