BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Ma moze im ga praviti ko hoce, prepisati i sta sve ne... al cinjenice ostaju iste... Grbavica je Zeljin stadion, a ne gradski ili pak opcinski stadion........ A Zeljo ce napraviti stadion po evropskim standardima kad ostali klubovi u BiH budu imali svoje stadione pa barem na nivou Grbavice...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li neko link gdje mogu preuzeti bar prvo poluvrijeme?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jel ono Zakarić pokosi Bičakčića ? Baš ga izvrnu momački, k'o što je ovaj Bešić na SP.
Ljudi s tribina prizivali Speed Demona ali ništa od toga, još kad se pojavi Višća ljudi ga zamijenili za Avdiju, cika vriska
Ljudi s tribina prizivali Speed Demona ali ništa od toga, još kad se pojavi Višća ljudi ga zamijenili za Avdiju, cika vriska
Sta da ti kazem, mozes biti ponosan sto je Grbavica Zeljina (ako si Zeljin fan), a za sve ostalo to je minus. Ako nekad opstina ili kanton budu radili izgradnju/rekonstrukciju stadiona mislim da bi trebali zaobilazit Grbavicu jer nije njihova. Ulagat iz opstinckog/kantonalnog budjeta u takvu Grbavicu, je (po meni) ravno ulaganje u Feridovu livadu koja je u njegovom vlasnistvu a covjek hoce da ima fudbalski teren da moze iznajmit za terminaMrMuscle je napisao/la:Ma moze im ga praviti ko hoce, prepisati i sta sve ne... al cinjenice ostaju iste... Grbavica je Zeljin stadion, a ne gradski ili pak opcinski stadion........ A Zeljo ce napraviti stadion po evropskim standardima kad ostali klubovi u BiH budu imali svoje stadione pa barem na nivou Grbavice...
Sve u svemu ispadoste vi jedini pametni, a ovi sto su zadrzali opstinsko vlasnistvo uz 100godisnje koristenje ili tako nesto oni ispadose glupi. Nije jaraniko, po meni neko vam je sukno.
Nije Visca daleko od Avdije, zuje a meda ne daju.Coraco je napisao/la:Jel ono Zakarić pokosi Bičakčića ? Baš ga izvrnu momački, k'o što je ovaj Bešić na SP.![]()
Klasicna utakmica protiv autsajdera,drzi loptu,napadaj oni se brane 90 min pa koliko lopti udje..Treba uzeti u obzir i da je teren bio u poprilicno losem stanju..Protiv Kipra bi ipak trebalo poceti sa jednim krilnim igracem umjesto Prcica,i sa Bicakcicem na mjestu stopera i mislim da ne bi trebali imati problema ako budu odigrali kao sinoc protiv Hrvata
- Unknown Genius
- Kontakt:
Što se mene tiče, po dosadašnjim nastupima u reprezentaciji: Avdija > Višća.AhmetNY je napisao/la: Nije Visca daleko od Avdije, zuje a meda ne daju.
Visca mi je vrlo drag kao igrac jer je zahvaljujuci vlastitiom naporu iz "obicne" Buducnoste stigo do Istanbula i A-reprezentacije. Medjutim, njega ce ukopat taj isti Istanbul nazalost. Ove godine je MORAO otici u drugi klub i drugu ligu da bi jos vise napredovao kao igrac. Vako ce samo stagnirati.
No, on nije jedini primjer. Salihovic je jos gori primjer i ogromna je steta za ovakvog igraca da nije probao krila u boljem klubu. Sada ga vec polahko nema nigdje a bogami ulazi u trecu deceniju zivota.
No, on nije jedini primjer. Salihovic je jos gori primjer i ogromna je steta za ovakvog igraca da nije probao krila u boljem klubu. Sada ga vec polahko nema nigdje a bogami ulazi u trecu deceniju zivota.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:

Sad, nakon vidjenog protiv Lichtensteina, misljenja sam da bi trebali ovako zapoceti utakmicu. Na papiru 4-4-2, sa povucenijim Medunjaniom i Besicem, te Pjanicem iza spiceva. Mujdza ima svu slobodu na desnoj strani, a podrzava ga i Besic u defanzivi. Na lijevoj strani rotiraju Lulic i Salihovic.
