Safet Sušić - Pape

bulbasor
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bulbasor » 04 sep 2014, 19:05

[/img]
Mozambik je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Kriticari opletite, da cujemo sta ne valja OPET :D :D
slika
a na pocetku smo svi trazili samo ovo...
http://www.****.com/img/vijesti/201310/titova.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2014, 22:10

Mozambik je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Kriticari opletite, da cujemo sta ne valja OPET :D :D
slika
Ovaj Mozambicar samo rodjake gotivi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 sep 2014, 23:12

Fotelje ili klupe slabo se ko odrice.On je isti politicar u stilu sta ti znas znas li ti ko sam ja.Znam dobar igrac bio a zavrsio ko los trener ala nesto ko bio bogat pa eto sad kokuz nije znao sa parama.Zar te nije stid ne pozvat Sehica i Stilica bezobranice jedan.Pariski papak.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 sep 2014, 23:18

Mozambik je napisao/la:Jel to adzo opet bratica skriva od nacije?
čuvo ga da se ne prehladi

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 05 sep 2014, 01:17

Pape ostao dosljedan – nedosljednosti

Safet Sušić ima mali izbor igrača, i to je činjenica. Isto tako je činjenica i da Pape na svom spisku gomila igrače sličnog profila, pa improvizacije na koje je prisiljen djeluju još neobičnije. Sušić je ustvari u četvrtak ostao dosljedan sebi i svojoj nedosljednosti – iako je sedmicama ponavlja kako igrači koji ne igraju ne mogu biti dijelom reprezentacije, a Zukanovića nije pozvao jer «sezona nije počela», u startnih jedanaest krenuo je Ognjen Vranješ bez kluba, te Mensur Mujdža i Sejad Salihović bez prvenstvene minute. Bešić je u Premiershipu dobio jednu minutu. Naravno, nije to nikakvo iznenađenje, nije ni moguće zamisliti sastav bez Salihovića kad nema povrijeđenog Kolašinca, odnosno Bešića koji se dokazao kao zadnji vezni. Jasno je i malom djetetu da selekcija koja ima 12-13 dobrih igrača nije u poziciji da se odriče ikoga. Međutim, zašto bi Zukanović bio jedina žrtva «neigranja», pogotovo ako se zna da nam nasušno fali defanzivaca, pogotovo sposobnih pokrpiti lijevi bok? Pravila moraju biti ista za sve.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 02:14

Pravda za Zukana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 sep 2014, 02:21

Za Zukanovica nema potreba da se brinemo. On ce biti na spisku za sljedece okupljanje 100%.

Nego jeste li vidjeli kako Susic ostavi na klupi svoje pulene i onda na kraju izjava da nikako nije zadovoljan, iz cega mozemo zakljuciti da ce protiv Kipra biti izmjena u sastavu. :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2014, 02:24

semir01 je napisao/la:Pape ostao dosljedan – nedosljednosti

Safet Sušić ima mali izbor igrača, i to je činjenica. Isto tako je činjenica i da Pape na svom spisku gomila igrače sličnog profila, pa improvizacije na koje je prisiljen djeluju još neobičnije. Sušić je ustvari u četvrtak ostao dosljedan sebi i svojoj nedosljednosti – iako je sedmicama ponavlja kako igrači koji ne igraju ne mogu biti dijelom reprezentacije, a Zukanovića nije pozvao jer «sezona nije počela», u startnih jedanaest krenuo je Ognjen Vranješ bez kluba, te Mensur Mujdža i Sejad Salihović bez prvenstvene minute. Bešić je u Premiershipu dobio jednu minutu. Naravno, nije to nikakvo iznenađenje, nije ni moguće zamisliti sastav bez Salihovića kad nema povrijeđenog Kolašinca, odnosno Bešića koji se dokazao kao zadnji vezni. Jasno je i malom djetetu da selekcija koja ima 12-13 dobrih igrača nije u poziciji da se odriče ikoga. Međutim, zašto bi Zukanović bio jedina žrtva «neigranja», pogotovo ako se zna da nam nasušno fali defanzivaca, pogotovo sposobnih pokrpiti lijevi bok? Pravila moraju biti ista za sve.
Ili ti ,vlasnik teksta informisan neinformisanosti.
Salihovic bez prvenstvene minute :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 sep 2014, 02:28

suhakrpa je napisao/la:Za Zukanovica nema potreba da se brinemo. On ce biti na spisku za sljedece okupljanje 100%.

