FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Čuj kakve veze ima ... Pep Guardiola predložio liječenje u Barceloni i valjda će ga liječiti španski doktori a ne njemački ... Uostalom Pep Guardiola kad bi mogao kako stavio bi da igrači se*u i špansko go*no, piju špansku vodu te pričaju španski...
"Denn auf Vorschlag Guardiolas ließ sich Thiago im April in Barcelona medizinisch behandeln, die spanischen Ärzte spritzten offenbar Kortison in das lädierte Knie, um eine Entzündung zu hemmen und Thiago mit dieser umstrittenen, aber manchmal wirksamen Therapie doch noch die Teilnahme an der WM zu ermöglichen.
Anfang Mai riss das Innenband allerdings erneut - ob die Injektionen daran schuld waren, kann nicht abschließend beantwortet werden.Doch für Thiago war damit das Turnier in Brasilien gestorben und die Ausfalldauer noch länger als geplant. Denn nach der Spritzenkur muss abgewartet werden, bis das Kortison wieder vollständig aus dem Knie gewichen ist." tz.de prenosi od kickera
Za nekoga ko razumije Pepovu taktiku očekuje se da poveže rečenice i neki logički slijed samih ... Ipak si ti iznad svih nas kojima ne leži Pep jer mi smo nepismeni po pitanju fudbala ...
"Denn auf Vorschlag Guardiolas ließ sich Thiago im April in Barcelona medizinisch behandeln, die spanischen Ärzte spritzten offenbar Kortison in das lädierte Knie, um eine Entzündung zu hemmen und Thiago mit dieser umstrittenen, aber manchmal wirksamen Therapie doch noch die Teilnahme an der WM zu ermöglichen.
Anfang Mai riss das Innenband allerdings erneut - ob die Injektionen daran schuld waren, kann nicht abschließend beantwortet werden.Doch für Thiago war damit das Turnier in Brasilien gestorben und die Ausfalldauer noch länger als geplant. Denn nach der Spritzenkur muss abgewartet werden, bis das Kortison wieder vollständig aus dem Knie gewichen ist." tz.de prenosi od kickera
Za nekoga ko razumije Pepovu taktiku očekuje se da poveže rečenice i neki logički slijed samih ... Ipak si ti iznad svih nas kojima ne leži Pep jer mi smo nepismeni po pitanju fudbala ...
Ma nek se oporavi kako treba,jer sljedeca povreda znaci ili prodaja Thiaga ili penzija,nema mu trece
Ja vise prizeljkujem povratak Ribery-a,Svajnija i Robben-a
Ja vise prizeljkujem povratak Ribery-a,Svajnija i Robben-a
thulkazal@
svaka cast majstore
autogol@salzem se u potpunosti ,po meni mnogo bitniji igraci nego stakleni cigo
autogol@salzem se u potpunosti ,po meni mnogo bitniji igraci nego stakleni cigo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
To je i onako rekla kazala priča, sa riječima navodno i sl. Guardiola nije ljekar niti mu je on dao neke injekcije, niti on radi diajgnozu, niti on lječi...
Smješan je kontekst, kao i činjenica da ako neko spomene čovjeka u tekst ne znači da je on kriv za nešto.
Smješan je kontekst, kao i činjenica da ako neko spomene čovjeka u tekst ne znači da je on kriv za nešto.
Poenta da je Thiago sa povredom otišao u Španiju i to mogu ja lično tvrditi jer se sjecam dobro da je izbacio neke slike na fb stranici u aprilu/maju u Španiji kako uživa itd. i to je lagano i provjeriti a vala i bilo je po novinama kako se ide liječiti tamo samo što se sad odmotaje klupko ... Ti ne čitaš moje postove, ne da mi se ponavljati ... Ali evo da ponovim jednu rečenicu "ZAŠTO SE PORED DOKTORA KOJI LIJEČI RONALDA; USEIN BOLTA; KOBE BRYANTA itd. znači jedan od najboljih za ligamente i mišiće šalje u BARCELONU da ga liječe neki doktori koji imaju sumnjive namjere" jel ti ovo dovoljno jasno???
Uostalom zar ti gore nisi napisao da je već bio sukob na relaciji doktor-Pepa oko lokacije ? Ne razumijem što sad ne bi mogao biti sukob oko Thiaga i zašto Pep ne bi mogao zahtjevati-predložiti da se Thiago liječi u Barceloni ? Koji su tvoji izvori ako ne novine ili da nisi neki insajder ?
Ispadaš kontradiktoran ...
A vala šta da ti kažem, novinarstvo je veliki fenomen današnjice ... Isto ko tvoje zapažanje da neko nema pojma o fudbalu i taktici jer za nekoga Pep Guardiola nije pri sebi, tj. van svake pameti je, prilikom nekih taktika i taktičkih zamisli sa pojedinim pozicijama i igračima ... Drugim riječima odluke Pepa su suprotnost sa logičkim razmišljanjem...
Uostalom zar ti gore nisi napisao da je već bio sukob na relaciji doktor-Pepa oko lokacije ? Ne razumijem što sad ne bi mogao biti sukob oko Thiaga i zašto Pep ne bi mogao zahtjevati-predložiti da se Thiago liječi u Barceloni ? Koji su tvoji izvori ako ne novine ili da nisi neki insajder ?
