BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pratim na bet365, ne želim pokvariti dojam iz Tuzle.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ipak poraz, puno duplih, 1-6 / 3-6.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne igramkladionucu. Da ovo sam ja napisao odmah poslije poraza kao strastveni navijac svih BH sportista i svih BH reprezentativnih selekcija. Gladni smo pobjeda, uspjeha i zaboli nacin na koji se gubi...Moramo bit svjesni da kako u zivotu, tako i u sportu kad pobjedjujes kuju te u zvijezde, kad gubis moras da pretrpis i kritike pa i koju ruzniju rijec, da je ekipni sport domaca publika bi nagradila svoje mezimce puno socnijim vokabularom i to je dio sporta, javna si licnost i ljudi se moraju naviknuti da to tako funkcionise...Na pojedinim stranicama smijes pisat ko da pratis Becku filharmoniju, Balet, ko da si na mevludu ili misi zadusnici...Ovo je sport, svi mi volimo i navijamo za nase sportiste i nase reprezentativne selekcije, pa valjda i mi imamo pravo da na nekoj od stranicaiskazemo nezadovoljstvo, ako vec sportista uzme sebi za pravo da se ni ne pozdravi sa sudijom...Sportski pozdrav iz Derventemravojed je napisao/la:joj teferica tamo na tenniskoj stranici na fb![]()
Ma damac upravu si 100 % samo mi smijesno sto se toliko sikirate ... ne samo ti nego inace ovaj narod ..
Doduse nismo navikli na uspjeh tennisera pa nam svaka pobijeda znaci , al hajde , ako dzumi ne misli sebi dobro zasto da se ja onda sikiram zbog njega i mirze.. a Brkicu skidam kapu ! valja doci medju 250 a dolazi iz male sredine a svi znamo kako nase sportiste gledaju pogotovo ako dodju iz manjih sredina ...
Doduse nismo navikli na uspjeh tennisera pa nam svaka pobijeda znaci , al hajde , ako dzumi ne misli sebi dobro zasto da se ja onda sikiram zbog njega i mirze.. a Brkicu skidam kapu ! valja doci medju 250 a dolazi iz male sredine a svi znamo kako nase sportiste gledaju pogotovo ako dodju iz manjih sredina ...
Iskoristiš tu želju i glad za uspjehom da sam napreduješ u onome čime se baviš...pa kad budeš dovoljno dobar, odeš vani pa se uporediš sa ljudima koji se bave istim poslom....
Život ti se neće značajno promijeniti Damirovim pobjedama...baš kao što se nije promijenio nakon plasmana BiH u Brazil...
tako da nema potrebe kakiti po sportistima nakon neuspjeha...dovoljan im je sam neuspjeh...a već imaju, nekim čudom, ljude oko sebe koji im pomažu...
Znanja, naravno, nikad dosta...tako da mu se vjerovatno možeš i javiti sa nekim konkretnim prijedlogom kako poboljšati njegove igre...na presu pred USO su svakako rekli da im je neophodno još stručnih ljudi
Sportski pozdrav za Derventu
Život ti se neće značajno promijeniti Damirovim pobjedama...baš kao što se nije promijenio nakon plasmana BiH u Brazil...
tako da nema potrebe kakiti po sportistima nakon neuspjeha...dovoljan im je sam neuspjeh...a već imaju, nekim čudom, ljude oko sebe koji im pomažu...
Znanja, naravno, nikad dosta...tako da mu se vjerovatno možeš i javiti sa nekim konkretnim prijedlogom kako poboljšati njegove igre...na presu pred USO su svakako rekli da im je neophodno još stručnih ljudi
Sportski pozdrav za Derventu

Omar Jasika u polufinalu juniorskog US Opena uz samo 1 (!) izgubljen set! Svaka cast momak!
Kamo srece da zaigras pod BiH-zastavom...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro svoje mečeve počinju Dea i Tomo.
Livescore za Deu:
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881514705" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Tomu:
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881514705" onclick="window.open(this.href);return false;
Livescore za Deu:
Za Tomu:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da dodam da bi Omar Jasika mogao postati tek drugi teniser u historiji koji je uspio osvojiti titule u doubleu i singleu na juniorskom US Openu, obzirom da će u finalu u konkurenciji parova nastupati sa svojim partnerom Nakagawom protiv brazilskog dvojca Matos - Mendez.sajo10 je napisao/la:
Omar Jasika u polufinalu juniorskog US Opena uz samo 1 (!) izgubljen set! Svaka cast momak!![]()
Kamo srece da zaigras pod BiH-zastavom...
Idemo Omare po dvostruku titulu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Polufinale:
(5)Dea Herdželaš-Dejana Radanović(SRB,WTA-876) 6-3,7-6
U finalu igra protiv 15-ogodišnje Nine Alibabić, koja živi i trenira u Tuzli ali igra pod Hrvatskom zastavom.
Polufinale:
(1)Tomo Brkić-(Q)Janais Laurent(FRA, ATP-2131) 6-0,3-6,6-3
U finalu igra protiv Roca Sinicropija.
(5)Dea Herdželaš-Dejana Radanović(SRB,WTA-876) 6-3,7-6
U finalu igra protiv 15-ogodišnje Nine Alibabić, koja živi i trenira u Tuzli ali igra pod Hrvatskom zastavom.
Polufinale:
(1)Tomo Brkić-(Q)Janais Laurent(FRA, ATP-2131) 6-0,3-6,6-3
U finalu igra protiv Roca Sinicropija.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Tomu

Pljuvao sam ga mnogo puta, no neću nikad više.
Damira, makar izgubio svaki meč do kraja karijere, naš si, volim te zbog toga što predstavljaš svoju, moju državu.
I tako i ostali.
Damira, makar izgubio svaki meč do kraja karijere, naš si, volim te zbog toga što predstavljaš svoju, moju državu.
I tako i ostali.
Evo osvojio Brkić i 3. Futures u nizu, pobijedio je u finalu Bola na Braču Talijana Riccarda Sinicropia 7:5, 6:2, savršena forma pred Davis cup 
Tomo sigurno ce igrati slijedece godine sve cetiri grand slama ... mislim kvale.. na pocetku godine ne brani nista bodova .. pa bi mogao jos vise napredovat i jos jednom bravo Brkicu ! 
ITF Circuit Final: $10.000 Bol (Croatia)

* * *
ITF Circuit Final: $10.000 Belgrade (Serbia)

* * *
ITF Circuit Final: $10.000 Belgrade (Serbia)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Volim te Dea

]Hoce li se duel s litvaniom igrati na onoj brzoj istoj podlozi ko protiv grcke ili ce biti postavljena neka sporija podloga??
sporija, podloga na kojoj se igralo protiv Luksemburga prosle godine
Kako ide prodaja karti tu bi nasa publika mogla zakazati
Jer se dosad nije naplacivalo,, vjerovatno da se ne moraju naplacivati bio bi besplatan ulaz ali takva pravila
Jer se dosad nije naplacivalo,, vjerovatno da se ne moraju naplacivati bio bi besplatan ulaz ali takva pravila
Bravo Tomo, kralju futuresa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.