Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

barca_87
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la barca_87 » 05 sep 2014, 13:30

Cap17an je napisao/la:Ajde bparena vrati se unazad 20-30 stranica, vidi kakva je ovdje rasprava bila dok ti nisi bio tu. Svega ti, de malo lakše, od Di Marie napravi Maradonu zarad nekih glupih rasprava. Ti se fol više bojiš Di Marie nego Ronalda i Balea.

Perez predstavio financijski izvještaj sociosima, a zarada je dostigla rekordnih 600 miliona eura, ako sam dobro shvatio bez prevoda. Izvor AS.
al sami profit je samo 38,5 miliona ,npr barca je ove godine imala profit od 41 miliona eura na 530 miliona prihoda
realu koliko su im rekordni prihodi toliko su rekorderi i po rashodima ,pa im taj rekordni prihod nista toliko ne znaci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2014, 13:36

Da , samo su(prihodi) omogucili jedno od skupljih ekipa koja je aktuelni sampion evrope , a jos posluje u plusu 10 godinu zaredom.

I osim sto se neto dug smanjuje
vrsi se nadogradnja ciudad reala , stadiona svake godine redovno

sta bi ti vise :problem:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 05 sep 2014, 13:40

pero povuci se, felga nije impresionirana :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 sep 2014, 13:46

barca_87 je napisao/la:
Cap17an je napisao/la:Ajde bparena vrati se unazad 20-30 stranica, vidi kakva je ovdje rasprava bila dok ti nisi bio tu. Svega ti, de malo lakše, od Di Marie napravi Maradonu zarad nekih glupih rasprava. Ti se fol više bojiš Di Marie nego Ronalda i Balea.

Perez predstavio financijski izvještaj sociosima, a zarada je dostigla rekordnih 600 miliona eura, ako sam dobro shvatio bez prevoda. Izvor AS.
al sami profit je samo 38,5 miliona ,npr barca je ove godine imala profit od 41 miliona eura na 530 miliona prihoda
realu koliko su im rekordni prihodi toliko su rekorderi i po rashodima ,pa im taj rekordni prihod nista toliko ne znaci
Čuj ne znači :rol: . Taj prihod Realu i omogućuje ovoliku potrošnju,a gle koliko god da troše opet posluju u plusu.

Ovaj izvještaj je samo pljuska svima koji tvrde da se Realov dug povećava :shhh: .

Čovjek troši enormne svote novca, i opet zarađuje. Kakav umjetnik! Florentino :tokralju:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 05 sep 2014, 13:53

Clutch je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

Čuj ne znači :rol: . Taj prihod Realu i omogućuje ovoliku potrošnju,a gle koliko god da troše opet posluju u plusu.

Ovaj izvještaj je samo pljuska svima koji tvrde da se Realov dug povećava :shhh: .
odakle onda dug ako tako dobro posluju godinama :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2014, 13:56

Neto dug 2009 je bio 327 miliona.
Neto dug 2014 je 70 miliona.

Kao sto vidis trend je ocigledan :kafa:

A i taj dug je minoran spram nekih drugih..
(cak i da RM nema ovakve prihode , a ima pa moze biti solventan)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 sep 2014, 14:39

Kanto taj i slicni klipovi koji tebe uzbudjuju kod mene i ostalog normalnog svijeta izazivaju gadjenje :kafa:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 sep 2014, 14:47

madridist je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Realovci gledam evo dres u adidas shopu
Kontam uzeti ovaj roze pa me zanima jel on od ove sezone
Jest , jest.

Dobar taj kruzer kad ces za original izdvojit €80..
Ako @Saurman cuje da si poguro finansijski Madrid gotov si brate :mrgreen:
Ovo mu je neko hakovao profil jer ne mogu vjerovati da ove riječi izlaze iz burzine tastature. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 sep 2014, 14:53

„Na čelo Reala došao sam prvi put 2000. i od tada je došlo puno igrača. U Realu su uvijek igrali samo najbolji, a iskustvo me uči da su se uvijek propitkivale odluke o kupovini novih igrača. Od Zidanea pa sve do Balea. Di Maria i svi oni koji su napustili Real imali su svu našu ljubav, divljenje i respekt. Nikada nisam čuo da je netko morao otići, Real je uvijek ispunjavao svoje obveze iz ugovora. Di Maria je imao financijske zahtjeve koji su legitimni, no na kraju se nismo našli. Učinili smo najbolje što smo mogli, ali nismo mogli prihvatiti njegovo uvjete. Da smo to prihvatili, Di Maria bi odmah iza Ronalda bio najplaćeniji nogometaš Reala .To je bila poslovna odluka, ništa osobno. Da smo to prihvatili, suočili bi se s brojnim problemima i ugrozili stabilnost kluba. Smatrali smo da je Manchester United poslao dobru ponudu i odlučili smo ga prodati. I to je to“, kaže Perez
:facepalm:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 05 sep 2014, 15:05

anhelito tacno nije normalan izgleda haha
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2014, 15:29

pa i nije normalan, jer ko bi normalan odlazio iz prvaka Evrope u ekipu koja nece ni igrati LP (uz dužno poštovanje prema Unitedu)

i na osnovu cega je on tražio povecanje plate :?: kad svi znamo da nije bolji igrac od portugalskog kopitara, a Boga mi ni velškog.
yebote dokle je to otišlo, malo mu milionske plate, daj mu još, daj izjednaci ga sa Ronaldom :facepalm:
ko da je igrao za stipendiju, topli obrok i GRASov kupon

