Dolazis li ti da gledas nasu repki ili Belgiju i Cipar?bianconer je napisao/la:Jesam iz Zenice najpovoljnije za otic na tekmu ali,
http://www.transfermarkt.de/zypern/star ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
40,30,20 KM su karte a protivnik je kipar stvarno nema smisla ova cijena ce biti i kad bude Belgija
Ako je do para stvarno su cicije sad su dobili od svjetskog prvenstva dajte nek narod dodje i pozdravi momke
Poslije kad dodju ozbiljniji protivnici dizi cijene
Smijesno
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako gleda samo "nasu repku" onda moze je vidjeti i na treningu. Valjda se ide i radi protivnika.Consigliere je napisao/la:Dolazis li ti da gledas nasu repki ili Belgiju i Cipar?bianconer je napisao/la:Jesam iz Zenice najpovoljnije za otic na tekmu ali,
http://www.transfermarkt.de/zypern/star ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
40,30,20 KM su karte a protivnik je kipar stvarno nema smisla ova cijena ce biti i kad bude Belgija
Ako je do para stvarno su cicije sad su dobili od svjetskog prvenstva dajte nek narod dodje i pozdravi momke
Smijesno
[youtube][/youtube]hroni je napisao/la:Hajrovic i Ibisevic ne mogu zajedno nikako,al nikako, veliki ti je ovde propuh u sredininuerta je napisao/la:---------DZEKO------------IBISEVIC-----------
--LULIC----------------------------HAJROVIC----
-------------PJANIC--------------------------------
-------------------------BESIC---------------------
-SALIHOVIC--BICAKCIC---VRANJES---MUJDZA-
-------------------BEGOVIC------------------------
[quote="FliX"]
Ako gleda samo "nasu repku" onda moze je vidjeti i na treningu. Valjda se ide i radi protivnika.
Ko tako konta ne mora nikako ni dolaziti poganiti tribine i vazduh na stadionu.
Klipacu (ako uzica za to) i uz tv nek i Njemacku vidi ako hoce.
Ako gleda samo "nasu repku" onda moze je vidjeti i na treningu. Valjda se ide i radi protivnika.
Ko tako konta ne mora nikako ni dolaziti poganiti tribine i vazduh na stadionu.
Klipacu (ako uzica za to) i uz tv nek i Njemacku vidi ako hoce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije akcenat bio dal gledam il ne gledam već ljudi koji dolaze izvan Zenice trošak je to a karte visoke to su dnevnice nečije danasConsigliere je napisao/la:Dolazis li ti da gledas nasu repki ili Belgiju i Cipar?bianconer je napisao/la:Jesam iz Zenice najpovoljnije za otic na tekmu ali,
Smijesno
Samo kažem da nije realno da stave karte prvo što otvaramo s ovom temom kvalifikacije nek dodje publike sto vise fan zone nek idu drugo 136 na fifinoj rang listi
Jedno je patriotizam drugo je kad te levate preko puta patriotizma sam Šušić je izjavio da neće ni gledat sad kipar et koliko je njemu samom interesantna utakmica
A ionako znam da će biti najmanje Zeničana
Skontaj samo da je zapad 40 KM ako dolaziš iz sa to je cestarine 10 nek nesto pojedeš brate sad imamo pare čemu tolike cijene
Akcent je zayeban.Kome se ide na tekmu otice a kome ne i marka mu je puno,taman i Brazil gostovao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel tako ako neko nece da da pare za ulaznicu onda nije patriota jer ako je patriota nece gledat koja je cijena i koji je protivnik,a oni u savezu na racun patriotizma mogu da se gotive, premiraju i prebacuju hiljade 
- tyler durden
- Kontakt:
Druze ako ti je trosak, ne ides.
Cuj ovo, ljudi bi jaku reprezentaciju i niske cijene. Cijene su sasvim realne za reputaciju reprezentacije koju trenutno uziva. Je li to negdje obecano da svako treba imati pravo i/ili mogucnost da gleda reprezentaciju uzivo? Davno su reprezentativne utakmice postale prvenstveno komercijalne, pa sve ostalo. Ako neko nije u mogucnosti sebi prisutiti taj trošak, jbg, nece ni otici jer realno ima vaznijih stvari gdje ce utrositi novac, jednostavno. Ali isto tako nece savez propasti zbog tih osoba, ocigledno postoji dovoljno velika potraznja cak i kada su ovakve cijene. Vjeruj da mislim da savez razmislja o vecim cijenama karti za vece/vaznije utakmice (25, 40 i 50).
ja idem na svaku utakmicu repr. i mogu vam reći da sam i ja iznenađen ovim cijenama,ajde prije SP-a nema se para u savezu ali sada po meni nije uredu.Gdje će završiti onih 50-60% što pripada savezu?-ja sam mislio da će i klubovi dobiti određeni broj para za infrastrukturu,ovako ispada da će oni sebi dizati dnevnice i izmišljati što skuplje odlazke na kojekakve seminare.
normalno ali ne moze niko reci sjedi kod kuce i gledaj njemacku znaci sereš..tyler durden je napisao/la:Druze ako ti je trosak, ne ides.
