Danas su Srbi 3/4 odigrali odlicno,protiv Francuza nesretno zijanili..nije losa ekipa ..Al tesko vise od 1/4 na ovom SP.Dzoni je napisao/la:jao kakav basket![]()
Kakva je Srbija nisam ih gledao jos uvijek?
Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
raspade se Francuska 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu prošle godine u Sloveniju došli svi, Pau i Ibaka prije svegaPuma je napisao/la:Ja mislim da je ova Spanija jedina reprezentacija na svijetu koja na svako takmicenje dodje u najjacem mogucem sastavu.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kakve crne 3 cet. dobroTMmanija2012 je napisao/la:Danas su Srbi 3/4 odigrali odlicno,protiv Francuza nesretno zijanili..nije losa ekipa ..Al tesko vise od 1/4 na ovom SP.Dzoni je napisao/la:jao kakav basket![]()
Brazil ih ubio u 1 pol.
oni dobro odigrali 3. i pocetak 4-te i onda pali, jer realno nisu imali vise snage
znaci sve kad saberes to dodje nekih 1.5 cet. dobre kosarke
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Otprilike su igrali dobro nekih 13-ak minuta. Sve prije i poslije toga je bio proces oplodnje od strane Markinjosa i društva
A.F.C. Bournemouth!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Mislim i da je mislio na treću četvrtinu, samo se loše izrazio.miki_92 je napisao/la:kakve crne 3 cet. dobroTMmanija2012 je napisao/la:Danas su Srbi 3/4 odigrali odlicno,protiv Francuza nesretno zijanili..nije losa ekipa ..Al tesko vise od 1/4 na ovom SP.Dzoni je napisao/la:jao kakav basket![]()
Brazil ih ubio u 1 pol.
oni dobro odigrali 3. i pocetak 4-te i onda pali, jer realno nisu imali vise snage
znaci sve kad saberes to dodje nekih 1.5 cet. dobre kosarke
Nama je Željo svetinja jedina.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Treca cetvrtina..na to sam mislio..do mene 
Ameri prebacili stotku ali Dominikana odigrala pristojno. Prvo poluvrijeme ih drzala na max 10 razlike poslije kad je popustila odbrana podivljali i krenuli u trku sto je naravno rezultiralo ovim, ali treba reci i da su odmarali Garciu (uopste nije igrao). SAD igrala manje vise sa pola snage ali opet bez postede. Svi dobili minutazu i svi se upisali u strijelce usput priredili reviju 'kucanja'.. Derozan, Faried i Drummond (mislim da ce biti uskoro klipovi na YT) s druge strane i Dominikana imala 1 prelijepu akciju, utakmice, gdje su izbacili pola odbrane. Zadovoljan sam, nije prestrasno kako je moglo biti. Sutra Litvanija- Slovenija, bi'ce opasnog taktiziranja
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma kakvi ne moze niko meda Špancima (barem od ovih reprezentacija koje se ne zovu USA).
Francuska nije losa ekipa,al fali Parker da to poveze mada mislim da bi i sa njim u petorci sigurno bili porazeni.
Roster Španaca je prejak.
Znaci finale kao sto se i pretpostavljalo Španija-Usa.
Francuska nije losa ekipa,al fali Parker da to poveze mada mislim da bi i sa njim u petorci sigurno bili porazeni.
kada bi svi Francuzi dolazili na okupljanje repke vjerovatno bi bili konkurentni Amerima i Spanjolcima,nedostanak Parkera i Noaha je nenadoknadiv za Francuze,a i Mahinmi se povrjedio pred sam pocetak prvenstva,a da ne govorim o starijem bratu Pietrus koji je samo jednom dosao na okupljanje i vise se nikada nije pojavio.Dzoni je napisao/la:Ma kakvi ne moze niko meda Špancima (barem od ovih reprezentacija koje se ne zovu USA).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda došlo do svađe u Hrvatskom taboru, neki igrači traže Repešinu ostavku
Repesa has been quoted in Croatia media: "My players complain about everything." They've turned on him, per ****.
Hearing out of the Croatia camp that at least one member of team has called for coach Jasmin Repesa to step down.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
E Admsa i kulture mu.
Zato i navijam protiv njih, pu je** vam pas svima kulturu i ples, igrajte lopte
Zato i navijam protiv njih, pu je** vam pas svima kulturu i ples, igrajte lopte
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
U bitnim utakmicama Marc pokazuje da je vodja Spanije. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A to si bio ti! onaj što je prošle godine isto tvrdio? i ono da je mark bolji od brata?Greivis je napisao/la:U bitnim utakmicama Marc pokazuje da je vodja Spanije.
pa dokazano nisi u pravu..
Pau je tata, pa navaro, ostali su tu da služe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakav bolan Navaro
Ova ekipa je favorit za osvajanje samo zbog najboljeg centra na svijetu trenutno i njegovog starijeg brata koji je top 3 Evropljanin svih vremena.Ostali su tu da služe iako mi nije jasno zašto Calderon nije prva petorka.
Francuzi u najjačem sastavu sa Parkerom,Noahom i Mahinmijem bi također bili bolji od ovih Amera.
Francuzi u najjačem sastavu sa Parkerom,Noahom i Mahinmijem bi također bili bolji od ovih Amera.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- AlfredBorden
- Kontakt:
cinjenica je da je hrvatska premekana pogotovu u reketu sto ne moze sam saric popraviti, samim tim rapesa aka rotirka nije za ovu ekipu, ovoj ekipi bi pao aco petrovic kao samar budali da igraju napadacku igru za sto su izvrsno poslozeni samo im nedostaje pravi plej (draiper je za ovoga igracina), pogotovu sto je tomic skoro neupotrebljiv bez dobrog pleja vidi primjer kako igra u barceloni
i sada igraju za prolaz sa portorikom
jednostavno poletile su ambicije dok su im se u sloveniji poklopile neke stvari pa su imalo skoro pa setnju do polufinala
i sada igraju za prolaz sa portorikom
jednostavno poletile su ambicije dok su im se u sloveniji poklopile neke stvari pa su imalo skoro pa setnju do polufinala
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
aco petrović, ne budite vi smiješni, ako je on..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Strucnjak nema govora.DANTES je napisao/la:aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.