Bravo inteligencijo.fkv123 je napisao/la:Ja ću uvijek pratiti domaće utakmice reprezentacije pa makar 60km ulaznice bile. Ne zbog toga što imam, jer nemam, nego zato što to je par puta u godini i to je poslastica vrijedna tih para. Rokni se ako nisi u stanju uštedjeti 50-75km od posljednje domaće utakmice reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
da se razumijemo nije poenta u plaćanju ja sam opet uzeo karte,više mi je bitno ko sve ima koristi od tih para,a vidim da su klubovi dobili po 100000km od SP-a,halo dobili smo 8-9 mil. dolara,ovima u savezu pripada oko 50% pa gdje će otići tolike pare?Virtu4l je napisao/la:Nije bitan Kipar ili Lihtenštajn, bitna je TOP20 reprezentacija, ne plaćate da bi gledali Kipar, plaćate da bi gledali zmajeve.
Ta kovanica još nije izmišljena.emir_ je napisao/la:Ja ne dam ni 0,50kf da gledam TSS-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glupo je raspravljati o visini cijene. Ko si može priuštiti i i želi gledati, doći će i pogledati. Onaj ko ne može izdvojiti četrdesetak maraka, a takvih je vjerojatno više u ovoj zemlji nego onih prvih (nije lako dati 40 kada ti je prosjek plaća 400 km ako izbaciš parazite u državnoj upravi), neće pogledati uživo, nego preko tv-a. Tu patriotizam ne igra nikakvu ulogu i glupe su vam priče da onaj ko nema i neće gledati uživo, nije patriota. Ali opet, dosta vas još uvijek ide u srednju školu, pa niste osjetili još uvijek kako je marku zaraditi teško u našoj zemlji. Lično idem kada god od posla mogu, ali znam dosta ljudi koji jednostavno ne mogu sebi priuštiti da otkinu od usta te novce. To ih ne čini ništa manjim patriotama.
Mene više brinu ove idiotske izjave po novinama:
Mene više brinu ove idiotske izjave po novinama:
- Mene Kipar puno ne interesuje.Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema – kazao je Sušić. -
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Naravno da je poslao saradnike u Pulu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Nigerijci su ostavili dojam ekipe u kojoj vlada loša astmosfera. I povreda standardnog stopera Oboabone im je sigurno došla u najgorem trenutku.
Tad je Borče prekuc'o Nigeriju
Što se tiče skautiranja naših protivnika vjerujemo kako je Safet Sušić u Borčetu Sredojeviću našao najboljeg čovjeka za taj posao, jer se radi o fudbalskom stručnjaku koji je već sedam godina desna ruka svim selektorima naše reprezentacije.
Tad je Borče prekuc'o Nigeriju
Što se tiče skautiranja naših protivnika vjerujemo kako je Safet Sušić u Borčetu Sredojeviću našao najboljeg čovjeka za taj posao, jer se radi o fudbalskom stručnjaku koji je već sedam godina desna ruka svim selektorima naše reprezentacije.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
te pare su vec zavrsile negdje, u brazil je islo 50-ak ljudi na racun saveza, a aranzman po jednoj osobi je bio 16.000 dolara, pa ti sad racunaj..zmaj348 je napisao/la:ja idem na svaku utakmicu repr. i mogu vam reći da sam i ja iznenađen ovim cijenama,ajde prije SP-a nema se para u savezu ali sada po meni nije uredu.Gdje će završiti onih 50-60% što pripada savezu?-ja sam mislio da će i klubovi dobiti određeni broj para za infrastrukturu,ovako ispada da će oni sebi dizati dnevnice i izmišljati što skuplje odlazke na kojekakve seminare.
Volim te Bosno!!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Naše domaće utakmice najbolje da se igraju širom dijaspore,Koln,Munchen,Beč,Zurich itd... I nek stave karte po 50 eura,dijaspora će platit,a stadioni trebaju biti sa sto većim kapacitetom... I na ta okupljana pozivat potencijalne reprezentativce,ono Teferič pravit ko i do sad! To je dobitna kombinacija,prelo u dijaspori je čudo 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Nešto kao Innsbruck?sanlituncay je napisao/la:Naše domaće utakmice najbolje da se igraju širom dijaspore,Koln,Munchen,Beč,Zurich itd... I nek stave karte po 50 eura,dijaspora će platit,a stadioni trebaju biti sa sto većim kapacitetom... I na ta okupljana pozivat potencijalne reprezentativce,ono Teferič pravit ko i do sad! To je dobitna kombinacija,prelo u dijaspori je čudo
![]()
[youtube][/youtube]
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
sjedi 5 pametnjakovićuVirtu4l je napisao/la:Ta kovanica još nije izmišljena.emir_ je napisao/la:Ja ne dam ni 0,50kf da gledam TSS-a.
4-IN-A-ROW
- sanlituncay
- Kontakt:
Ma to je torevan je napisao/la:Nešto kao Innsbruck?sanlituncay je napisao/la:Naše domaće utakmice najbolje da se igraju širom dijaspore,Koln,Munchen,Beč,Zurich itd... I nek stave karte po 50 eura,dijaspora će platit,a stadioni trebaju biti sa sto većim kapacitetom... I na ta okupljana pozivat potencijalne reprezentativce,ono Teferič pravit ko i do sad! To je dobitna kombinacija,prelo u dijaspori je čudo
![]()
[youtube][/youtube]
Hoće li biti karti u Tuzli za današnju utakmicu?
Ako naiđem na kakve švercere sve ću ih pobit **** im mater
DD
hoće biti 500 komada ( ne znam jesu li prodate il kad će se prodavati )Burundi je napisao/la:Hoće li biti karti u Tuzli za današnju utakmicu?
Švercere viđam svaki dan, prodaju sjever po 50 KM.. tako da, nemoj se čuditi ničemu
Zvao trojicu likova bolan to hoće 40 maraka po ulaznici, mogu ja to dati ali necu da klošari zarađuju na meniHariTz je napisao/la:hoće biti 500 komada ( ne znam jesu li prodate il kad će se prodavati )Burundi je napisao/la:Hoće li biti karti u Tuzli za današnju utakmicu?
Švercere viđam svaki dan, prodaju sjever po 50 KM.. tako da, nemoj se čuditi ničemu
DD
Je li se prenosi utakmica gdje na TVu?
BHT1.Dado je napisao/la:Je li se prenosi utakmica gdje na TVu?
Sad sam i ja skontaoHariTz je napisao/la:BHT1.Dado je napisao/la:Je li se prenosi utakmica gdje na TVu?
Jel' se Bernd Stange oglašavao povodom ove tekme? 
- velez_mostar
- Kontakt:
Logicno je da od jake reprezentacije u finansijskom smislu korist ima samo grupa ljudi, dobrim dijelom ona grupa koja ne smatra ovu repku ni drzavu svojom, dok s druge strane po odredjenim tutkumima sa foruma je ok da siromasni Bosanac i Hercegovac nije u stanju otici na repku jer ovi gore dizu cijenu.
Ovaj dio price da je svejedno protiv koga se igra je pateticni pokusaj da se glorificira odnos prema repci..naravno bezuspjesan.
Ovaj dio price da je svejedno protiv koga se igra je pateticni pokusaj da se glorificira odnos prema repci..naravno bezuspjesan.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, BosnianDragon2024, bvsic, galia95, Goalgetter, hujdur007, hurem, Jabroni, Konzerva, Maverick, napapijri1987, PeppermintSA, prisonbreak, RacioEmocionalan, soxx, TefalTava, Vaya i 112 gostiju.