RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

konjicanin01
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la konjicanin01 » 03 sep 2014, 22:25

Iskreno se nadam da nece bit povreda ,jer taj teren je bas katastrofa ,ali mislim da je ta utakmica vise nekog revijalnog karaktere sumnjam da ce biti prvotimaca,mozda neki kombinovani sastav.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 sep 2014, 22:43

Juniori Veleža pobjednici Kupa HNK
Velež-Gošk 3:1 :clap: :clap: :clap:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 sep 2014, 23:07

EVO SLIKA S DANASNJE UTAKMICE JUNIORA
http://www.herce" onclick="window.open(this.href);return false; govina.info/vijesti/sport/nogomet/juniori-veleza-osvojili-kup-hnz-a-79768#news_view

SUTRA S KLISOM IGRA KOMBINOVANA POSTAVA ,PLUS NEKOLIKO JUNIORA OD DANAS STO SU KUP UZELI,NAGRADA NASTUP ZA PRVI TIM,
SVAKA CAST MOMCIMA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 sep 2014, 23:53

izvini tosre nesot me iznerviralo. samo sramota 20 ljudi na finalu kupa hnk za juniore brate moglo nas je vise doc al eto ..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 sep 2014, 00:00

Sutra igramo na danima poljoprivrede općine Konjic kuknjava Protivnik je FK Klis.Ma kako i meni ovo smiješno izgledalo ne trebamo se uzdizati iznad ostalih.Nismo mi Man Utd,mi moramo brusiti formu po Hercegovini i svaka utakmica je ok.E sad,kad bi se neki naš prvotimac ozlijedio na takvoj utakmici sve bih opsovao...ali isto nam treba biti jasno da je dolazak Veleza u taj Klis nekome radost.Pustimo ljude da se raduju,i usput brusimo formu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2014, 06:40

Fotogalerija sa utakmice Brotnjo-Velež : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 226&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Trener Veleža za čitluk.ba

- Ovo je bila utakmica u kojoj su, što se nas tiče, nastupili igrači koji su manje igrali kroz prvenstvene utakmice kako bi dosegnuli natjecateljsku formu. Smatram da smo sasvim korektno odradili utakmicu i da smo bili bolji, što svi od nas i očekuju. Razlika je mogla biti i izraženija, međutim zadovoljan sam odnosom igrača prema današnjoj utakmici – kratko je kazao nakon utakmice trener Veleža Nedim Jusufbegović.

Nakon čega je upitan da prokomentira uvijete za pripreme u Čitluku kazao: „Čitluk smo odabrali prvenstveno iz razloga što ovdje imamo sjajne terene. Također, hotel Brotnjo stvarno nudi sve mogućnosti, a tu smo i zbog gospodina Stjepana Primorca koji je jedan vrhunski domaćin. Što se tiče BiH, ali i dalje ovdje se osjećamo najbolje na pripremama. Ovdje se osjećamo kao kod kuće i oduševljeni smo ljubaznošću ljudi i gostoprimstvom koje ovdje imamo.“
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 sep 2014, 10:46

Tolić i Janjičijević su ekstra igrači, samo im Feja treba početi davati veću minutažu, a za Barišića da i ne kažem, kapitlc samo taki.. :mrgreen:

EDIT: Raja hoće li uskoro biti i radova na glavnom stadionu, pošto se već uveliko radi na pomoćnom terenu? Mislim na vanjske WC-ove, i sl...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 04 sep 2014, 10:57

AlemC85 je napisao/la:Tolić i Janjičijević su ekstra igrači, samo im Feja treba početi davati veću minutažu, a za Barišića da i ne kažem, kapitlc samo taki.. :mrgreen:

EDIT: Raja hoće li uskoro biti i radova na glavnom stadionu, pošto se već uveliko radi na pomoćnom terenu? Mislim na vanjske WC-ove, i sl...
Mislis tako ili si gledao tekmu sa Brotnjom?
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 sep 2014, 11:04

SipakUlicar1922 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Tolić i Janjičijević su ekstra igrači, samo im Feja treba početi davati veću minutažu, a za Barišića da i ne kažem, kapitlc samo taki.. :mrgreen:

nisam gledao, ali evo zašto mislim. Zato što su to momci, a naročito Janjičijević, za kojeg su naši rekli, da bi mogao napraviti veliku karijeru, ako se bude pravilno razvijao, a dosad mu ide dobro, a sam Feja je rekao da je ovaj mladić kapitalac i da klub na njemu može uzeti velike pare. Što se Tolića tiče, on je produkt Dinama, i nema šanse da je bezveze igrač, dapače, može nam samo pomoći da budemo još jači. Pored toga, nedavno je Zaim bio sa ljudima iz Dinama na jednoj večeri, ima ta slika ja sam ga vidio sa tim ljudima, što samo znači da je Velež na putu da uspostavi dobre odnose sa trenutno najuređenijim klubom ove regije, što samo može biti pozitiva.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 sep 2014, 11:39

[youtube][/youtube]
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 04 sep 2014, 12:23

