Polako sa psovkamaAmfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.
FK Radnički Lukavac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
" onclick="window.open(this.href);return false;
(1. gol Sloge)
Utakmica se snimala!
Ne vidi se baš jel penal - navodno je bilo povlačenje domaćeg igrača u trenutku kad se lopta nabacivala u 16 metara. Sigurno izveo penal Jure Glavina.
I bez toga Sloga je imala puno više prilika + stativa u prvom poluvremenu.
U nastavku opet više posjeda lopte kod Sloge, greška u obrani Radničkog i drugi gol zasluženo.
Tek tada ste proigrali i nešto pokušavali, par udaraca prema golu ali ništa strašno.
Do 3:0 nas je doveo Jelčić finim solo prodorom.
Slobodnjak za 3:1 u 92. minuti - jako lijepo gol u gornji desni kut.
Inače borbena utakmica, ali fer i korektna, par žutih kartona. Osim upitnog penala uopće nije bilo navlačenja za domaće. Daleko je ovo od "domaćinskog" suđenja kao što je običaj u BIH ligama...
Kad je izvlačenje parova za 1/16 finala?
(1. gol Sloge)
Utakmica se snimala!
Ne vidi se baš jel penal - navodno je bilo povlačenje domaćeg igrača u trenutku kad se lopta nabacivala u 16 metara. Sigurno izveo penal Jure Glavina.
I bez toga Sloga je imala puno više prilika + stativa u prvom poluvremenu.
U nastavku opet više posjeda lopte kod Sloge, greška u obrani Radničkog i drugi gol zasluženo.
Tek tada ste proigrali i nešto pokušavali, par udaraca prema golu ali ništa strašno.
Do 3:0 nas je doveo Jelčić finim solo prodorom.
Slobodnjak za 3:1 u 92. minuti - jako lijepo gol u gornji desni kut.
Inače borbena utakmica, ali fer i korektna, par žutih kartona. Osim upitnog penala uopće nije bilo navlačenja za domaće. Daleko je ovo od "domaćinskog" suđenja kao što je običaj u BIH ligama...
Kad je izvlačenje parova za 1/16 finala?

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Sluzbene kamere NS FBiH nisu snimale utakmice kupa, vjeruj mi
. Ovo ovdje mi lici na snimak telefonom...ali nebitno. Penal se ne vidi jer ga nije ni bilo
, ali i to je nebitno.
Vama svaka cast na prolasku a one opaske o sudjenju su se odnosile na ligu, ne na ovu utakmicu.
Ja ne mogu da shvatim koji mozak salje drugi tim na nocenje u Mostar?? Ili se nisu raspitali kakva je ekipa iz Ljubuskog ili je bilo viska para u kasi??
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Vama svaka cast na prolasku a one opaske o sudjenju su se odnosile na ligu, ne na ovu utakmicu.
Ja ne mogu da shvatim koji mozak salje drugi tim na nocenje u Mostar?? Ili se nisu raspitali kakva je ekipa iz Ljubuskog ili je bilo viska para u kasi??
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Snimka je mobitelom ali vidio sam da je snimao neki momak kamerom cijelu utakmicu sa vrha stadiona.Zoom088 je napisao/la:Sluzbene kamere NS FBiH nisu snimale utakmice kupa, vjeruj mi. Ovo ovdje mi lici na snimak telefonom...ali nebitno. Penal se ne vidi jer ga nije ni bilo
, ali i to je nebitno.
Realno ni ja ne vidim penal

Sad kad čujem da je ovo B momčad Radničkog onda ispada da Sloga i nije baš toliko moćna

Ipak prolazak dalje nas veseli.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Ja se tamam ponadao da ce se u kupu sresti Zeljo Radnicki jer vas gotivim kao klub,a vasi posalju drugu postavu :S
Sad jedino se nadat da izvucemo Gorazde ili Jedinstvo
Sad jedino se nadat da izvucemo Gorazde ili Jedinstvo
Ova nasa uprava nezna ni za kakvu sramotu taj h. mujkic im psuje sve po spiku i kazne ga sa 200-300 KM , a jednog jaranovica posvada se sa vojvodom i sa njima odma ga suspenduju ne daju mu pric na stadion i poruka za ovog mujkica MRS IZ SVETINJE 