A vala šta da ti kažem, novinarstvo je veliki fenomen današnjice ... Isto ko tvoje zapažanje da neko nema pojma o fudbalu i taktici jer za nekoga Pep Guardiola nije pri sebi, tj. van svake pameti je, prilikom nekih taktika i taktičkih zamisli sa pojedinim pozicijama i igračima ... Drugim riječima odluke Pepa su suprotnost sa logičkim razmišljanjem...
-
Bundesliga
- Kontakt:
@ Thulkazal
Svaka cast sto uvijek kazes ono sto mislis bez bespotrebnog uljepsavanja. Valjda je dosao vakat da se ne smije reci ono sto se misli, ne smije se reci nista protiv taktike koja ti se ne svidja jer odmah dolaze pojedinci da "brane" Guardiolu. Dobro je rekao neko kao da im se upali crvena lampica kada neko nesto kaze protiv Pepovih taktickih zamisli. Izlijecu kao crne macke u Matrixu
Ne bi me cudilo ni da su se pojedini fanovi Barcelone infiltrirali medju Bavarce kako bi lakse "branili" Guardiolu. Cim kazes ono sto mislis odmah dobijas epitet nepismenog ili mentalno zaostalog. I na kraju treba reci da nije ni cudo sto stara garda poput Geronima, Secera, Klareta rijetko pise jer jednostavno ljudi ne zele da se bespotrebno raspravljaju.
Sto se tice Thiaga odlican je to igrac, samo treba pustiti Mullera Wohlfahrt da radi svoj posao jer je najbolji u svojoj struci.
Svaka cast sto uvijek kazes ono sto mislis bez bespotrebnog uljepsavanja. Valjda je dosao vakat da se ne smije reci ono sto se misli, ne smije se reci nista protiv taktike koja ti se ne svidja jer odmah dolaze pojedinci da "brane" Guardiolu. Dobro je rekao neko kao da im se upali crvena lampica kada neko nesto kaze protiv Pepovih taktickih zamisli. Izlijecu kao crne macke u Matrixu
Sto se tice Thiaga odlican je to igrac, samo treba pustiti Mullera Wohlfahrt da radi svoj posao jer je najbolji u svojoj struci.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 04 sep 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Naš doc kad je mogao osposobiti Robbena onda će moći i Thiaga samo mu treba dati vremena i ne mješati se u posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve što sam napisao i dalje stojim iza toga. Po meni ko hejta Guardiolu pojma nema o fudbalu.
Niti ga doživljavam ozbiljno...
Drugo, to je samo moj stav, ništa više.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Obicno se nemjesam u ovakve rasprave iz razloga jer nevodi to hejtanje pepa i svega oko njega ama bas nigdje il sto bi rekli mlatite praznu slamu, cast pojedincima al stvarno od mrznje prema pepu nevidite o kakvim glupostima diskutujete, cuj zakljucka molim te, pep poslo tiaga da se lijeci u spaniju da bi ovaj mogo zaigrati na svjetskom, daj mi motiv sto bi to uradio pep, mozda iz razloga sto bi tiago igro ispred inijeste na prvenstvu. Onako od oka koliko ga pojedini mrze ovdje najbolje bi po vama bilo da bayo zavrsi 8 u ligi, ispadnu u grupi lige prvaka i pep dobije otkaz, ovdje bi vecina bila presretna ovakvim scenarijem.
- Centre forward
- Kontakt:
Pep je haman sad preuzeo i ulogu glavnog hećima.
. Gubi se on polako, al' sigurno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pep je engleski spijun koji je naucio sve u Barsi o nogometu i na osnovu toga dosao je u Bajern da ga sroza do temelja. A dok je bio u Njujorku bio je clan masonske loze koja je protiv napretka njemacke ekonomije pa je i iz tog razloga dosao da sroza jedan privredni subjekt u Njemackoj.
Mah ne može biti neko veći optimista od mene... Sa novom sezonom sam okrenuo novi list i da vidimo u novoj sezoni šta će biti ... Optimista sam što se tiče nove sezone i taktike, makar što se vidilo u prvoj utakmici, ali ako Pep Guardiola bude tvrdoglav i EGOMANIJAK te bude gurao Lahma na DM, Rafinju na beku, neke taktike HO-RUK svi u sredinu, bez bekova itd. a ovdje mislim na odlučujuće utakmice knockout faze LP i drugi dio sezone kad se bude ekipa uigravala za LP, teško da možemo tvrditi da smo u top 3 favorita za LP... Prije negdje na 5 mjestu sa tendencijom na 6tu poziciju ...
Ne bi ja ponovo povlačio ovo sve sa kritikom Pepa nego danas naleti na taj članak o sukobu Pepa i doktora Mullera u vezi Thiaga pa me samo podsjeti kakvog EGOMANIJAKA ima Bayern za trenera ... To je za ne povjerovati... Uostalom egoizam i Bayern ne idu u istu rečenicu...
@riki-mu Nemaš ti pojma o fudbalu.