Coraco je napisao/la:Jel ono Zakarić pokosi Bičakčića ? Baš ga izvrnu momački, k'o što je ovaj Bešić na SP.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ziva istina bm. Od Visce se puno vise ocekivalo ali sacekajmo.Unknown Genius je napisao/la:Što se mene tiče, po dosadašnjim nastupima u reprezentaciji: Avdija > Višća.AhmetNY je napisao/la: Nije Visca daleko od Avdije, zuje a meda ne daju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dzeko:
U svoje ime, te u ime suigrača izražavam duboku žalost zbog smrti rudara i njihovim porodicama želim sabur. U utorak igramo utakmicu protiv Kipra u Zenici, u kojoj se desila ova tragedija i radost nastupa pred našom vjernom publikom u ovom gradu zamijenila je tuga u našim srcima. Porodicama tragično stradalih rudara je sada najteže i želimo im poručiti da suosjećamo sa njima i dijelimo njihovu bol zbog gubitka voljenih. Nek im je vječni rahmet!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve lose sto postoji ce se desiti nama, Bosancima. Yebem ti nepravdu.
1946
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Hoce li UEFA dozvoliti minuti sutnje za stradale u rudarskoj nesreci ? Ako nista da igraci crne trake oko ruke stave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sanlituncay
- Kontakt:
Tuga brate velika
Ovaj jedan poceo sad od 1. septembra radit i ode zivot... Hitne ne prestaju da prolaze...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Pa jeste li vi ozbiljni materemi, gledate li vi tekme reprezentacije... pa frajer nikad al bas nikad nije zakazao za repku... od svih klupasa ubjedljivo najbolji I najbolje partije pruzao I pruza... jedini od kojeg se covjeku kosa na glavi ne pomjera kad udje sa klupe I ne strahuje da ce sta lose uraditi... na debiju izdominirao u sloveniji, protiv latvije gol, protiv amera u dr poluvremenu (kad je I usao) uz dzeku najbolji, protiv argentine u americi najbolji (ne na sp), protiv slonova odlican, protiv u21 nase pokazao da je tata za sve njih itd... nijednu partiju nije lose odigrao osim sa argentinom na sp...Sabinho je napisao/la:Ziva istina bm. Od Visce se puno vise ocekivalo ali sacekajmo.Unknown Genius je napisao/la:Što se mene tiče, po dosadašnjim nastupima u reprezentaciji: Avdija > Višća.AhmetNY je napisao/la: Nije Visca daleko od Avdije, zuje a meda ne daju.
Porediti ga sa avdijom je degutantno, bezobrazno I retardirano jer je ovaj u dresu repke odigrao jednu odlicnu partiju protiv irana I jednu dobru kontra lichensteina u zenici (u 1. tekmi protiv njih najgori na terenu)... ostale su Bogu plakati....djeca iz u21 ga pravila smijesnim (gojak 97. mico 96.Itd)...
A za ove rudare minuta sutnje (Fatiha) I crne trake obavezno... nasi su ljudi ipak... bosanci koji su voljeli ovu drzavu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nismo, ne gledamo. Za razliku od tebe, očigledno.MrMuscle je napisao/la: Pa jeste li vi ozbiljni materemi, gledate li vi tekme reprezentacije...
Prva loša utakmica Višće nakon dugo vremena i odma treba van iz reprezentacije.
Uvijek je unosio živosti kad udje sa klupe,juče nije nešto pokazao al možda samo nije bio njegov dan.
A minuta šutnje i crne trake su najmanje što se može uradit.
A minuta šutnje i crne trake su najmanje što se može uradit.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Goalgetter i 34 gosta.