Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jednom sam vec napisao sta su stvarni razlozi utakmice u Tuzli i inace ova praksa:
1.Zagarantovana prodaja ulaznica
2.Zagarantovano fer navijanje bez zvizdanja i prozivki
3.Klasicno kupovanje mira,pogotovo sad.
Sto je njima stalo da svi ljudi vide reprezentaciju nako im zito rodilo.Prefrgana je to mafija,svim bojama premazana.
Samo ih pogledas i sve ti je jasno,Begica,Bakovica,Susica,Pilava,Pecikozu.....
Sto je njima stalo da svi ljudi vide reprezentaciju nako im zito rodilo.Prefrgana je to mafija,svim bojama premazana.
Iz istog razloga su igrali i u Gradačcu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bubnjas opet ti po starom,morat ces mjenjati nick opet u njake muzicare.Okarinas na primjerRusilac je napisao/la:Jednom sam vec napisao sta su stvarni razlozi utakmice u Tuzli i inace ova praksa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bordobijeli
- Kontakt:
dosad gdje god smo igrali nije bilo zvizduka a i stadioni puni bili gradačac ,zenica ,sarajevo ne znam vjerovatno bi u banja luci zvizdali al to je neka druga pricaRusilac je napisao/la:Jednom sam vec napisao sta su stvarni razlozi utakmice u Tuzli i inace ova praksa:
Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 sep 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Goalgetter je napisao/la:Bujrum u Bihac.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da su imali mrvu obraza doveli bi Njemacku i rekli ulaz besplatan najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu kao nagrada za dugogodisnju vjernost.Rusilac je napisao/la:Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
A oni umjesto toga Insbruk i Ameriku i gruh 100 eura ulaznica.
Dajte ljudi...
Ovo su vec provale.Rusilac je napisao/la:Da su imali mrvu obraza doveli bi Njemacku i rekli ulaz besplatan najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu kao nagrada za dugogodisnju vjernost.Rusilac je napisao/la:Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
Dajte ljudi...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Poceo si sam sa sobom diskutovati?Rusilac je napisao/la:Da su imali mrvu obraza doveli bi Njemacku i rekli ulaz besplatan najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu kao nagrada za dugogodisnju vjernost.Rusilac je napisao/la:Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
A oni umjesto toga Insbruk i Ameriku i grug 100 eura ulaznica.
Dajte ljudi...
Cuj doveli bi Njemacku i rekli besplatan ulaz. Pa sta mislite kako se finansiraju sva ta okupljanja, ne samo A reprezentacije nego i mladih, zenskih, i ostalih selekcija?
E fakat bi to bilo pametno koristenje para, cuj dovest Njemacku i besplatan ulaz.
Najjaci prijedlog OCAM.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Oooo Sedam aleikumSabinho je napisao/la:Ovo su vec provale.Rusilac je napisao/la:Da su imali mrvu obraza doveli bi Njemacku i rekli ulaz besplatan najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu kao nagrada za dugogodisnju vjernost.Rusilac je napisao/la:Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
Dajte ljudi...I prestani pricati sam sa sobom.
Vidis da se prepire sam sa sobom.Cartman je napisao/la:E fakat bi to bilo pametno koristenje para, cuj dovest Njemacku i besplatan ulaz.Najjaci prijedlog OCAM.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Argentina, Egipat, Obala Slonovače, Meksiko...
Jbt, kakve mi prijateljske igramo, strašno, sa ovima ni Španija ne može dogovoriti termin kad oni hoće...
Nekad je to bio Iran (x5), Makedonija, Uzbekistan, Oman, Katar, Armenija, Estonija...
Jbt, kakve mi prijateljske igramo, strašno, sa ovima ni Španija ne može dogovoriti termin kad oni hoće...
Nekad je to bio Iran (x5), Makedonija, Uzbekistan, Oman, Katar, Armenija, Estonija...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Polako,sta pjenite odmah.Govorim prije odlaska na SP,plasiralo se,zaradilo se para,gulilo se sirotinju godinama.
Mogla je jedna za raju,ona svecana,slavljenicka.
Bas bi bio potez za pohvalu i kako rekoh zahvala,poklon i nagrada navijacima.
Mogla je jedna za raju,ona svecana,slavljenicka.
Bas bi bio potez za pohvalu i kako rekoh zahvala,poklon i nagrada navijacima.
Rodio te nepismena.adal je napisao/la:Staragarda kad si geograficar poznajes li onda ti HISTORIJU svoje zemlje ..Da li ti znas kad je nastala Hercegovina i kako je nastala i dobila taj naziv....Recu ti poslije najvece izdaje Rizvanbegovica koji je napao s ledza Zmaja od Bosne kapetana Gradascevica.....Kao nagradu od Turske dobija Hercegovinu i koristi se taj naziv Bosna i Hercegovina. SAD RECI O SVOM ZNANJU tj, NE ZNANJU !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pjenimo moj drummeru, nego si počeo sam sebe citirati...Rusilac je napisao/la:Polako,sta pjenite odmah.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam sam sebe citirao nego dopunio misao.Bilo je glupo editovati,proslo vremena.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja mislim da sve nase selekcije osim A repke idu u minus jer ne zaradjuju gotovo nikakve pare. A imaju troskove gotovo iste kao i A reprezentacija. Putovanja, prespavanja, hrana itd. Znaci A reprezentacija odrzava nase ostale reprezentacije u zivotu, razmislite o tome ponekad.
- Consigliere
- Kontakt:
A, niko nije upratio da ga ponovo 'ne interesuje Kipar' i da ce 'mozda pogledati kasetu' .... Koji bog! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:A, niko nije upratio da ga ponovo 'ne interesuje Kipar' i da ce 'mozda pogledati kasetu' .... Koji bog!
Sta ce ih gledat kad ce oni mozda protiv nas igrati drugacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.