FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2014, 23:28

Na Tušnju sam zadnji put bio davno, kad smo igrali 2:2, možda ima i 10 godina, bili smo smješteni iza nekakve ograde, murija oko nas, k'o u zatvoru. Danas je to mnogo ljepše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 04 sep 2014, 23:49

A kako niko ne razmislja o tome da je lakse prici paletari sa sjevera neg D sektoru? :?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2014, 23:53

Najjaca stvar danas, izadjes da pisas. Hoces da se vratis ovi iz securityja kazu daj kartu vide ti koji je ulaz. Moras uci na taj ulaz i onda se gurat do mjesta. Npr sjedis na A, moras uci na D i dizat ljude citavu tribinu hahah. A glupana, pa haj da to svako sjedi gdje treba pa bih rekao tako treba alo kad je random zasto me onda vraca :D djaba sam digao pola trobine da dodjem do mjesta jer mi na ulaznici pise D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 sep 2014, 00:37

slika
semafor je bas onakav kakav sam ocekivo ,bas predobar,je*o onaj na emiratesu :mrgreen:
bas sto sam i govorio da bi volio da se odrade uvelicane slike igraca u prvoj postavi,kad su izmjene isto slika igraca koji izlazi a koji ulazi, predobro odradjeno :thumbup: ,sad to isto napravit i za utakmice slobode
jos samo ono vrijeme da taj koji pravi ovo malo popravi da stavi dole ispod isto velike brojeve da vrijeme pokazuje ,da se zna koja je minuta jer ono je dobro al sitno opet za vidit sa sjevera a strjelce pokazivat svakih 15 min ,mjenjat ,ne moraju stalno stojat ,moze se to napravit ,uglavnom ekstra semafor ,boljeg nisu mogli uzet ,i na poluvemenu dobro je izgledalo kad pustise na njemu ona videa ,stvarno :thumbup:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 sep 2014, 00:38

tacno dobre ideje @barca_87 , imamo vala nekog programera da to sve podesi :mrgreen:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 sep 2014, 00:42

Joj kad za dva kola na ovom semaforu bljesne rezultat Sloboda 0 - 1 Zeljeznicar, a semafor blješti prema vašoj tribini, ma ubi u oci :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 sep 2014, 00:44

ahmad_tz je napisao/la:tacno dobre ideje @barca_87 , imamo vala nekog programera da to sve podesi :mrgreen:
pa dobar je neki 100% ,napravio je vec sto sam prico juce da bi bilo dobro ak si bio vidio si da su bile slike igraca ,
isto kad su izmjene bile ,samo et da popravi to vrijeme da uvelica i nista drugo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 sep 2014, 00:45

Moraju prvo odraditi fotoshooting sa igracima, nemaju oni kakve slike staviti.
Mozda da stave one sa svadbe. :urnebes:

Stadion je jucer izgledao isuvise elegantno, bas se osjetilo da igra repka.
Semafor, stolice za igrace, montazna tribina, za sve ide vrlo visoka ocjena a Tuzla je apsolutno zasluzila da dobije jednu reprezentativnu utakmicu pa makar to bilo i protiv ovakvog Liechensteina.

One reklame oko stadiona. :ljepota:

Dok sam isao prema tribinama pored mene je prosao Husic, odijelo je tu, pravi gospodin.
Da njega nema, ne vjerujem ja da bi Tuzla ikad dobila ovo domacinstvo.

PS: Zanima me dal' sav novac od prodaje ulaznica ide savezu ili pak postoji sansa da nesto i nasa Sloboda dobije, ipak se zaradilo blizu 150 hiljada?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 sep 2014, 00:46

vidim da su i nove klupe kupili, neka, neka :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 sep 2014, 00:52

Omere, mora i Sloboda nešto dobiti od tih para, ipak je FKS organizator utakmice.
Što se mene tiče i ne moraju biti prikazivane slike igrača, dovoljno je da se jasno pročita broj i prezime.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 05 sep 2014, 01:13

Paletaru treba ostaviti makar kao postolje i prostor za kamere i da kadar hvata tribinu a ne obrnuto sa zapada snimat' nistariju. Isto vazi i za sve stadione u BiH (Slavija,BN, Otoka...)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 sep 2014, 09:59

Omerbavarac je napisao/la:Moraju prvo odraditi fotoshooting sa igracima, nemaju oni kakve slike staviti.
Mozda da stave one sa svadbe. :urnebes:

Stadion je jucer izgledao isuvise elegantno, bas se osjetilo da igra repka.
Semafor, stolice za igrace, montazna tribina, za sve ide vrlo visoka ocjena a Tuzla je apsolutno zasluzila da dobije jednu reprezentativnu utakmicu pa makar to bilo i protiv ovakvog Liechensteina.

