Oplakahbordobijeli je napisao/la:koga god pape ne pozove bhsport postavi njegovu sliku ,prcić mu nije vise interesantan![]()
![]()
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tvoj problem.Pirke je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Kalibar za repku naravno,ali ne i za bitnu ulogu u ekipi. Vrijeme će pokazat koliko moje praćenje Wengerovih metoda pije vode!![]()
![]()
![]()
![]()
Djesi Nostradamuse, prepoznao te nisam.
A.F.C. Bournemouth!
Štila bi danas sigurno odigrao bolje od Sanjina, ali tako je kako je. Zukan izgleda vuče repove iz prošlosti, ali ne sumnjam da će se vrlo brzo vratiti u tim, ništa strašno da bi tražili da nekome leti glava zbog toga.
Javnost je željela Prcića, Pape je podlegao pritisku javnosti, što se ne dešava baš često, ali nebitna je utakmica tako da je mogao dozvoliti taj luksuz. Želja kod Prcića je itekako primjetna, traži loptu, ne krije se, želi da preuzme odgovornost, ali kao da su mu se noge svezale.
Dakle, ako tražimo zamjenu za Misimovića, u Prciću je nećemo naći bar još neko vrijeme... a rješenje se izgleda nalazi u Krakovu... Danas se jasno vidjelo koliko se naš vezni red na momente slabo razumije sa Džekom i Ibiševićem, posebno jedna situacija Džeke i Pjanića kad je Mire pokazivao Džeki gdje je trebala ići ta lopta. To se sa Misimovićem nije dešavalo, što je donekle i logično jer godinama su zajedno i zato su te lopte redovno imale 'oči'.
Javnost je željela Prcića, Pape je podlegao pritisku javnosti, što se ne dešava baš često, ali nebitna je utakmica tako da je mogao dozvoliti taj luksuz. Želja kod Prcića je itekako primjetna, traži loptu, ne krije se, želi da preuzme odgovornost, ali kao da su mu se noge svezale.
Dakle, ako tražimo zamjenu za Misimovića, u Prciću je nećemo naći bar još neko vrijeme... a rješenje se izgleda nalazi u Krakovu... Danas se jasno vidjelo koliko se naš vezni red na momente slabo razumije sa Džekom i Ibiševićem, posebno jedna situacija Džeke i Pjanića kad je Mire pokazivao Džeki gdje je trebala ići ta lopta. To se sa Misimovićem nije dešavalo, što je donekle i logično jer godinama su zajedno i zato su te lopte redovno imale 'oči'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Virtual, dobar si ti dečko za razliku od ovog prognozera da Han Pijeska.
Zlatna kanta prve sezone nakon 4 godine i dalje isti. Popljuvao Begu, Medu, Izeta hajde pljuni još koga da ga krene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zlatna kanta prve sezone nakon 4 godine i dalje isti. Popljuvao Begu, Medu, Izeta hajde pljuni još koga da ga krene.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma moram jos jednom.@cgsport je ipak toharishp je napisao/la:Oplakahbordobijeli je napisao/la:koga god pape ne pozove bhsport postavi njegovu sliku ,prcić mu nije vise interesantan![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Taman Miske dizelas otiso vi bi opet jednog da vratiteVirtu4l je napisao/la:Štila bi danas sigurno odigrao bolje od Sanjina
Vala ti nije ni ovaj superas.zgembo89 je napisao/la:Taman Miske dizelas otiso vi bi opet jednog da vratiteVirtu4l je napisao/la:Štila bi danas sigurno odigrao bolje od Sanjina
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
volio bih da ovaj momak bude starter već protiv Kipra, al' kako god okreneš, male su šanse da Lule i on igraju u prvih 11, a znamo da Lule ima prednost 
Danas kad sam vidio Višču i Zakarića odma bi stavio da je prva zamjena Luliću Zakarić..a Prcić je dobar igrač biće nam od koristi samo da bude standardan u Ren-u...Vjerujem da će u utorak početi sa klupe baš zbog LUlića
Re: Odg: Sanjin Prcić
A jel tražimo rješenje za jedan ciklus kvalifikacija ili na duži vremenski period?Virtu4l je napisao/la: Dakle, ako tražimo zamjenu za Misimovića, u Prciću je nećemo naći bar još neko vrijeme... a rješenje se izgleda nalazi u Krakovu... Danas se jasno vidjelo koliko se naš vezni red na momente slabo razumije sa Džekom i Ibiševićem, posebno jedna situacija Džeke i Pjanića kad je Mire pokazivao Džeki gdje je trebala ići ta lopta. To se sa Misimovićem nije dešavalo, što je donekle i logično jer godinama su zajedno i zato su te lopte redovno imale 'oči'.
Koliko sam ja jučer primjetio Pjanić je preuzeo Misketovu ulogu a Prcić Pjanićevu. Po meni je Prcić idealno dugoročno rješenje za vezni red.
Ali kažem treba se i na Štilu računati, jer nikad se ne zna kad može trebati.