-
- Kontakt:
Malo nelogičan potez uprave i stručnog štaba. Ide se u Rodoč na dan utakmice, iz autobusa na teren a u kup utakmici gdje će igrati druga postava ide se dan ranije. Vjerujem na umor od putovanja al kad već kup nije u planu moglo se otići dan prije u Rodoč i pokušati dobiti.
Ništa od kupa, okrenut se sada prvenstvu i pobjediti u subotu.
SVI NA JOŠIK!
SVI NA JOŠIK!
Pa ne moze nacelnikov bratic iz busa igrat od pocetka utakmicu, preforsirat ce seSiouxLukavac je napisao/la:Malo nelogičan potez uprave i stručnog štaba. Ide se u Rodoč na dan utakmice, iz autobusa na teren a u kup utakmici gdje će igrati druga postava ide se dan ranije. Vjerujem na umor od putovanja al kad već kup nije u planu moglo se otići dan prije u Rodoč i pokušati dobiti.
SVI NA JOŠIK!

Radnicki Lukavac
Da li neko ima pjesmu Lukavačka Šošana ?
Mislim da je pjeva grupa Nešto između
Mislim da je pjeva grupa Nešto između
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Našao sam riječi duboko u mojoj duši, našao sam iz najačeg dijela srca, kako ti čestitati ovaj dan, tvoj rođendan.
Dar sam ti poklonio,moje srce koje ce te zauvijek voljeti,moje riječi,pjesme i dlanovi koji nikad ne odustaju.
Nadam se da će ti sve želje biti ostvarene,nadam se da ćeš uspijeti u životu,i nikad prestati voljeti Radnički.
Sretan 25. rodjendan skupino SIOUX...
Dar sam ti poklonio,moje srce koje ce te zauvijek voljeti,moje riječi,pjesme i dlanovi koji nikad ne odustaju.
Nadam se da će ti sve želje biti ostvarene,nadam se da ćeš uspijeti u životu,i nikad prestati voljeti Radnički.
Sretan 25. rodjendan skupino SIOUX...

Zamolit' ce ako moze neko napisat' red voznje TZ- Lukavac (moze i pp). Nas'o sam na netu gipsov i privatnih preduzeca ali s obzirom na dosadasnje iskustvo daleko je to od stvarnog reda.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Poluvrijeme 0-0. Lijepa atmosfera, dobra i utakmica. Domaci pogodilu precku i imaju ponisten go zbog zaledja. Dobra akcija za goste u 45-oj minuta prekinuo je pomocnik.
Siouxi napravili sjajnu atmosferu za rodjendan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Siouxi napravili sjajnu atmosferu za rodjendan
1-0 Dzanic 63min
zavrsilo 1-0 

-
- Kontakt:
Čestitke momcima na pobjedi, borili su sve svi do jednog i dobro igrali, zaslužena pobjeda. Idemo dalje, nastavit ovim tempom i zasjesti na vrh.
Što se tiče posjete, konačno kako doliči Radničkom i Lukavcu. Siouxi za 10.
Što se tiče posjete, konačno kako doliči Radničkom i Lukavcu. Siouxi za 10.

