Mislim da su italijani nakon debakla na svjetskom prvenstvu trebali poceti sa rekonstrukcijom ekipe i osloniti se na mlade snage. Upravo iz tog razloga moj favorit za klupu je bio Guidolin.
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Pirlo je bio jedan od najvećih koji su igrali na toj poziciji. Naglasavam ovo BIO. Meni licno najdrazi igrac italijanske repke. Medjutim, njegovo vrijeme je proslo i to se vidjelo prosle sezone kada nije bio ni blizu nivoa iz prethodne 2 sezone. Ko zna mozda kod Alegrija dozivi trecu mladost 
Mislim da su italijani nakon debakla na svjetskom prvenstvu trebali poceti sa rekonstrukcijom ekipe i osloniti se na mlade snage. Upravo iz tog razloga moj favorit za klupu je bio Guidolin.
Il Club più titolato al mondo!
Trebalo se oprostiti od svih starijih igraca nakon blamaze ovog ljeta.Pa i od ovih nesto mladji od mojih nema koristi.Krenuti u ovaj ciklus sa mladim snagama+Chiellini,Marchisio,Creci,Candreva,Sirigu,koji bi svojim iskustvom dali sigurnost mladjim igracima.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nastavlja dokazanu tvrdoglavost iz Juventusa i u repki, furanje njemu dragih igrača, ni po čemu kvalitetnih i onih koji prave razliku, Giacherinnia pozvati i još od prve minute staviti može samo on.
Vjerovatno najgora postava Italije u nekom meču koju sam ikada vidio. Nije sve do njega naravno, nema puno izbora, ali ovo je očajno, još u 3-5-2 za koju nema igrače.
Insigne, Verrati, Zaza može proći, Florenzi, EL92 da je zdrav, sve to treba da počinje tekme, a ne da gledamo već viđene i proječne igrače koje niz godina gledamo, a prisiljeni smo svjedočiti pozivima Osvaldu, Quagliarell i i sličnima. Samo im još Amauri treba.
Nadam se iskreno da će Hiddink našpanovati ove svoje da Italiji zadaju pljusku od koje neće ustati.
Vjerovatno najgora postava Italije u nekom meču koju sam ikada vidio. Nije sve do njega naravno, nema puno izbora, ali ovo je očajno, još u 3-5-2 za koju nema igrače.
Insigne, Verrati, Zaza može proći, Florenzi, EL92 da je zdrav, sve to treba da počinje tekme, a ne da gledamo već viđene i proječne igrače koje niz godina gledamo, a prisiljeni smo svjedočiti pozivima Osvaldu, Quagliarell i i sličnima. Samo im još Amauri treba.
Nadam se iskreno da će Hiddink našpanovati ove svoje da Italiji zadaju pljusku od koje neće ustati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Stvarno nisu nikad gore izgledali, u kombinaciji sa ovom formacijom to jos gore izgleda. Valjda Conte iz njih uspije izvuci nesto vise.
Sto je najgore, ima ih dosta za izbaciti, ali ne i onih novih koje bi ubacio.
Sto je najgore, ima ih dosta za izbaciti, ali ne i onih novih koje bi ubacio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- firefirefirely
- Kontakt:
Giach povrijedjen bio zadnje vrijeme, on ga sad stavlja od prve

I dalje sam misljenja da je ovaj momak overrated.Pogba je napisao/la:1-0 Immobile.
@francobaresi
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Uno a zerro, AZZURRI !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Nema sumnje da jeste. Ali zna davati golove, još u primaveri Juventusa je zabijao 20 golova bez problema, ali igra u polju mu je nula. Ne znam koliko kod Kloppa može na tom polju raditi jer i oni igraju kontraški.AgentttB je napisao/la:I dalje sam misljenja da je ovaj momak overrated.Pogba je napisao/la:1-0 Immobile.
#MaxOUT
#MaxOUT
Bonucci ko Pirlo i onda ovaj jazavac dade 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Penal. 
@francobaresi
Penal, DDR, 2-0. Crveni još za Holandiju.
#MaxOUT
#MaxOUT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
2-0 De Rossi. Bravo Tale.
sahranise ih vec na pocetku 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da vidimo hoce li Italijani opet izgubiti od svog mentaliteta i cuvati rezultat,ili ce napokon igrati moderno i pokusati dotuci Holandiju do kraja.
@francobaresi
Očekujem petardu do kraja 
Zaza--- odmah mu Conte poveca cijenu, ja jest nabrijo ove hadalje 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Čitam ovdje komentare vezane za Pirla i ne vidim objektivnost. Kako od svojih Milaneza, tako i od Juventina.
Pa nije vam ovo rasprava Milan - Juve, dosadni ste i kao takvi ne znate biti objektivni.
Zamislite da Pirlo nikada nije igrao niti za jedan klub u Italiji i onda se vratite i prokomentarišite istog.
Pa nije vam ovo rasprava Milan - Juve, dosadni ste i kao takvi ne znate biti objektivni.
Zamislite da Pirlo nikada nije igrao niti za jedan klub u Italiji i onda se vratite i prokomentarišite istog.
Pa koji qrac dade crveni upropasti utakmicu
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.