Znaju da ce bosnjo (tu mislim na sve konfesije) izvalit i 100 ako treba a onda grizi noktice i kukaj 'nema, nema'.. pa i cijena od 20km protiv poluamatera za prijateljsku je sasvim dovoljna da ne odem iako se igra u mom gradu ali zato ima onih koji realno mogu i onih koji ce nekako 'iscupat' koliko god kostala. Opet u neku ruku je i to posteno jer realno s obzirom na igru nase repke ima se sta i pogledat ali karte ne bi smjele ici preko 20 (bez obzira na protivnika) za najjeftiniju bar ne u redovnoj prodaji
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
moram da podrzim ove momke sto govore da su karte skupe, jer se radi samo o jednom kipru! stvarno su bezobrazni, al ne cudi me nista, takav je nas narod, cim vidi priliku da zaradi, ogulice te pa makar mu brat bio......zgade mi se ovi komentari tipa: ako nemas neces ni gledat! kako vas nije sramota?!?! pa ima naroda koji isto tako voli ovu repku, ali jednostavno ljudi nemaju para, valja hraniti porodicu i tkd.......zasto da isti ti patrioti nemogu dobit priliku da pogledaju omiljenu repku, zbog ovi da kazem "olosa" sto bi i rodjenog brata prodali!.....al ima tu i druga strana ove price, a to je, da ako zelimo da se nesta promjeni, moramo kolektivno i slozno reci "NE", znaci da ne odemo na utakmicu gdje se neko bogati na ledja pravi i vjerni navijaca!.....al posto znam kakvi smo, opet cemo napuniti stadion......steta samo za raju koja bi htjela ali ne moze.......
Ja ću uvijek pratiti domaće utakmice reprezentacije pa makar 60km ulaznice bile. Ne zbog toga što imam, jer nemam, nego zato što to je par puta u godini i to je poslastica vrijedna tih para. Rokni se ako nisi u stanju uštedjeti 50-75km od posljednje domaće utakmice reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
cuj cijene se formiraju prema reputaciji ?? ok onda nigerija nas nabila jel mislis da su u nigeriji vece cijene ????
CIJENA SE FORMIRA PO STANDARDU U DRZAVI...... iako je sada repka u tz radije cu gledati tekmu sa zgrade nego njima dati 20 KM......pa igramo protiv konobara jbt.......da su doveli francusku pa nek stave 50 KM ulaznicu.......
CIJENA SE FORMIRA PO STANDARDU U DRZAVI...... iako je sada repka u tz radije cu gledati tekmu sa zgrade nego njima dati 20 KM......pa igramo protiv konobara jbt.......da su doveli francusku pa nek stave 50 KM ulaznicu.......
Obzirom na kapacitet stadiona, cijene su sasvim realne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
KrojcicaHills je napisao/la:cuj cijene se formiraju prema reputaciji ?? ok onda nigerija nas nabila jel mislis da su u nigeriji vece cijene ????
bas tako, al nemozes ti ovim nasima dokazati
-
bordobijeli
- Kontakt:
realno gledajuci karte su veoma skupe za nas standard i nazalost vecini ljudi nije do toga da daje 30-40 km za utakmicu pa makar to bila i reprezentacija .medjutim u savezu su svjesni da je kapacitet stadiona mali i znaju da ce otici ti 10 hiljada i da su karte 50 km .
Ma bravo ovčice, samo nek vas gule. Jer niste prave patriJote ako vam se ne daje recimo 13% bosanskohercegovačke penzije da biste gledali Kipar. Aferim.
Posebno za hareta čistunicu, koji ne voli pogane tribine i vazduh.
Posebno za hareta čistunicu, koji ne voli pogane tribine i vazduh.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Nije bitan Kipar ili Lihtenštajn, bitna je TOP20 reprezentacija, ne plaćate da bi gledali Kipar, plaćate da bi gledali zmajeve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amidja moj solidni, dođeš valjda da gledaš utakmicu, a ne jednu ekipu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bordobijeli, Confiance, EdinTz, enobarca, fukare987, Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, KarlMarx, Lavcina, MostarskaKotlina, Proximic, signalidunapark, StevieG8, zikerrz21 i 129 gostiju.