Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jako djetinjasto...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Volim i ja tebe. <3Gunner4 je napisao/la:Jako djetinjasto...
After the International break, Arsenal will have David Ospina, Kieran Gibbs, Abou Diaby, Mikel Arteta, Serge Gnabry and Theo Walcott returning to the squad; along with the addition of new signing Danny Welbeck.
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nadam se da cemo poslije pauze naci neki ritam i izgraditi neki sistem igre, igraci ce se jos malo odmoriti i spremnije ce uci u nastavak sezone. Iako imamo tezak raspored, mislim da mozemo izgurati tih 5-6 utakmica na visokom nivou. Povratak povrijdjenih igraca ce jos vise da nam pomogne i mislim da bi se mogli poceti lagano vracati u borbu za top4.
Eh da je samo doveden Carvalho...
Inače, interesantno, ali istinito..

Wenger je odavno želio Jonesa, još dok je igrao za Blackburn, nešto kontam ako United ispuši foru i ove sezone (
) mogli bi imati citavu Englesku repku na okupu kod nas. 
Inače, interesantno, ali istinito..

Wenger je odavno želio Jonesa, još dok je igrao za Blackburn, nešto kontam ako United ispuši foru i ove sezone (
Izbaci uljezaQUARTERBACK je napisao/la:Nadam se da cemo poslije pauze naci neki ritam i izgraditi neki sistem igre, igraci ce se jos malo odmoriti i spremnije ce uci u nastavak sezone. Iako imamo tezak raspored, mislim da mozemo izgurati tih 5-6 utakmica na visokom nivou. Povratak povrijdjenih igraca ce jos vise da nam pomogne i mislim da bi se mogli poceti lagano vracati u borbu za top4.
Inače, interesantno, ali istinito..![]()
Wenger je odavno želio Jonesa, još dok je igrao za Blackburn, nešto kontam ako United ispuši foru i ove sezone () mogli bi imati citavu Englesku repku na okupu kod nas.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nakon što je godinama gurao svoje zemljake, sad se Voajer poceo šaltati na engleze
bolje da je ostao na zemljacima
Ramsey je bolji od svakog engleza
Ramsey je bolji od svakog engleza
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa dobro ovo je Britanska postava, al eto izbacis Ramiza opet 7-8 igrača što igra standardno za repku (osim Jenkinsona
) je iz Arsenala pa ti vidi. Mislim da Wenger s razlogom nije dovodio stopera ovaj prelazni rok, mozda ceka i zimu vec da vidi sta ce biti s Unitedom, ako bude kakva lošina tamo, očekujem Jonesa. 
Kempbelov menadžer besan na Vengera
Đoel Kempbel je na kraju ostao u Arsenalu. Njegov menadžer je besan na Francuza što ga nije pustio u Benfiku.
Žoakim Batika svakako govori u ime svog klijenta koji očigledno nije presrećan što mu Venger nije dozvolio odlazak iz Arsenala ovog leta.
Kempbel je trebao da budu veliko pojačanje Arsenala ovog leta posle povratka sa pozajmice i sjajnih partija na Svetskom prvenstvu. Ipak, šansu ne dobija. Ispred njega je dosta igrača, sad je stigao i Velbek. Čak i klupa je daleko.
"Benfika se borila do poslednjeg trenutka da ga dovede, ali nije došlo do dogovora jer je Arsenal u poslednjem trenutku rešio da ga zadrži. Venger je rekao da ne želi da ga proda. Ali ako ti nije u planovima, zašto ga ne pustiš da ide?" - pita se sa pravom Batika.
Kostarikanac je odigrao odlično u Brazilu, i na pozajmici u Olimpijakosu je bio dobar. Zašto ne dobija šansu je pitanje za Vengera. Svakako da su u ovom trenutku Sančez, Žiru, Sanogo i Velbek ispred njega.
Pitanje menadžera je svakako na mestu.
Đoel Kempbel je na kraju ostao u Arsenalu. Njegov menadžer je besan na Francuza što ga nije pustio u Benfiku.
Žoakim Batika svakako govori u ime svog klijenta koji očigledno nije presrećan što mu Venger nije dozvolio odlazak iz Arsenala ovog leta.
Kempbel je trebao da budu veliko pojačanje Arsenala ovog leta posle povratka sa pozajmice i sjajnih partija na Svetskom prvenstvu. Ipak, šansu ne dobija. Ispred njega je dosta igrača, sad je stigao i Velbek. Čak i klupa je daleko.
"Benfika se borila do poslednjeg trenutka da ga dovede, ali nije došlo do dogovora jer je Arsenal u poslednjem trenutku rešio da ga zadrži. Venger je rekao da ne želi da ga proda. Ali ako ti nije u planovima, zašto ga ne pustiš da ide?" - pita se sa pravom Batika.