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Odg: Sanjin Prcić
hilmo je napisao/la:A jel tražimo rješenje za jedan ciklus kvalifikacija ili na duži vremenski period?Virtu4l je napisao/la: Dakle, ako tražimo zamjenu za Misimovića, u Prciću je nećemo naći bar još neko vrijeme... a rješenje se izgleda nalazi u Krakovu... Danas se jasno vidjelo koliko se naš vezni red na momente slabo razumije sa Džekom i Ibiševićem, posebno jedna situacija Džeke i Pjanića kad je Mire pokazivao Džeki gdje je trebala ići ta lopta. To se sa Misimovićem nije dešavalo, što je donekle i logično jer godinama su zajedno i zato su te lopte redovno imale 'oči'.
Koliko sam ja jučer primjetio Pjanić je preuzeo Misketovu ulogu a Prcić Pjanićevu. Po meni je Prcić idealno dugoročno rješenje za vezni red.
Ali kažem treba se i na Štilu računati, jer nikad se ne zna kad može trebati.
Nasljednik Misketa je Pjanić,to svako zna
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Sve sam manje siguran da ce Pjanic igrati Misketovu poziciju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SarajlijaTM
Koliko god stilic bio dobar ili bolji od mnogih u repki,ne ocekuj ga drug.Pjanic ce igrati tu poziciju,a nazalost tino i ostala svita su bolji od stile izgleda...Virtu4l je napisao/la:Sve sam manje siguran da ce Pjanic igrati Misketovu poziciju.
Samo je Pjanic bolji od Stilica. Jucer je Mire bio vise nazad, nije bio poluspic, akcije su kretale od njega, tako da Stila itekako ima mjesta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa to ti dokazuje kakvog stručnjaka na klupi imamo,da još nije skonto da je Štilić daleko bliži stilu koji je furao Miske,nego Pjanić! On ce to vidjeti tek za jedno 2 godine,toliko mu je trebalo da skonta i za Bešića da je jedino riješenje na defanzivnom veznom,nikakav Tino i ostali bakračiVirtu4l je napisao/la:Samo je Pjanic bolji od Stilica. Jucer je Mire bio vise nazad, nije bio poluspic, akcije su kretale od njega, tako da Stila itekako ima mjesta.
Kipar će isto ovako protiv nas izaći

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa po ovoj formaciji i hrvatska je igrala nesto slicno kao i mi to jest bez krila s 4 klasicna vezna bez pravih krilni igraca ,mislim da da formacija 4-4-2 bez krilnih moze proci kod ovih nesto losih reprezentacija a da ce pape s belgijom i izraelom i welsom u gostima igrati- 4-5-1 . mislim da ce izaci isti sastav kao i u tuzli smo umjesto prcica -lulic .
Realno, i ja sam prizeljkivao njegov poziv, ali treba priznati i reci da je Sanjin jucer bio najlosiji pojedinac iz prvih 11, u prvom poluvremenu je gubio lopte ko na traci, i imao dosta pogresnih pasova, naravno, treba imati u vidu los teren, i da mu je ovo bio debi nakon onog nesporazuma od prije par mjeseci, pa je to sve vjerovatno uticalo na njega...ali ne sumnjam da ce biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti, ali za sada vezni red ce pokrivati nasi najbolji veznjaci...
................besic.............medo............
.........................pjanic.....................
...vedo(izet)...........................lulic
.......................dzeko...........................
................besic.............medo............
.........................pjanic.....................
...vedo(izet)...........................lulic
.......................dzeko...........................
tako jeConsigliere je napisao/la:Trema + najgore mu pao los teren... Bice to bolje u pravim uslovima.
Slazem se i sa Virtualom da je i Stilic zasluzio poziv. Neka igraju samo oni najbolji treba probati cim vise igraca. I tako ce isplivati kvalitet.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pritisak ga je jučer slomio, ali bitno da je probio led i upisao prve minute u dresu najdražeg tima. Vjerujem da će trema biti sve manja i manja kako bude marljivo radio i skupljao prijeko potrebno iskustvo u Rennesu i reprezentaciji. Vidi se da ima šlifa i da ne odskače mnogo od naših najboljih tehničara, stoga tipujem da će vrijeme učiniti svoje. Tek mu je 20 godina, pred njim je jedna uspješna karijera.
Izgubio previse lopti, a nije napravio nista znacajno. Jednostavno nije kalibar za repke (bar ne jos uvijek). Da je Tino Sven Susic izgubio i pola lopti kao sto je ovaj protiv Lihtenstajna sad bi bio prosto zasut kritikama. Ide Tino na Misketovu poziciju, a Pjanke na svoju + odlicni Medo u kombinacijama. Kad dodje Vrancic, vidjet cemo kakav je i on. Ne ocekujem ni od njega neka cuda, kao sto nisam ni od Prcica. Moram dodati i to da je i Visca bilo los, ostali jako dobro.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], BOSNAAAMOJAAA, galia95, Goalgetter, Kaunas, kolezeljovac, Konzerva, maroonGiant, ovisnik, prisonbreak, Sveti, tuzlanskinacin, UnitedWA, Zra i 145 gostiju.