ja bi sad potpisao da zavrsimo drugi i lagano na eppinoglavi je napisao/la:Upali smo u prvi šešir,nosioci smo ove grupe,glupo je ne razmišljat da zadržimo prvi šešir.Nećemo mi bit toliki odron koliko se smatra
Safet Sušić - Pape
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Popularan do bola.NYKnicks Fan je napisao/la:“Kipar me puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema”, zaključio je popularni Pape.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
On kaze da nije poslao nikog ali ti znas da jest i da samo malo folirabordobijeli je napisao/la:otisla su dva covjeka iz strucnog staba da prate kipar ovo pape malo baca prasine u ociNYKnicks Fan je napisao/la:“Kipar me puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema”, zaključio je popularni Pape.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi znamo da nije i da nece jer niti on zna snimiti igru protivnika nit njegovi pomocnici.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ove me izjave najvise nerviraju. Onda na kraju ispadne "Iznenadili nas"NYKnicks Fan je napisao/la:“Kipar me puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema”, zaključio je popularni Pape.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ove me izjave najvise nerviraju. Onda na kraju ispadne "Iznenadili nas"NYKnicks Fan je napisao/la:“Kipar me puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju protiv Hrvatske u prijateljskom meču. U toj utakmici sve zavisi od nas, i ukoliko mi budemo pravi, mislim da ne bi trebalo biti problema”, zaključio je popularni Pape.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovacije Sušiću
forum ipak manjina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta kazu, ne smije Pape igrati u BIH jer ce ga prozivati 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Susica vecinom podrzavaju oni sto nogomet gledaju samo kada igra reprezentacija, katkada nije bitan samo kvantitet..Kobe Bryant je napisao/la:Ovacije Sušićuforum ipak manjina
Volim te Bosno!!!
pa o sausicu moras samo kroz repu i diskutovat ... nisam te skonto a mislim ni vecina" nije bitno samo kvantitet" ...sta si htio rec??xavi26 je napisao/la:Susica vecinom podrzavaju oni sto nogomet gledaju samo kada igra reprezentacija, katkada nije bitan samo kvantitet..Kobe Bryant je napisao/la:Ovacije Sušićuforum ipak manjina
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovacije u TUZLI ,SARAJEVU ,GRADAČCU ,ZENICI to jest gdje god da se pojavi pape i nasa reprezentacija imaju podrsku .a na ovom forumu mozete pisati do mile volje .
Jel to adzo opet bratica skriva od nacije?
I Ciri se klicalo.. Mi smo drzava polupismenjaka koji zive u proslosti..
to da je meni bitnije misljenje trojice koji se kuze u fudbal nego desetorice koji utakmice gledaju od reprezentacije do reprezentacije..adal je napisao/la:pa o sausicu moras samo kroz repu i diskutovat ... nisam te skonto a mislim ni vecina" nije bitno samo kvantitet" ...sta si htio rec??xavi26 je napisao/la:Susica vecinom podrzavaju oni sto nogomet gledaju samo kada igra reprezentacija, katkada nije bitan samo kvantitet..Kobe Bryant je napisao/la:Ovacije Sušićuforum ipak manjina
P.S. Izgleda da Sajo nema muda da ubaci svoga ljubimca avdiju..
Volim te Bosno!!!
- samoposteno
- Kontakt:
sto ce ubacivat avdiju ubacuje nove da ih provjeri posto avdija ima sigurno mjesto u reprezentaciji
Kriticari opletite, da cujemo sta ne valja OPET

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
bulbasor je napisao/la:Kriticari opletite, da cujemo sta ne valja OPET![]()

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Upravo tako !!! Ovo je ziva istina ,mi smo glup narod nama se lahko zamazu oci i damo se citav zivot lagat. al Pape mene kupit nemozes lopove sa tvojim igracima Hadzic ,Susic,Vrsajevic...kako je lijepo bilo danas gledat repku bez ove tri ovce !!! Al zato najvjerovatnije Tino i Avdjija pocinju protiv KipraHonorar je napisao/la:I Ciri se klicalo.. Mi smo drzava polupismenjaka koji zive u proslosti..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
teren,vremenski uslovi,dresovi.....bulbasor je napisao/la:Kriticari opletite, da cujemo sta ne valja OPET![]()
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 2 gosta.