One reklame oko stadiona. :ljepota:

Dok sam isao prema tribinama pored mene je prosao Husic, odijelo je tu, pravi gospodin.
Da njega nema, ne vjerujem ja da bi Tuzla ikad dobila ovo domacinstvo.

PS: Zanima me dal' sav novac od prodaje ulaznica ide savezu ili pak postoji sansa da nesto i nasa Sloboda dobije, ipak se zaradilo blizu 150 hiljada?
Po gradu što su bile plakate, pisalo je da sav prihod ide "za stradale u poplavama" i tako nešto . . .

Nego, šta bi za one isplate dugovanja trojici igrača. Kakav je dogovor. Suspenzija i to, ništa od tog, jel . . .

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 05 sep 2014, 13:37

U znak sjećanja na jednu od tuzlanskih nogometnih legendi, velikog čovjeka i sportistu Mustafu Hukića – Huku sportski magazin BH Tempo 09 u saradnji sa N/FS TK, FK Sloboda Tuzla i JU Gradski stadion Tušanj u utorak i srijedu 09. i 10. septembra 2014. godine organizuje tradicionalni Memorijalni nogometni turnir "Mustafa Hukić – Huka".

Na turniru će nastupiti četri ekipe, dvije Slobode, domaća tuzlanska i gosti iz Užica (Srbija), sarajevski „Olimpik“ i ekipa „Sloge“ iz Simin Hana.

U polufinalnim susretima, u utorak 09. septembra od 14. 30 sati na stadionu „Tušanj“ snage će prvo odmjeriti Olimpik iz Sarajeva i Sloboda Užice dok će od 16. 30 biti odigran meč između Slobode Tuzla i Sloge iz Simin Hana. Drugog dana turnira u istim terminima, od 14.30 bit će odigrana utakmica za treće mjesto dok je finale planirano za 16.30 sati.

Nakon finalnog susreta bit će održana ceremonija proglašenja najboljih ekipa, najboljeg strijelca i golmana turnira te proglašenje igrača koji svojom igrom najviše podsjeća na legendarnog Huku.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 sep 2014, 14:48

da l' je Denis mislio da ćemo sad na pauzi dovest' dva igrača, ili na polusezoni :roll:

što se tiče turnira rahmetli Huke, drago mi je da će se održat, makar da je neka jača ekipa od Sloge, recimo iz PL, Čelik recimo :D a i Sloboda iz Užica nije više prva liga, ispali su :D kad se sjetim prije jačih ekipa i većih klubova (Partizan, Budućnost Podgorica, Vardar, Velež, itd) :D vjerovatno je do para, šta li .. nadam se da će opet jače ekipe i veći klubovi učestovat' na ovom turniru

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 05 sep 2014, 14:51

Chinaglia je napisao/la:da l' je Denis mislio da ćemo sad na pauzi dovest' dva igrača, ili na polusezoni :roll:

što se tiče turnira rahmetli Huke, drago mi je da će se održat, makar da je neka jača ekipa od Sloge, recimo iz PL, Čelik recimo :D a i Sloboda iz Užica nije više prva liga, ispali su :D kad se sjetim prije jačih ekipa i većih klubova (Partizan, Budućnost Podgorica, Vardar, Velež, itd) :D vjerovatno je do para, šta li .. nadam se da će opet jače ekipe i veći klubovi učestovat' na ovom turniru

Ma ne vjerujem da je do para osim sto eto sloga nece spavati u hotelu, mislim da su oni vise tu zbog azmira...
ma bitno je da se ponovo odrzava i sljedece godine nadam se nekim imenima da boli glava...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 05 sep 2014, 15:33

Svaka cast na pozivu Slobodi iz Uzica ;) najbitnije je da se nastavi s odigravanjem turnira a tradicija i ugled su garant da vec naredne godine bude jos jaci.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 sep 2014, 16:06

Svaka cast upravi kluba na ponovnom pokretanju Hukinog turnira
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 sep 2014, 16:13

Turnir ce se propustiti i ove godine izgleda zbog određenih neslaganja, mislim sam naziv turnira ce biti promjenjen koliko sam upucen i odigrace se a od iduce godine tek Hukin turnir....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 sep 2014, 17:23

zna li neko sta ima za dug od 70 000 koji je trebao jos juce da se uplati ili reprogramira...nije valjda da se nije nista regulisalo :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 sep 2014, 17:36

staragarda je napisao/la:zna li neko sta ima za dug od 70 000 koji je trebao jos juce da se uplati ili reprogramira...nije valjda da se nije nista regulisalo :? :?
Ja mislim da je to vec rijeseno, nece Azmir dopustit da se bilo koja utakmica dovodi u pitanje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.