AlemC85 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:

nisam gledao, ali evo zašto mislim. Zato što su to momci, a naročito Janjičijević, za kojeg su naši rekli, da bi mogao napraviti veliku karijeru, ako se bude pravilno razvijao, a dosad mu ide dobro, a sam Feja je rekao da je ovaj mladić kapitalac i da klub na njemu može uzeti velike pare. Što se Tolića tiče, on je produkt Dinama, i nema šanse da je bezveze igrač, dapače, može nam samo pomoći da budemo još jači. Pored toga, nedavno je Zaim bio sa ljudima iz Dinama na jednoj večeri, ima ta slika ja sam ga vidio sa tim ljudima, što samo znači da je Velež na putu da uspostavi dobre odnose sa trenutno najuređenijim klubom ove regije, što samo može biti pozitiva.
I ja sam istog misljenja. Malog Janicijevica sam gledao malo protiv Sloge i na treninzima Veleza i mogu se sloziti sa Fejom. Mali ima potencijal da bude strasan igrac. Nadam se da ce uspjeti. U vezi Tolica nemam veze ali sumnjam da je los cim je bio clan Dinama. Isto tako imam ogromno pouzdanje u Feju i zato mislim da Tolic nije bezveze doveden. Zivi bila pa vidili.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 04 sep 2014, 12:49

interesuje me kakav je ugovor taj mali tolic iz dinama podpisao sa velezom? posudba na godinu-dvi ili je nas igrac 1/1? to za zaima i sastanak sa ljudima iz dinama, nebi bilo lose ako se uspostavi neka suradnja, jer dinamo kupi sve najbolje talente iz regije za svoje omladinske ekipe a bogami i kasnije ih prodaju za vrtoglavne cifre ako postanu igraci a dosta ih i postane! iako je samo posudba igraca u velez opet ti je ko bubreg u loju kad pokupis oni 5% od transfera kad ga dinamo kasnije progura za 10-15 miliona eura!

da ovom prilikom cestitam i juniorima na kupu hnk! :opaopa: :tokralju: :opaopa:

konacno da i omladinci nesto urade, vrijeme je bilo! meni se cini da su se dosta poboljsali kako ih je zijo tojaga preuzeo! vidim uzese olimpic u gostima proslo kolo, nesto sto nije nimalo lose ako racunamo da je olimpik zadnji sezona u samom vrhu omladinski kategorija! ja mislim da ce i taj pomocni teren sa umjetnom travom dosta olaksat i unaprijedit rad sa omladincima kad bude gotov i da ce to uskoro jos bolje izgledat! neznam za ostalu raju ali sto se mene tice, ja imam utisak da je klub u stalnom usponu zadnje 3 godine i izgleda koda taj uspon nece tek tako stat!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 04 sep 2014, 15:10

Radili se ista na pomocnom terenu RAja? Imali ikakvih slika? Nije moguce da niko nije prosetao do pomocnog pred utakmicu da vidi u koja smo doba? Hajmo neko jedan mali izvjestaj (Crvena)!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 sep 2014, 15:22

SipakUlicar1922 je napisao/la:Radili se ista na pomocnom terenu RAja? Imali ikakvih slika? Nije moguce da niko nije prosetao do pomocnog pred utakmicu da vidi u koja smo doba? Hajmo neko jedan mali izvjestaj (Crvena)!
Brato da si živ i zdrav nije niko qurcem mrdno
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 sep 2014, 17:22

zna li ko kako smo odigrali sa Klisom?

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 04 sep 2014, 18:18

dobio klis 2 0

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 04 sep 2014, 18:34

2:0 za Klis. Igrali Janićijević (1995), Ćemalović (1995) i Bešo (1995) iz prvog tima, te ostatak juniora s tim da dva najbolja juniora nisu putovala (Isić, Peco)

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 04 sep 2014, 19:15

Treba na janjetinu u buturović polje
14.02.1945

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 sep 2014, 19:29

(U-18) VELEŽ – GOŠK 3:1 (2:1)

Mostar. Stadion FK Velež. Gledalca 100. Vrijeme i teren idealni za igru. Glavni sudija: Darko Obradović (Stolac). Pomoćnici: Amer Macić (Mostar) i Davor Beljo (Mostar). Strijelci: 1:0 T.Iisć (16) 2:0 T.Isić (35) 2:1 Anković (38) 3:1 Agić (90)

VELEŽ: Voloder, Ovnović, S.Isić, Džemić (od 60. Milišić), Nazdrajić, Mešanović, Svinjar (od 75. Agić), Tatar, T.Isić, Šabanović, Halilović (od 63. B.Isić)

Trener: Zijo Tojaga

GOŠK: Šupak, Bunoza (od 48. Radoš), Dalmatin, Limov, Marić, Puljić, Mlikota, Nikolić, Krndelj (od 48. Krajina), Dominiković (od 70. Šimunović), Anković

Trener: Ante Katavić
zipa golmana kod gostiju. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 04 sep 2014, 19:38

samo_lijevo je napisao/la:
(U-18) VELEŽ – GOŠK 3:1 (2:1)

Mostar. Stadion FK Velež. Gledalca 100. Vrijeme i teren idealni za igru. Glavni sudija: Darko Obradović (Stolac). Pomoćnici: Amer Macić (Mostar) i Davor Beljo (Mostar). Strijelci: 1:0 T.Iisć (16) 2:0 T.Isić (35) 2:1 Anković (38) 3:1 Agić (90)

VELEŽ: Voloder, Ovnović, S.Isić, Džemić (od 60. Milišić), Nazdrajić, Mešanović, Svinjar (od 75. Agić), Tatar, T.Isić, Šabanović, Halilović (od 63. B.Isić)

Trener: Zijo Tojaga

GOŠK: Šupak, Bunoza (od 48. Radoš), Dalmatin, Limov, Marić, Puljić, Mlikota, Nikolić, Krndelj (od 48. Krajina), Dominiković (od 70. Šimunović), Anković

Trener: Ante Katavić
zipa golmana kod gostiju. :mrgreen:

Tri puta ga fasovao ! :guz:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.