Zato što ima "dobrog" menadžera. Neozbiljno, ali trebao bi potpisati sljedećih dana.Goalgetter je napisao/la:@Pauleta, zasto Bunoza jos nema kluba?
Pisalo se kako se klubovi iz lige petice otimaju za njega, a on vec 2 mjeseca nema kluba.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Bunoza je stoper, koji po potrebi može odigrati i lijevog beka. Što se tiče skautinga HNS-a, on nije više na razini kao u vremenima Vlatka Markovića. Dovoljno je reći da je BiH uzela Vrančića, a Hrvatskoj je zadnji vezni prijeko potreban. Pa gdje bi se nekada moglo dogoditi da Sertić ne dobije dozvolu iz FIFA-e? Marković je to rješavao sa lakoćom, a danas Mamić gleda kako će Brozovića utopiti kao zadnjeg veznog(momak inače ofanzivni vezni, ista priča kao i TSS), pa ne obraća pažnju na Sertića i Vrančića. Valjda će to Pape iskoristiti.zgembo89 je napisao/la:NE bi Hrvati sredjivali Leovcu drzavljanstvo uzeli bi Bunozu odma da valjaBatko je napisao/la:Zato sto je krampa.... Kakva liga petice, nek nadje klub u Poljskoj, da je valjao produzili bi snjim.Goalgetter je napisao/la:@Pauleta, zasto Bunoza jos nema kluba?
Pisalo se kako se klubovi iz lige petice otimaju za njega, a on vec 2 mjeseca nema kluba.
Vrancic ce igarti za BIH. To je samo pitanje vremena. Papire i zeleno svijetlo bi trebao dobiti do kraja godine a na raspolaganju Papetu ce biti krajem godine ili tek na proljece....
Koliko mi je poznato Bunoza je u Poljskoj igrao kao LB pa je najavljivao odlazak u Francusku itd,a što se tiče Hrvatske uzimaju oni i dalje što im treba što im ne treba ne uzimaju..Ja zaista ne vidim gdje bi Vrančić mogao igrati u Hrvatskoj rep. sobzirom da su u veznom redu stvarno jaki uzimajući u obzir Kovačića Modrića Rakitića pa onda Brozović Halilović..
Dok naprimjer oni su se borili za Hrgotu,a Sertić je imao problem oko argentinskog drzavljanstva..
Dok naprimjer oni su se borili za Hrgotu,a Sertić je imao problem oko argentinskog drzavljanstva..
Mislim da si nesto pomijesao i da Sertic nema nista sa Argentinom. Sa tom drzavom veze je imao Cvitanic. Sa Serticem je zapelo u vezi sportskog drzavljanstva.zgembo89 je napisao/la:Koliko mi je poznato Bunoza je u Poljskoj igrao kao LB pa je najavljivao odlazak u Francusku itd,a što se tiče Hrvatske uzimaju oni i dalje što im treba što im ne treba ne uzimaju..Ja zaista ne vidim gdje bi Vrančić mogao igrati u Hrvatskoj rep. sobzirom da su u veznom redu stvarno jaki uzimajući u obzir Kovačića Modrića Rakitića pa onda Brozović Halilović..
Kovačić, Modrić, Rakitić, Halilović i Kranjčar su ofenzivni igrači. Brozović ne zaslužuje biti u istoj rečenici sa nekim ozbiljnim igračem. Hrvatska nema zadnjeg veznog. Badelj je tu, ali treba tek vidjeti kako će se snaći u Fiorentini. Sertić nema veze sa Argentinom. On je prošao sve francuske selekcije i prvotimac je Bordeauxa. Vjerovatno si ga zamjenio sa Cvitanićem. On je dobio državljanstvo, ali ovi lopovi iz FIFA-e mu nisu dali dozvolu. ZAMISLI APSURDA, Samir, Eduardo, Ademi i Sharbini mogu, a Cvitanić ne može. Otišli smo sa teme.zgembo89 je napisao/la:Koliko mi je poznato Bunoza je u Poljskoj igrao kao LB pa je najavljivao odlazak u Francusku itd,a što se tiče Hrvatske uzimaju oni i dalje što im treba što im ne treba ne uzimaju..Ja zaista ne vidim gdje bi Vrančić mogao igrati u Hrvatskoj rep. sobzirom da su u veznom redu stvarno jaki uzimajući u obzir Kovačića Modrića Rakitića pa onda Brozović Halilović..
