pa sta je u tome lose? kad pogledas jedan St. Louis ima preko 50.000 bosanaca.......a da ne govorim o skandinaviji, njemackoj, austriji i tkd.......boze sacuvaj svakakvi ljudi ovdje....DukeOfWellington je napisao/la:Šta očekivati od čovjeka koji se proslavio izjavom da očekuje više od 100 hiljada naših navijača u Brazilu. Kliknite na njegov nick, zatim na njegove postove, sve će vam se kazati.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
cuj to, povreda koja ne ostavlja posljedice hahaha halloooOO??? 6 mjeseci je van terena, dok udje u formu prodje godina!....pogledaj jednog Badstubera, pa mi reci da se radi o laksoj povredi.....stvarno ste smijesni.......normalaba je napisao/la:Ovo je povreda koja se najlakse ljeci i koja ne ostavlja posljedice. To sto za Jesea govorite, ne provaljujte se. Ko da je isao namjerno na njegagringonjaOnajDrugi je napisao/la:nazalost, gotova je karijera naseg kolasinca![]()
steta velika!!......al sta je tu je......jer nakon takve povrede se nikad vise nece 100% oporaviti....pogledajte samo ibisevica, nikad vise onaj stari
.......
Pricas o Sei ne Bardstuberu....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:cuj to, povreda koja ne ostavlja posljedice hahaha halloooOO??? 6 mjeseci je van terena, dok udje u formu prodje godina!....pogledaj jednog Badstubera, pa mi reci da se radi o laksoj povredi.....stvarno ste smijesni.......normalaba je napisao/la:Ovo je povreda koja se najlakse ljeci i koja ne ostavlja posljedice. To sto za Jesea govorite, ne provaljujte se. Ko da je isao namjerno na njegagringonjaOnajDrugi je napisao/la:nazalost, gotova je karijera naseg kolasinca![]()
steta velika!!......al sta je tu je......jer nakon takve povrede se nikad vise nece 100% oporaviti....pogledajte samo ibisevica, nikad vise onaj stari
.......
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ovaj Gringonja drugi skoro gori od onog prvog. A to nije mala stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BeyKopites
- Kontakt:
ZABORAVLJEN!
Koja šteta što se povrijedio sad kad nam najviše treba
Seo vrati se još jači
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vraati se Seo vraaati , ne daj da repka pati

- master1015
- Kontakt:
u ovoj slici i kad je prvo debitovao za prvi tim salke bio je 91 kilograma momak malo laze sto se tice kilaze ali je dosta smrso sad je 85 kg momak voli da jedeBeyKopites je napisao/la:
ZABORAVLJEN!
Koja šteta što se povrijedio sad kad nam najviše treba![]()
Seo vrati se još jači
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nema veze, sve su to misici. Samo da se ne zapusti sada kada je povrijedjen. Seo nemoj zapustiti treniranje! Bicepsi, tricepsi i ostale stvari.master1015 je napisao/la:u ovoj slici i kad je prvo debitovao za prvi tim salke bio je 91 kilograma momak malo laze sto se tice kilaze ali je dosta smrso sad je 85 kg momak voli da jedeBeyKopites je napisao/la:
ZABORAVLJEN!
Seo vrati se još jači
- master1015
- Kontakt:
to sam htio dokazati da su to 100% misici jer ako pogledas statistike od SPa momak je bio najbrzi nas igrac kraj besica i vrsajevica iako momak lici ne medvjedacalcio je napisao/la:Nema veze, sve su to misici. Samo da se ne zapusti sada kada je povrijedjen. Seo nemoj zapustiti treniranje! Bicepsi, tricepsi i ostale stvari.master1015 je napisao/la:u ovoj slici i kad je prvo debitovao za prvi tim salke bio je 91 kilograma momak malo laze sto se tice kilaze ali je dosta smrso sad je 85 kg momak voli da jedeBeyKopites je napisao/la:
ZABORAVLJEN!
Seo vrati se još jači
Je li istina da u slobodno vrijeme najvise voli da jede i spava?
- el-fighter
- Kontakt:
Gledam sinoc na BHT intervju sa Ibisevicem i lik kaze: "Steta sto se SeJo povrijedio".
Ja kontam koji Sejo se povrijedio kad je Salihovic spreman, a on misli na naseg Sea.
Seo majstore vrati se sto prije.

Ja kontam koji Sejo se povrijedio kad je Salihovic spreman, a on misli na naseg Sea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trebalo je biti ovako:el-fighter je napisao/la:Gledam sinoc na BHT intervju sa Ibisevicem i lik kaze: "Steta sto se SeJo povrijedio".
![]()
Vedad: Steta sto se Sejo povrijedio
Novinar: Mislis na Sea?
Vedad: Mislim na Sea. Momak je inace legenda.
Novinar: Aferim momciluko
Realno bi tako trebalo biti.Cartman je napisao/la:Trebalo je biti ovako:el-fighter je napisao/la:Gledam sinoc na BHT intervju sa Ibisevicem i lik kaze: "Steta sto se SeJo povrijedio".
![]()
Vedad: Steta sto se Sejo povrijedio
Novinar: Mislis na Sea?
Vedad: Mislim na Sea.
Novinar: Dakle postojis.
Vedad: Momak je inace legenda.
Novinar: Aferim momciluko
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- master1015
- Kontakt:
tacno hobi mu je boks i hrana za spavanje se vec zna momak je sandzoCartman je napisao/la:Je li istina da u slobodno vrijeme najvise voli da jede i spava?
Masterneki broj, volio bi s tobom nekad popiti kafu, da se ispričamo ko ljudi pa makar mi ga i prisastavio na kraju
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Treba pisati onoj što vodi Interview 20 da snimi emisiju sa Seo

Brate koji bi to show bioSheyi je napisao/la:Treba pisati onoj što vodi Interview 20 da snimi emisiju sa Seo![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogla je ona Sanela taman doci na pecenje kod Sea i usput snimiti emisiju. Babko i mama ne smiju da fale. 
Imam tridesetak mailova nije problem za Sea, sa svakog maila cu poslati po jednu porukicu.soccerfan je napisao/la:Brate koji bi to show bioSheyi je napisao/la:Treba pisati onoj što vodi Interview 20 da snimi emisiju sa Seo![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da bi cjela BiH ostala kuci da gleda emisiju. Niko nebi izlazio to vece. Mogu i babka i mamu snimiti.
![]()
Samo daj mail od Sanele pa da krenemo u akciju
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Imam tridesetak mailova nije problem za Sea, sa svakog maila cu poslati po jednu porukicu.soccerfan je napisao/la:Brate koji bi to show bioSheyi je napisao/la:Treba pisati onoj što vodi Interview 20 da snimi emisiju sa Seo![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da bi cjela BiH ostala kuci da gleda emisiju. Niko nebi izlazio to vece. Mogu i babka i mamu snimiti.
![]()
Samo daj mail od Sanele pa da krenemo u akciju![]()
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AnelMid, bvsic, Drum, FerdinandF, FranckRibery, galia95, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kolezeljovac, meecko, MostarskiSin, nedimmmm1337, PointBlank i 113 gostiju.