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2014, 15:35

geoxx je napisao/la:
„Na čelo Reala došao sam prvi put 2000. i od tada je došlo puno igrača. U Realu su uvijek igrali samo najbolji, a iskustvo me uči da su se uvijek propitkivale odluke o kupovini novih igrača. Od Zidanea pa sve do Balea. Di Maria i svi oni koji su napustili Real imali su svu našu ljubav, divljenje i respekt. Nikada nisam čuo da je netko morao otići, Real je uvijek ispunjavao svoje obveze iz ugovora. Di Maria je imao financijske zahtjeve koji su legitimni, no na kraju se nismo našli. Učinili smo najbolje što smo mogli, ali nismo mogli prihvatiti njegovo uvjete. Da smo to prihvatili, Di Maria bi odmah iza Ronalda bio najplaćeniji nogometaš Reala .To je bila poslovna odluka, ništa osobno. Da smo to prihvatili, suočili bi se s brojnim problemima i ugrozili stabilnost kluba. Smatrali smo da je Manchester United poslao dobru ponudu i odlučili smo ga prodati. I to je to“, kaže Perez
:facepalm:
Pa de procitaj poslije toga. :facepalm:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 sep 2014, 15:40

let3 je napisao/la:pa i nije normalan, jer ko bi normalan odlazio iz prvaka Evrope u ekipu koja nece ni igrati LP (uz dužno poštovanje prema Unitedu)

i na osnovu cega je on tražio povecanje plate :?: kad svi znamo da nije bolji igrac od portugalskog kopitara, a Boga mi ni velškog.
yebote dokle je to otišlo, malo mu milionske plate, daj mu još, daj izjednaci ga sa Ronaldom :facepalm:
to je to.

Ionako ne zna šta će sa 7 miliona godišnje koje ne može ni u tri života potrošiti, njemu dae 15, čisto iz principa.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 sep 2014, 15:43

Ja vam kazem da je ADMaraia bio korisniji u klasiku od neunistive vanvremenske masine ubice koji svaku drugu trecu ne igra. + jos uvijek ostaje ona moja da je on potrosen fudbaler koji se nikad nece 100% oporaviti od te povrede. A o tome smo vec pricali. Zivi bili pa vidjeli. :D

I bez uvreda ljubitelji kopitara. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2014, 15:51

bparena je napisao/la:Ja vam kazem da je ADMaraia bio korisniji u klasiku od neunistive vanvremenske masine ubice koji svaku drugu trecu ne igra. + jos uvijek ostaje ona moja da je on potrosen fudbaler koji se nikad nece 100% oporaviti od te povrede. A o tome smo vec pricali. Zivi bili pa vidjeli. :D

I bez uvreda ljubitelji kopitara. ;)
otkad su to el clasici jedina mjerila :?: ...a zapravo ni to nije u potpunosti tacno, jer nas je Rona karao više nego ADM ...da ne lažem, bilo je par utakmica gdje nam je Perhan pravio ozbiljne probleme - ali on nema taj status Ronalda...džaba mu je
ovaj je krv svoju propišao da bi danas bio to što jeste (i to u eri jednog Messija) dok je ADM odigrao jednu vrhunsku sezonu za Real -a to nije dovoljno da mu se oduži, jer ipak je Real od njega stvorio fudbalsko ime...nije to uradila Benfica, da se ne lažemo ;)
I fino im je vratio - uslovljavao oko plate i pobjegao na prvu jacu ponudu Uniteda.

Po meni, Perez je ispao dosljedan sebi i klubu....mada im tu masla i do onog menagera Jorge Mendesa kojeg ce Florentino poslati u 3 PM, po svoj prilici

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 05 sep 2014, 16:09

Netko pokusava raspravljati s bparenom. :rol:
Marksizam u skole!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 16:17

Bp dominacija

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 sep 2014, 16:24

Odlaskom Di Marie bparena nam je postao jako sentimentalan..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 sep 2014, 16:25

Sveti je napisao/la:
let3 je napisao/la:pa i nije normalan, jer ko bi normalan odlazio iz prvaka Evrope u ekipu koja nece ni igrati LP (uz dužno poštovanje prema Unitedu)

to je to.

Ionako ne zna šta će sa 7 miliona godišnje koje ne može ni u tri života potrošiti, njemu dae 15, čisto iz principa.
di maria je imo 3,5 miliona eura godisnje,kakvih 7 ,naspram ostalih igraca reala smijesna plata
jest i on trazio previse a i u realu samom ponudom su ga se htjeli rijesit,davali mu samo 5 miliona(1,5 vise ) a ovi sto su dosli tek dobili po 7-8 miliona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 sep 2014, 16:31

Ja ti govorim princip. Da je tražio i on 7-8 dobio bi. Ali je garant tražio 15, i dobio nogu. Šuppci placenicki i treba da idu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.