Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 03 sep 2014, 13:18

Dobro je, bolje nego kad je bila sezona celavaca :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 sep 2014, 13:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:@fera, ja mislim da ce te Lallana oduseviti. Jeste ga puno platio ali je igrac koji nam je neophodan jer Coutinho nije konstantan. :)

Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.

Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace

Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger :mrgreen:

slika
slika

Ojo sa akademije :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 sep 2014, 13:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:@fera, ja mislim da ce te Lallana oduseviti. Jeste ga puno platio ali je igrac koji nam je neophodan jer Coutinho nije konstantan. :)

Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.

Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace

Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger :mrgreen:

slika
ima i seyi ojo u mladom timu slicnog izgleda pa i sinclair cak....
ja se nadam da ce me lallana oduseviti :D a to za coutinha sam i ja pisao i zato mi je i drago da je tu lallana da brazilac moze s vremena na vrijeme na klupu

@hendo nek si se i ti vratio sad ce biti tema zivlja dok te pocne raja napadati :D
You are someone else I am still right here

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 03 sep 2014, 17:54

Wlcome back, Hendo :D :bih: Ko od naših igra večeras? Ne mislim samo na Englesku
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 sep 2014, 18:19

Ja mislim da Coutinho neće vidjeti terena u ligi osim što MOŽDA bude ulazio u igru zadnjih 20 minuta. Došao je Balotelli, oporavio se Lallana i ja mislim da će Coutinho pretežno igrati u kupovima i ove lakše utakmice u ligi prvaka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 03 sep 2014, 18:42

Grande Mario! :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 sep 2014, 19:45

Hendo je napisao/la:Hvala ljudima dobre volje na dobrodoslici. Nedostajali ste i vi meni da bacimo koju suplju i da se sci zajedno smijemo Unitedu, bas kao u dobra stara vremena.
:lol: :lol: a divi njega vratio se i on sa novim nickom i sta kazes da se smijete kao nekad u stara vremena blago meni :)

Samo naprijed :arrow:
04.10.2009 !!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 03 sep 2014, 20:12

Jel sigurno ima prenos utakmice Engleska-Norveska na areni sport 3???Htio da pogledam ove nase,al nigdje ne pise da ce bit prenos?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 sep 2014, 20:26

peppo_owen je napisao/la:Jel sigurno ima prenos utakmice Engleska-Norveska na areni sport 3???Htio da pogledam ove nase,al nigdje ne pise da ce bit prenos?

Trebalo bi da ima,ja sam negdje procitao da ce biti ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 sep 2014, 21:11

http://www.sports-x.net/watch/sportklub3" onclick="window.open(this.href);return false;

evo link za engleze..tek sad viđo da je Hendo uzeo Gerrardovu 4-ku :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 03 sep 2014, 21:27

Steta sto nismo uzeli Romera,imali bi dva fantasticna golmana

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 sep 2014, 22:01

Ali zato Valdes dolazi, potvrdio je Balague.
Guillem Balague @GuillemBalague · 9h
FCB tried its hardest to keep Víctor Valdés but he was desperate to leave for new challenge. Anfield beckons now. Perfect match player/club
Bravo za Rodgersa i Ayrea na ovom potezu.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 03 sep 2014, 22:16

Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
BR :cool:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 sep 2014, 22:27

Sterlingov klasicni penal..rijedak je taj sto mu se moze mjerit sa brzinom :bow:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 sep 2014, 22:59

Haha, kako moćno naši izgledaju i u dresu Engleske. Počnu nešto kombinovat kao u dresu LFC-a i onda dođe lopta do runija,oxa,welbeka,wilsera i ode sve u qrac. :lol:
Kuku lele s kim moraju djelit teren u engleskom dresu..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 sep 2014, 23:07

fanatic je napisao/la:Haha, kako moćno naši izgledaju i u dresu Engleske. Počnu nešto kombinovat kao u dresu LFC-a i onda dođe lopta do runija,oxa,welbeka,wilsera i ode sve u qrac. :lol:
Kuku lele s kim moraju djelit teren u engleskom dresu..
:facepalm: :facepalm:
Engleska nije imala šuta u okvir gola tamo negdje do 60-65 minute, pa ti vidi sad kako su igrali.
Pld W D L
38 26 12 0

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 03 sep 2014, 23:12

LiverpoolREDS je napisao/la:Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
Ja se, također, nadam da će Clyne biti u skorijoj budućnosti igrač Liverpoola...
Možda već naredno ljeto kada se riješimo ugovora sa Glenom :)
Joint_fc

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 03 sep 2014, 23:52

kumkalesic je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
Ja se, također, nadam da će Clyne biti u skorijoj budućnosti igrač Liverpoola...
Možda već naredno ljeto kada se riješimo ugovora sa Glenom :)
Zasto ne i u januaru mogao bi igrati i LP

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 04 sep 2014, 00:45

Ne vidim poentu u dovođenu Clynea s obzirom da ste doveli solidne bekove i na lijevu i na desnu stranu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 sep 2014, 01:38

Manquillo i Flanno su dovoljni za buducnost :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.