Sto se Bunoze tice negativno sam iznenadjen i ocekivam transfer u Rusiju ili ligu slicne kvalitete gdje transfer rok jos nije zatvoren. On nije krampa vec igrac koji unatoc svemu ima potecijal za puno vise. Prvi ja sam zagovarao njegov
poziv ali u trenutnoj situaciji to vise nema smisla. On je igrac bez kluba. Nazalost moje misljenje je da ovaj momak zna igrat nogomet i da bi nam mogao pomoci ali njegova sadasnjost to ne dokazuje. Ipak imamo mi igraca u repki koji i uprkos pozivanju na SP ne mogu pronaci klub i kao takvi su pretpostavljeni igracima iz lige 5. Ipak ja ne razmisljam kao ograniceni tupko na klupi repke i igraci bez kluba mi ne bi igrali pa da su i puno vece kvalitete. Na moju zalost tu trenutno spada i Bunoza.
poziv ali u trenutnoj situaciji to vise nema smisla. On je igrac bez kluba. Nazalost moje misljenje je da ovaj momak zna igrat nogomet i da bi nam mogao pomoci ali njegova sadasnjost to ne dokazuje. Ipak imamo mi igraca u repki koji i uprkos pozivanju na SP ne mogu pronaci klub i kao takvi su pretpostavljeni igracima iz lige 5. Ipak ja ne razmisljam kao ograniceni tupko na klupi repke i igraci bez kluba mi ne bi igrali pa da su i puno vece kvalitete. Na moju zalost tu trenutno spada i Bunoza.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako nije pod ugovorom onda za njega transfer rok ne vazi, moze potpisati i van njega.
Ugovor mu je istekao prije kraja transfer roka a ja sam mislio da mu je morao isteci puno ranije da za njega ne bi vazila ova pravila. Ako je tako jos bolje imat ce veci izbor. Iako to Susicu i nije vazno gledajuci u Zukin primjer.calcio je napisao/la:Ako nije pod ugovorom onda za njega transfer rok ne vazi, moze potpisati i van njega.
-
Imperator98
- Kontakt:
Kad smo već kod slobodnih igrača,zna li ko šta se događa sa Erminom Zecom.Trebao je valjda potpisati za Bursu???
I dalje je bez kluba.
Slazem se ono gore da sam pomijesao Cvitanica i Sertica
@Pauleta nije Vrančić zadnji vezni i on je ofanzivni centralni veznjak zato sam i nabrojao one sve igrače koje Hrvatska tenutno ima na raspolaganju u veznom redu..
- Goalgetter
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Strasno se radujem ovom Vrancicu... Imam osjecaj da ce biti jako bitan za ekipu u slijedecim ciklusima 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
kakvi sljedeci ciklusi u ovome on ce da uskoci jer iovako nam fali igraca dobrihConsigliere je napisao/la:Strasno se radujem ovom Vrancicu... Imam osjecaj da ce biti jako bitan za ekipu u slijedecim ciklusima
- Consigliere
- Kontakt:
Posto jos nije poceo i ovaj sto sad slijedi je - slijedecizgembo89 je napisao/la:kakvi sljedeci ciklusi u ovome on ce da uskoci jer iovako nam fali igraca dobrihConsigliere je napisao/la:Strasno se radujem ovom Vrancicu... Imam osjecaj da ce biti jako bitan za ekipu u slijedecim ciklusima
Fit Tony: I keep my friends close...
Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sto se tice Maria, on je fakticki debitant u Bundesligi, sa punih 25 godina. A nekad je bio veliki talenat, kao sto i sam znas. Na njemu je da dokaze da nije zalutao. Ista je prica i sa reprezentacijom. Kada dobije poziv u reprezentaciju (kada sredi papirologiju itd) on kao debitant nije ispred nikoga nego je zadnji, ostalo je na njemu
Najbolji srednjak cvajte da dokaze da nije zalutao u Bundesligu. Pa svako je mogao pretpostaviti da ce momak biti standardan i bar solidan u Bundesligi. Ali neee prvo neka dokaze da nije zalutao jedno 10-15 kola. Onda ni ne cudi da ce mu trebati godina dana da debituje. On je trebao vec prije SP bar predati papire bar tad ako ne i prije i sve dogovoriti sa njim. Trebao se je iskoristiti momenat SP da se privuce pokoji igrac a nije se nijedan osim mozda Hajrovica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 sep 2014, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- sanlituncay
- Kontakt:
Calcio a s koliko godina su Hadzic,Tino,Avdija debitovali u bilo kojoj ligi od ovih 5 najjači... a davno su zavrsili srednje skole 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
I Fejzic i Ogi i Visca i Sunjic i Besic ( prije ) i Zukanovic i Zahirovic i Ibricic i Kvrzic i Zec i jos puno njih ( bar pola reprezentacije ). Nikad nije bio uslov da moras igrati u ligama petice. Sad od jednom ni Bundesliga nije dovoljna. Treba biti jedan od boljih Bundesligasa da momak uopste zaradi poziv 
Ne može dobiti poziv jer još uvijek nije promijenio sportsko državljanstvo. Proces je u toku i sve će biti ok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan, Serha i 22 gosta.