Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dobro je, bolje nego kad je bila sezona celavaca 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
OTNYS_YNWA je napisao/la:@fera, ja mislim da ce te Lallana oduseviti. Jeste ga puno platio ali je igrac koji nam je neophodan jer Coutinho nije konstantan.
Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.
Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace
Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger![]()

Ojo sa akademije

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
ima i seyi ojo u mladom timu slicnog izgleda pa i sinclair cak....OTNYS_YNWA je napisao/la:@fera, ja mislim da ce te Lallana oduseviti. Jeste ga puno platio ali je igrac koji nam je neophodan jer Coutinho nije konstantan.
Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.
Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace
Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger![]()
ja se nadam da ce me lallana oduseviti

@hendo nek si se i ti vratio sad ce biti tema zivlja dok te pocne raja napadati

You are someone else I am still right here
Wlcome back, Hendo
Ko od naših igra večeras? Ne mislim samo na Englesku

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ja mislim da Coutinho neće vidjeti terena u ligi osim što MOŽDA bude ulazio u igru zadnjih 20 minuta. Došao je Balotelli, oporavio se Lallana i ja mislim da će Coutinho pretežno igrati u kupovima i ove lakše utakmice u ligi prvaka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Grande Mario!

Hendo je napisao/la:Hvala ljudima dobre volje na dobrodoslici. Nedostajali ste i vi meni da bacimo koju suplju i da se sci zajedno smijemo Unitedu, bas kao u dobra stara vremena.

Samo naprijed

04.10.2009 !!
- peppo_owen
- Kontakt:
Jel sigurno ima prenos utakmice Engleska-Norveska na areni sport 3???Htio da pogledam ove nase,al nigdje ne pise da ce bit prenos?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Trebalo bi da ima,ja sam negdje procitao da ce bitipeppo_owen je napisao/la:Jel sigurno ima prenos utakmice Engleska-Norveska na areni sport 3???Htio da pogledam ove nase,al nigdje ne pise da ce bit prenos?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.sports-x.net/watch/sportklub3" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link za engleze..tek sad viđo da je Hendo uzeo Gerrardovu 4-ku
evo link za engleze..tek sad viđo da je Hendo uzeo Gerrardovu 4-ku

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Steta sto nismo uzeli Romera,imali bi dva fantasticna golmana
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ali zato Valdes dolazi, potvrdio je Balague.
Bravo za Rodgersa i Ayrea na ovom potezu.Guillem Balague @GuillemBalague · 9h
FCB tried its hardest to keep Víctor Valdés but he was desperate to leave for new challenge. Anfield beckons now. Perfect match player/club
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
BR
BR

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sterlingov klasicni penal..rijedak je taj sto mu se moze mjerit sa brzinom 

Haha, kako moćno naši izgledaju i u dresu Engleske. Počnu nešto kombinovat kao u dresu LFC-a i onda dođe lopta do runija,oxa,welbeka,wilsera i ode sve u qrac.
Kuku lele s kim moraju djelit teren u engleskom dresu..

fanatic je napisao/la:Haha, kako moćno naši izgledaju i u dresu Engleske. Počnu nešto kombinovat kao u dresu LFC-a i onda dođe lopta do runija,oxa,welbeka,wilsera i ode sve u qrac.![]()

Engleska nije imala šuta u okvir gola tamo negdje do 60-65 minute, pa ti vidi sad kako su igrali.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja se, također, nadam da će Clyne biti u skorijoj budućnosti igrač Liverpoola...LiverpoolREDS je napisao/la:Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
BR
Možda već naredno ljeto kada se riješimo ugovora sa Glenom

Joint_fc
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Zasto ne i u januaru mogao bi igrati i LPkumkalesic je napisao/la:Ja se, također, nadam da će Clyne biti u skorijoj budućnosti igrač Liverpoola...LiverpoolREDS je napisao/la:Brendan pravi fantastican posao na klupi Liverpoola.Tek sto je transfer rok zavrsen ja bih da Liverpool opet kupuje,jedina zelja mi je Clyne na RB-u,Brendane majstore gdje si prije bio,Moze Valdes moze,Minjo sto si se kurcio sa ispucavanjima kurcio si se pa ti nastavi ako mislis na klupi zavrsiti
BR
Možda već naredno ljeto kada se riješimo ugovora sa Glenom
Ne vidim poentu u dovođenu Clynea s obzirom da ste doveli solidne bekove i na lijevu i na desnu stranu.
Manquillo i Flanno su dovoljni za buducnost 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.