-
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke komsije, nek ste im pokazali da se u TK igra bolji fudbal
I Nek je sretan rodjus

I Nek je sretan rodjus

-
- Kontakt:
Beščalić nije imao puno posla.
Šuba kapitenski, siguran, jak, borben. Odlično odigrao danas i dosta bolji je na štoperu nego na beku.
Jusufović imao fin broj grešaka koje su nas mogle koštati, ispadao je često. Dobar je u skoku pa ga to izvuče danas.
Todorović dosta dobar prvo poluvrijeme dok u drugom nije imao snage. Brz, borben, solidna partija.
Desni bek, 20 broj, ime?? Odličan bio, imao par finih ubacivanja, u defanzivi dobar bio.
Jaha borber kao i uvijek, solidan bio mada ništa posebno.
19, u sredi što je igrao, ime? Po meni loše odigrao, izgubljen cijelu utakmicu a i prespor je.
Dani mali fino odigrao onih 10 minuta.
Jaganjac ništa posebno, trčao, borio se ali nije loše.
Dženo odličan u sredi, momak igra srcem i zna s loptom. S obzirom na godine, budućnost kluba.
Džana odličan dok je imao snage, već u drugom poluvremenu pred kraj se istrošio. Ima strašan šut, šteta što ona ne uđe kad je opalio iz okreta, prečka se i sad trese.
Šta je sa Sućeskom, jel on igrao ili je povrijeđen, broj? Terzić je bek, broj 20?
Šuba kapitenski, siguran, jak, borben. Odlično odigrao danas i dosta bolji je na štoperu nego na beku.
Jusufović imao fin broj grešaka koje su nas mogle koštati, ispadao je često. Dobar je u skoku pa ga to izvuče danas.
Todorović dosta dobar prvo poluvrijeme dok u drugom nije imao snage. Brz, borben, solidna partija.
Desni bek, 20 broj, ime?? Odličan bio, imao par finih ubacivanja, u defanzivi dobar bio.
Jaha borber kao i uvijek, solidan bio mada ništa posebno.
19, u sredi što je igrao, ime? Po meni loše odigrao, izgubljen cijelu utakmicu a i prespor je.
Dani mali fino odigrao onih 10 minuta.
Jaganjac ništa posebno, trčao, borio se ali nije loše.
Dženo odličan u sredi, momak igra srcem i zna s loptom. S obzirom na godine, budućnost kluba.
Džana odličan dok je imao snage, već u drugom poluvremenu pred kraj se istrošio. Ima strašan šut, šteta što ona ne uđe kad je opalio iz okreta, prečka se i sad trese.
Šta je sa Sućeskom, jel on igrao ili je povrijeđen, broj? Terzić je bek, broj 20?
Dobra tekma s obzirom na teren ali da se ne ponavlja vec napisano. Svaka cast za atmosferu i navijanje, fina brojka. Valjda je odrzite i nakon ove tekme jer vidi se da u grupi ima ozbiljnih ljudi i ideja 

-
- Kontakt:
Otkud ti na Jošiku danas?brazzo je napisao/la:Dobra tekma s obzirom na teren ali da se ne ponavlja vec napisano. Svaka cast za atmosferu i navijanje, fina brojka. Valjda je odrzite i nakon ove tekme jer vidi se da u grupi ima ozbiljnih ljudi i ideja
Jel ono bio Vojvoda na klupi? Otkud on tu s obzirom na odnos sa trenutnim trenerom nakon onog obračuna dok je Vojvoda još bio trener.
Eh kako bi dobro došla pobjeda u sljedećem kolu u Konjicu, i onda dvije kući. Kada bi u naredne tri utakmice izvukli 9 bodova, odlijepili bi se od ostalih i mogli uz malo sreće biti prvi kandidati za ulazak, što da ne, i onako nema niko toliko zagrijan za ulazak osim Goška al po rezultatima oni i nisu neka ekipa.
Poslovno
Meni se ucinilo da je Vojvodicu skandirano a da li je bio..
Mnostvo bivsih fudbalera Slobode na terenu danas. Kad sam vec da pitam, otkud ta 'ljubav' izmedju Sioux-a i Joguncica ?

Meni se ucinilo da je Vojvodicu skandirano a da li je bio..
Mnostvo bivsih fudbalera Slobode na terenu danas. Kad sam vec da pitam, otkud ta 'ljubav' izmedju Sioux-a i Joguncica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.