Nego jeste li vidjeli kako Susic ostavi na klupi svoje pulene i onda na kraju izjava da nikako nije zadovoljan, iz cega mozemo zakljuciti da ce protiv Kipra biti izmjena u sastavu. :)
:thumbup: Sto ja mislim ti napisa.Aferim.
Prefrgan je a nije ni cudo,ipak je Munjin i Begicev jaran.
Ma zna se da Tino i Avdija igraju protiv Kipra milion posto,bar po pola sata.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2014, 02:31

Rusilac je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Za Zukanovica nema potreba da se brinemo. On ce biti na spisku za sljedece okupljanje 100%.

:thumbup: Sto ja mislim ti napisa.Aferim.
Prefrgan je a nije ni cudo,ipak je Munjin i Begicev jaran.
Ma zna se da Tino i Avdija igraju protiv Kipra milion posto,bar po pola sata.
Zar nije i Osimov,preskaces bubnjas,preskaces.Sto je najgore nije slucajno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 02:31

Znalo se da ćemo odigrati neriješeno sa Lihtenštajnom i da su oni vrlo tvrd i neugodan protivnik :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 sep 2014, 03:35

Pape daj ba zovi Zukanovica, Cocalica :crazy: odbrana qrcu ne valja :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2014, 04:22

MuhamedTM je napisao/la:Pape daj ba zovi Zukanovica, Cocalica :crazy: odbrana qrcu ne valja :bih:
I Kerlu,jakako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 05 sep 2014, 06:25

Stanica Bogdanovica

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 sep 2014, 07:28

Jok eto dupovca I berberovica je trebao.
Mislim da covjek nije aludirao na te igrace jer se zeljini,ali eto hajd...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 sep 2014, 08:01

Jok eto dupovca I berberovica je trebao.
Mislim da covjek nije aludirao na te igrace jer se zeljini,ali eto hajd...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 05 sep 2014, 08:34

Honorar je napisao/la:I Ciri se klicalo.. Mi smo drzava polupismenjaka koji zive u proslosti..
korida brate ....korida...

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 08:36

A ne do ti Bog da ljudi znaju za Germaniju i za te poslove :rol: A većina naše raje nit ima pojma o tome nit kad čita štampu :D Proš'o bi ko Radončić u Areni Ze :D
U Bosni uvijek imaš adut da mažeš ljudima oči,95% stanovništa nije pročitalo ni Družbu Pere Kvržice,a kamoli novine da čita :D I obavezno sanjaju o prošlim vremenima,i prepričavaju se događaji kako je Jugoslavija igrala :rol:
Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 05 sep 2014, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 05 sep 2014, 08:37

Zasto Pape ne pozove Semira Štilića ?

Dečko je standardan u svom klubu. Cjepa u Poljskoj ligi. U čemu je fol ?
Papetova priča je da će poziv dobit samo oni koji su standardni u svojim klubovima.

Logika nula bodova.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 sep 2014, 08:48

tamburica je napisao/la:Zasto Pape ne pozove Semira Štilića ?

Dečko je standardan u svom klubu. Cjepa u Poljskoj ligi. U čemu je fol ?
Papetova priča je da će poziv dobit samo oni koji su standardni u svojim klubovima.

Logika nula bodova.
Stila moze igrati i u Realu, Pape ga nece zvati, a sve zbog privatnih nesuglasica sa Stilicevim ocem.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.