Meni se slicno pojavljivalo tako kada je kopija a ukljucen update.Illmatic09 je napisao/la:Sta napraviti da mi se ovo ne pojavljuje? Uvijek kad upalim pc pojavi se.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Idi u device manager nešto ce biti sa upitnikom pored, desni klik i disable 
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: Odg:
Hvala, jednostavno bilo, mada nije neki problem ali smeta. Ne znam samo sta je to, jer nista nisam prcko, samo od sebe se pocelo pojavljivati.JoseMourinho je napisao/la:Idi u device manager nešto ce biti sa upitnikom pored, desni klik i disable
- AlfredBorden
- Kontakt:
ispuste samo prasinu iz centralne, svi problemi nestaju sami od sebe 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Pomoć potrebna opasno.
Namješto sam da sklonim WAT s laptopa i rebootam laptop nakon što procesa uklanjanja, sad se neće upalit, koji mu je k.rac?
Namješto sam da sklonim WAT s laptopa i rebootam laptop nakon što procesa uklanjanja, sad se neće upalit, koji mu je k.rac?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Vec par puta mi se desava da display laptopa treperi (mislim da se na engleski to kaze flickering
). Jel zna netko zbog cega je to? Kad restartam laptop vrati se u pravo stanje.
Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen? Ima jedno godinu dana da sam dao laptop jednom momku koji se bavi (ne profesionalno) oko tih pizdarija, on je otvoria laptop, ocistia ga, ali je bilo nekih problema sa par sarafa (bili su malo izlizani) pa nije moga skroz ucvrstit.
Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen? Ima jedno godinu dana da sam dao laptop jednom momku koji se bavi (ne profesionalno) oko tih pizdarija, on je otvoria laptop, ocistia ga, ali je bilo nekih problema sa par sarafa (bili su malo izlizani) pa nije moga skroz ucvrstit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)
Imam flash player,javu,sta mi fali?
imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Nemogu ni ja preko Mozille, dok na Chrome-u fercera odlično.autogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Naravno da može.Tritolone je napisao/la:Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen?
HvalaLampard8 je napisao/la:imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li neko iskustva sa postavljanjem torrenta na TPB?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- JoseMourinho
- Kontakt:
E momci gdje je najbolje/najjeftinije kupit externi HDD u Sarajevu, i trebal na sta pripazit?
Pokušavam da skinem drajvere za zvuk sa Realtekove stranice i svaki put kad dođe do kraja preuzimanja piše na fajlu u dnu Network error i ne mogu da ga otvorim,šta je sad to..Skinuo sam drajvere s neke druge stranice ali izgleda da nisu kompatiblni s mojim kompjuterom jer se svaki put na kraju instalacije kompjuter restartuje automatski i nema efekta,ponovo nema zvuka. Šta bi moglo biti problem sad ? 
:P
- JoseMourinho
- Kontakt:
Idi na drp.su skini lite program skeniraj i dat ce ti on link da skines odgovarajuće drajvere 
Sta ovi seru sa hotmailom :S Trazi mi nekakve kodove da ukucam, koje nikad nisam dobio na e-mail, nekako napravim da udjem, radi mi nekoliko dana i onda opet taj isti kod trazi, i tako sve u krug. Dobijem tamo obavijest da cu dobiti taj kod, medjutim, nista od toga. Zna li neko kako da ovo napravim?
Izdržati, to je temelj vrline!
I meni se isto dešava zadnjih par mjeseci. Traže kodove, pa de potvrdi ovo de ovo de ono i na kraju popizdim i zatvorim. Otvorim nakon par dana sve normala, zatim sljedeći put opet kodovi šifre.rogeRF je napisao/la:Sta ovi seru sa hotmailom :S Trazi mi nekakve kodove da ukucam, koje nikad nisam dobio na e-mail, nekako napravim da udjem, radi mi nekoliko dana i onda opet taj isti kod trazi, i tako sve u krug. Dobijem tamo obavijest da cu dobiti taj kod, medjutim, nista od toga. Zna li neko kako da ovo napravim?
promijenio mi se font na forumu, na netu opcenito, kako da ga vratim?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ista stvar i kod mene, koristim Chrome ako je to bitno...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I meni, također Chrome 
- OnlyUnited
- Kontakt:
https://support.google.com/chrome/answer/96810?hl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.