A još manje o forumu i diskusiji.
Ne bi ja ponovo povlačio ovo sve sa kritikom Pepa nego danas naleti na taj članak o sukobu Pepa i doktora Mullera u vezi Thiaga pa me samo podsjeti kakvog EGOMANIJAKA ima Bayern za trenera ... To je za ne povjerovati... Uostalom egoizam i Bayern ne idu u istu rečenicu...
@riki-mu Nemaš ti pojma o fudbalu.
Sve su mu prepustili moj Centre, na treingu postoji samo Pep, na utakmici postoji samo Pep, jer sta ti mislis sto on onoliko mase, vala da je radi igre puno bi bolje to izgledalo.Centre forward je napisao/la:Pep je haman sad preuzeo i ulogu glavnog hećima.. Gubi se on polako, al' sigurno.
Dalje za transfer postoji samo Pep, svi su njegova zelja i pretezno Spanci.
Pa zasto onda Pep ne bi bio i doktor?
ps:bravo za anketu, glaso sam za opciju 2, jer je tako ispravno, a ova sezona ce pokazati ide li na opciju 1 ili 3.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
rikimo je napisao/la:Kontra Pepa mogu pričati samo oni ljudi koji ne razumiju fudbal, površni likovi. To vam je inače odličan lakmus papir za otkrivanje koliko je ko ozbiljan u poznavanju ovog sporta.
npr. pretjerano klubaštvo, omalovažavanje ili podcijenjivanje dokazanih trenera, hejtanje Guardiole, itd.
ja ih odmah kačim na listu za odstrijel.
Dakle, svi mi koji imamo nešto za reći protiv Guardiole pojma nemamo o nogometu. Sve u redu, nema problema.rikimo je napisao/la:Sve što sam napisao i dalje stojim iza toga. Po meni ko hejta Guardiolu pojma nema o fudbalu.
Ali, riječ "hate" nema veze sa onim što se ovdje piše i diskutira. Ako je Pep pogriješio u taktici ili postavci igrača ili u tome da se ne slaže sa Bayernovim doktorom ( @thulkazal ti kaže da su sportske VELIČINE dolazile kod njega na liječenje i potpuno je u pravu ), pa daj mi momče reci kakve veze ima kritika sa mržnjom?
Pep je u ovih godinu dana pokazao tvrdoglavost. Veliku tvrdoglavost. To je činjenica, fakt. Priznao ti to ili ne.
I ti na temelju naših komentara, koji su s potpunim pravom kritički napisani, smatraš nas površnim likovima?
Pa upravo su tvoji komentari površni.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Potpuno se slažem sa ovime. Treba pustiti najboljeg doktora da odradi posao. Ako nam je Robben postao ovako spreman trebamo samo pustiti Doca da osposobi i Thiaga i to je to. Još se danas sjećam kad su Robbenu dijagnosticirali da problem njegovih ozljeda potiče iz leđa i da taj dio treba posebno ojačati kako bi se ozljede spriječile. Očito su znali tada ( ha ne znam točno kad je to bilo, da li 2010. ili 2011., stvarno ne znam točno ) šta govore.Saurman je napisao/la:Naš doc kad je mogao osposobiti Robbena onda će moći i Thiaga samo mu treba dati vremena i ne mješati se u posao.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Potpuno se slažem sa svime što si napisao, nema se tu šta više za dodati, ukratko si objasnio sve što treba.thulkazal je napisao/la:Mah ne može biti neko veći optimista od mene... Sa novom sezonom sam okrenuo novi list i da vidimo u novoj sezoni šta će biti ... Optimista sam što se tiče nove sezone i taktike, makar što se vidilo u prvoj utakmici, ali ako Pep Guardiola bude tvrdoglav i EGOMANIJAK te bude gurao Lahma na DM, Rafinju na beku, neke taktike HO-RUK svi u sredinu, bez bekova itd. a ovdje mislim na odlučujuće utakmice knockout faze LP i drugi dio sezone kad se bude ekipa uigravala za LP, teško da možemo tvrditi da smo u top 3 favorita za LP... Prije negdje na 5 mjestu sa tendencijom na 6tu poziciju ...
Ja jako dobro znam ko je dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt i moja priča nema veze s time. On je vrh sportske medicine i njegov sukob s Guardiolom je nešto posve treće.
Ono što meni smeta je potpuno nerazumjevanje trenera, njegove uloge i onoga što on trenutno predstavlja/radi u Bayernu.
Budite mi pozdravljeni!
Ono što meni smeta je potpuno nerazumjevanje trenera, njegove uloge i onoga što on trenutno predstavlja/radi u Bayernu.
Budite mi pozdravljeni!
Pep je jedan od najboljih, rezultati govore za sebe
Ovo je klasični Barca-Pep fan ... Gledam mu ranije komentare i nema post duži od 3-4 rečenice na temi Bayerna - ne može više površnije da bude ... Još momak se poziva na Marcu
Simboličan mu i datum registracije, u znaku Guardiole ...
Wanna-be Bayern fan
Simboličan mu i datum registracije, u znaku Guardiole ...
Wanna-be Bayern fan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.