Opet Pape dijeli pljuske.Consigliere je napisao/la:A, niko nije upratio da ga ponovo 'ne interesuje Kipar' i da ce 'mozda pogledati kasetu' .... Koji bog!
Pljus.
Opet Pape dijeli pljuske.Consigliere je napisao/la:A, niko nije upratio da ga ponovo 'ne interesuje Kipar' i da ce 'mozda pogledati kasetu' .... Koji bog!
Ja u chicagu platio 60 dolara a u St.Luisu 70, a bilo je karti po 25 dolara. A u Rio sam platio 175 dolaraRusilac je napisao/la:Dajte ljudi,nemojte bit naivni. Kad im je tako stalo sto nam nisu doveli nekog da ispratimo reprezentaciju na SP kao i ostali normalan svijet a ne organizovali utakmice u Insbruku i Americi koje su gledali uglavnom nasi ljudi i kojima su naplacivali ulaznice po 100 eura.
Pa sta ga briga,opet ce reci da nije znao da je Kipar tako dobar,nije znao da mogu biti opasni i da su ga ustvari iznenadili.Isto kao za Nigeriju,zamisli izjaviti,iznenadili su nas Nigerijci brzinom a svako na svijetu zna da im je to najjace oruzje.Consigliere je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar: zasto mu trebaju ove izjave? Ajde recimo da ih ne skautira ustvari, ali ovamo u javnosti kaze da ih poznaje i da mogu biti zeznuti, to vecina trenera i radi.... Jok, njega oni ne interesuju. I ko ga moze opravdati u slucaju nekog kiksa koji je moguc jer je u fudbalu danas sve moguce? Sam je sebi kriv...
Pa i tebe bubnjas niko nista ne pita ,pa se opet tako ponasas.Rusilac je napisao/la:Pa sta ga briga,opet ce reci da nije znao da je Kipar tako dobar,nije znao da mogu biti opasni i da su ga ustvari iznenadili.Isto kao za Nigeriju,zamisli izjaviti,iznenadili su nas Nigerijci brzinom a svako na svijetu zna da im je to najjace oruzje.Consigliere je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar: zasto mu trebaju ove izjave? Ajde recimo da ih ne skautira ustvari, ali ovamo u javnosti kaze da ih poznaje i da mogu biti zeznuti, to vecina trenera i radi.... Jok, njega oni ne interesuju. I ko ga moze opravdati u slucaju nekog kiksa koji je moguc jer je u fudbalu danas sve moguce? Sam je sebi kriv...
I to je to,niko ga dalje nece nista ni pitati.Zato se i ponasa tako.
Oni isti sto su "gledali" Nigeriju.Head je napisao/la:2 covjeka su danas u Hrvatskoj i gledaju Kipar, ako Pape kaze da nece skautirati ne mora znaciti da je istina.
Ja mislio ovaj ironican kad pn ozbiljan hahaha Cuj nagraditi navijace ulaz dzaba hahahaRusilac je napisao/la:Polako,sta pjenite odmah.Govorim prije odlaska na SP,plasiralo se,zaradilo se para,gulilo se sirotinju godinama.
Mogla je jedna za raju,ona svecana,slavljenicka.
Bas bi bio potez za pohvalu i kako rekoh zahvala,poklon i nagrada navijacima.
Dobro si...sanlituncay je napisao/la:Kad Pape pošalje skaute,to znači da smo nayebaliOnaj je Nigeriju odradio tako dobro,da su nas brzinom iznenadili

otisla su dva covjeka iz strucnog staba da prate kipar ovo pape malo baca prasine u ociNYKnicks Fan je napisao/la:“Kipar me puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema”, zaključio je popularni Pape.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koje sad sp da nam je se plasirati na euro a dalje ko zna sta i kako ce bitipinoglavi je napisao/la:Mene više brine izjava da je cilj plasman,a ne prvo mjesto.Možemo se pozdravit sa SP ako ne budemo u prvom šeširu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.