I Vranjes na oficijelnoj stranici CityaVirtu4l je napisao/la:15 igrača Cityja pozvano u svoje reprezentacije, a babuka na naslovnici...
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... -September" onclick="window.open(this.href);return false;
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Manchester je Manchester, kad tad 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije on nikoga poslao na klupu. To bi mozda i bilo tako da je ostao Negredo. Ovako naigrat ce se i Jojo i Dzeko derbija i lige prvaka i to znaju i njih dvojica jako dobro. Tako da nema zime za njih dvojicu. Kao sto sam rekao ocekujem da proradi veza Dzeko - Joveta u punom sijaju.autogol je napisao/la:@Mozambik Sljedeci put nek ga pitaju kako se osjeca nakon sto je Dzeku poslao na klupu

Ne razumijem toplinu koju pojedini forumasi iskazuju prema Joveticu ili drugim igracima iz nama susjednih zemalja, pogotovo na ovoj temi. Cime se to oni izdvajaju u odnosu prema Edinu? Mislite da je Joveticu bitna Edinova forma, da suosjeca s njim kad ga ne ide, da ce se buniti kad je Edin na klupi ili da ce mu biti zao sto ga nije uposlio a mogao je to? Isto vazi i za Kolarova i druge ex Yu igrace. Svak gleda sebe i svoje mjesto u timu, emocije tu ne igraju nikakvu ulogu, to bi i Dzeko trebao znati.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
He, he....babukaVirtu4l je napisao/la:15 igrača Cityja pozvano u svoje reprezentacije, a babuka na naslovnici...
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... -September" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozambik je napisao/la:"Džeko je fantastičan igrač i super surađujemo. Najčešće sam i igrao u paru s njim. Igrao sam i sa Negredom, a najmanje sa Agüerom, ali s Edinom se najbolje slažem. Dopunjujemo se, a njegovo kretanje mi itekako stvara prostor. Stoperi ga se boje i posebno obraćaju pažnju na njega, što meni omogućuje više prostora, što se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Liverpoola."
Sabinho, Aragon, Autogol i samoposteno na
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Haha dje su oni sto su se sprdali kad smo pisali da Dijamant saigracima pravi livadu svojom kretnjom.Mozambik je napisao/la:"Džeko je fantastičan igrač i super surađujemo. Najčešće sam i igrao u paru s njim. Igrao sam i sa Negredom, a najmanje sa Agüerom, ali s Edinom se najbolje slažem. Dopunjujemo se, a njegovo kretanje mi itekako stvara prostor. Stoperi ga se boje i posebno obraćaju pažnju na njega, što meni omogućuje više prostora, što se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Liverpoola."
Sabinho, Aragon, Autogol i samoposteno na
Toliki je strah i trepet,dovoljno je da krene kud bilo odmah trojica idu za njim.
Do one asistencije od prije 2 sedmice,potpuno druga priča se ovdje vodila 
- storm_raider
- Kontakt:
A ovo ti je naravno prvi nick na forumu koji pratis dugi niz godina, pa si napokon odlucio da se registrujes uz jutarnju kafu, avaz i pravljenje novog maila. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
Razočaran sam.
Ja sam ipak mislio da ti imaš ogromnog potencijala što se vidovitosti tiče ali ovaj dio sa Avazom je sve pokvario,šteta.
Ja sam ipak mislio da ti imaš ogromnog potencijala što se vidovitosti tiče ali ovaj dio sa Avazom je sve pokvario,šteta.
- storm_raider
- Kontakt:
Evo dodje na red i ova sirotinja,ima da opet sija dijamant
Mozambik vec sortira mezu,cips,cokolade...

Ako ga krene,big Ed ce vec u ove dvije utakmice prebaciti cifru od 40 golova za drzavni tim.Jos mu samo 4 gola fale.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pokazuje da je onaj stari. Trpa koga stigne.DeeWa je napisao/la:vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prvo skoci pa reci hop.DeeWa je napisao/la:vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
Prvi gol u dresu repke sa kapitenskom trakom.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jel' se meni čini ili je Džeko nabio haos mase 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Greska ako jest. Njemu treba vise brzine.GazijaKalesija je napisao/la:Jel' se meni čini ili je Džeko nabio haos mase
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cestitke kapitenu na golu. Svidja mi se njegovo ponasanje na terenu.... pravi je vodja ekipe,samo neka ovako nastavi!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, General505, HariTz, labostarmomosa, Maverick, Micron, MundijalVibes26, Rauber33 i 54 gosta.