Kostarikanac je odigrao odlično u Brazilu, i na pozajmici u Olimpijakosu je bio dobar. Zašto ne dobija šansu je pitanje za Vengera. Svakako da su u ovom trenutku Sančez, Žiru, Sanogo i Velbek ispred njega.
Pitanje menadžera je svakako na mestu.
Ma znam malo se salim,ali Rambo je najjaci,fina smo mi ekipa,samo nam igraci teze svaki po 60 kg,pa nas protivnici po terenu razbacuju ,i otresaju ko curan glistuQUARTERBACK je napisao/la:Pa dobro ovo je Britanska postava, al eto izbacis Ramiza opet 7-8 igrača što igra standardno za repku (osim Jenkinsona) je iz Arsenala pa ti vidi. Mislim da Wenger s razlogom nije dovodio stopera ovaj prelazni rok, mozda ceka i zimu vec da vidi sta ce biti s Unitedom, ako bude kakva lošina tamo, očekujem Jonesa.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Englezi bi dali sve da je Ramsey njihov, mislim da ih to jede nenoramalno, pogotovo sad kad im trebaju nasljednici Lamparda i Gerrarda, pao bi im ko kec na desetku al eto. 
Zato će nas da zigu u kvalama sad, yebace nam keve Wales.. Ima da ga proganjam po aerodromu kunem ti seee..
Zato će nas da zigu u kvalama sad, yebace nam keve Wales.. Ima da ga proganjam po aerodromu kunem ti seee..
Ja ga akobogda idem gledati u Zenici,QUARTERBACK je napisao/la:Englezi bi dali sve da je Ramsey njihov, mislim da ih to jede nenoramalno, pogotovo sad kad im trebaju nasljednici Lamparda i Gerrarda, pao bi im ko kec na desetku al eto.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj Welbecka san mu je bio da igra za Arsenal
sto ne mogu ovoga izgleda da mu je pravo krivo sto su ga u Unitedu ispalili kad daje ovakve izjave ipak je dijete Uniteda haj Henry je mnogima bio uzor kao planetarna zvijezda ali dijetetu Uniteda bio san igrati za Arsenal ne mogu popusiti to je nesto slicno tome da Wilshere kaze da mu je san igrati za United...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne vidim nikakav problem u izjavi Welbecka, mnogim mladim fudbalerma je Henry je bio uzor. To ne treba ni cuditi zbog jer se ipak radi o ponajboljem napadacu ikada.
Ovim izjavama fudbaler se takodjer "prodaje" navijacima sto mora raditi jer slaba je vajda onom ko njih tjera da ga mrze, taj ce tesko uspjeti.
Ovim izjavama fudbaler se takodjer "prodaje" navijacima sto mora raditi jer slaba je vajda onom ko njih tjera da ga mrze, taj ce tesko uspjeti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
A i RvP je to uradio, ali makar nije prešao sa konja na magarca uz dužno poštovanje ljubiteljima Arsenala koji mi je koliko toliko drag klubBigBigBang je napisao/la:Cuj Welbecka san mu je bio da igra za Arsenal![]()
sto ne mogu ovoga izgleda da mu je pravo krivo sto su ga u Unitedu ispalili kad daje ovakve izjave ipak je dijete Uniteda haj Henry je mnogima bio uzor kao planetarna zvijezda ali dijetetu Uniteda bio san igrati za Arsenal ne mogu popusiti to je nesto slicno tome da Wilshere kaze da mu je san igrati za United...
Ako cemo iskreno bez uvrede ali i RVP je presao na konja koji je bio pred krepavanjem. Bolje da se drzao magarca ali ko ga sisa. 
@seaman
Ma i taj Campbell i njegov agent bi mogli malo da se spuste na zemlju. Ponasaju se kao da je mart a on jos igro nije!? Bice sanse i za njega...
@seaman
Ma i taj Campbell i njegov agent bi mogli malo da se spuste na zemlju. Ponasaju se kao da je mart a on jos igro nije!? Bice sanse i za njega...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
tak će biti prodan,možda već u idućem roku,žao mi je samo što nije bila jača novčana ponuda+on za carvalha prema sportinguGunner4 je napisao/la: @seaman
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rambo, Chambo, Jenko, Gibbo
Je li ima neki fazon koji propuštam, ili je ovo vrhunac manjka kreativnosti kada su nadimci u pitanju? 
ima ko kakav link za popis slobodnih igrača,nebi me začudilo da nekog obrambenog uzme voajer 
Donnie Darko je napisao/la:Rambo, Chambo, Jenko, GibboJe li ima neki fazon koji propuštam, ili je ovo vrhunac manjka kreativnosti kada su nadimci u pitanju?
Klada, Pegla, Krezo, Poštar, Panter
Arsenal could still be on the lookout for a defender with experienced Colombian Yepes potentially filling the bill
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 sep 2014, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.