FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema odmah potpisa bez obzira na reference. struka će odlučiti

e sad smo i mi giganti
edit: sad mi njegov kolega iz reprezentacije govori da je odličan tehničar i da je bio najbolji u njihovoj generaciji
edit: sad mi njegov kolega iz reprezentacije govori da je odličan tehničar i da je bio najbolji u njihovoj generaciji
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 03 sep 2014, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se mali potrudi i ostane ovdje, definitivno će mu to biti pravi potez, ipak zna šta je u ovoj našoj državi odskočna daska za dalji razvoj
Koliko vidim igrao je za Primaveru, a ne za prvi tim, ali svakako pojačanje ako ostane na poziciji na kojoj najviše škripi
Koliko vidim igrao je za Primaveru, a ne za prvi tim, ali svakako pojačanje ako ostane na poziciji na kojoj najviše škripi
Ja te volim, volim Željo..
ma takvih ima na pasja preskakala. al' što ne znači da možda neće biti i dobar.
- invincible1921
- Kontakt:
Vjerujem u nasu struku i ako je mali talenat nasi ce prepoznati i ostaviti ga...mnogo puta su nam dokazali da znaju prepoznati kvalitet igraca...ja sam prizeljkivao da ce amar dovesti malog arezinu...jeste da ima problema u glavi al je dobar igrac a na pozciji gdje nam skripi ...
Antonio Cassanoinvincible1921 je napisao/la:kako se zove taj iz parme
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ko je momak sa brojem 28?

dino hasković.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ja koliko sam skonto ovaj parmaš jedino može na posudbu jer ima ugovor do 2015. Već je bio posuđivan čini mi se Crotone-u i Padovi. Ima li veze prelazni rok (mislim na to što je završen) za posuđene igrače?
Parma ima pojaku šemu za mlade igrače, slično Udinezeu, tako da ga ne bi potpisali na 4 godine da nije bio talenat. E sad, gdje mu je kuršlus pa se nije uspio nametnuti, ne znam.
Parma ima pojaku šemu za mlade igrače, slično Udinezeu, tako da ga ne bi potpisali na 4 godine da nije bio talenat. E sad, gdje mu je kuršlus pa se nije uspio nametnuti, ne znam.
- invincible1921
- Kontakt:
Ovaj iz Parme je isto ko da Dinamo dovede igraca i napisu: "Doslo pojacanje sa probe iz Citya" a ono Hadziahmetovic upitanju
=\_1921_/=
Mogu li se stvari iz fan shopa narucit pa da dodju postom u neki drugi grad ? 
Sva prica tipa jaran mi rekao, gledao ga neki covjek.. smijesno je to za klub naseg renomea. Kad potpise i dobije prve minute u nasem dresu mozemo nesto pricati, do tad nista.. I vjerovatno je ovo samo da se popuni roster, sumnjam da se igrac od kojeg se ocekuje nesto vise dovodi na probu..
Poslije reprezentativne pauze ocekujem spremnog Vareu, oporavljenog Nuspahica.. moglo bi to malo bolje izgledati. Samo da ne bude nekih povreda.
Poslije reprezentativne pauze ocekujem spremnog Vareu, oporavljenog Nuspahica.. moglo bi to malo bolje izgledati. Samo da ne bude nekih povreda.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Što se tiče Crnogorca, raskinuo je ugovor s Parmom, prije dolaska u Želju je trebao da potpiše ugovor sa Slobodom.exbabilon je napisao/la:Sva prica tipa jaran mi rekao, gledao ga neki covjek.. smijesno je to za klub naseg renomea. Kad potpise i dobije prve minute u nasem dresu mozemo nesto pricati, do tad nista.. I vjerovatno je ovo samo da se popuni roster, sumnjam da se igrac od kojeg se ocekuje nesto vise dovodi na probu..
Nuspahić još nije u trenažnom procesu, tako da ga, bar po meni, ni poslije pauze ne možemo očekivati u konkurenciji za prvih jedanaest.
ako je imao ugovor sa parmom poslije 2.8. nece moci igrati, bas kao ni Bilbija sto nije mogao. Jedina liga u evropi kod koje prelazni rok zavrsava mjesec dana prije ostatka svijeta
duša draga brižna.
Nemojte ramu dirat,kad je ovako fin.
Damo dragi ramo,ako je to tacno sto pises,kako tores ode u milan,ili baloteli u liverpool,ako se prelazni rok u italiji zavrsava ranije.
Damo dragi ramo,ako je to tacno sto pises,kako tores ode u milan,ili baloteli u liverpool,ako se prelazni rok u italiji zavrsava ranije.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Istinu je napisao ramo. Ne traje prelazni rok do 2.8. u Italiji nego kod nasbarbarez je napisao/la:Nemojte ramu dirat,kad je ovako fin.
Ja te volim, volim Željo..
ja sa fino napisao ono st o nijeproblem samo nama nego svim ekipama... prosle godine gubimo bilbiju cijelu polusezonu, sada smo mogli Stevanovica dovesti ali svaki igrac koji raskine ugovor poslije 2..8 ne moze igrati u PL BIH ... mote u 95% drugih liga sao kod nas ne moze jer je idiotski savez stavio da prelazni rok zavrsava mjesec prije ostatka evrope