Neto dug 2014 je 70 miliona.
Kao sto vidis trend je ocigledan
A i taj dug je minoran spram nekih drugih..
(cak i da RM nema ovakve prihode , a ima pa moze biti solventan)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ovo mu je neko hakovao profil jer ne mogu vjerovati da ove riječi izlaze iz burzine tastature.madridist je napisao/la:Ako @Saurman cuje da si poguro finansijski Madrid gotov si brateRaul_64 je napisao/la:Jest , jest.don_burza je napisao/la:Realovci gledam evo dres u adidas shopu
Kontam uzeti ovaj roze pa me zanima jel on od ove sezone
Dobar taj kruzer kad ces za original izdvojit €80..
„Na čelo Reala došao sam prvi put 2000. i od tada je došlo puno igrača. U Realu su uvijek igrali samo najbolji, a iskustvo me uči da su se uvijek propitkivale odluke o kupovini novih igrača. Od Zidanea pa sve do Balea. Di Maria i svi oni koji su napustili Real imali su svu našu ljubav, divljenje i respekt. Nikada nisam čuo da je netko morao otići, Real je uvijek ispunjavao svoje obveze iz ugovora. Di Maria je imao financijske zahtjeve koji su legitimni, no na kraju se nismo našli. Učinili smo najbolje što smo mogli, ali nismo mogli prihvatiti njegovo uvjete. Da smo to prihvatili, Di Maria bi odmah iza Ronalda bio najplaćeniji nogometaš Reala .To je bila poslovna odluka, ništa osobno. Da smo to prihvatili, suočili bi se s brojnim problemima i ugrozili stabilnost kluba. Smatrali smo da je Manchester United poslao dobru ponudu i odlučili smo ga prodati. I to je to“, kaže Perez
Pa de procitaj poslije toga.geoxx je napisao/la:„Na čelo Reala došao sam prvi put 2000. i od tada je došlo puno igrača. U Realu su uvijek igrali samo najbolji, a iskustvo me uči da su se uvijek propitkivale odluke o kupovini novih igrača. Od Zidanea pa sve do Balea. Di Maria i svi oni koji su napustili Real imali su svu našu ljubav, divljenje i respekt. Nikada nisam čuo da je netko morao otići, Real je uvijek ispunjavao svoje obveze iz ugovora. Di Maria je imao financijske zahtjeve koji su legitimni, no na kraju se nismo našli. Učinili smo najbolje što smo mogli, ali nismo mogli prihvatiti njegovo uvjete. Da smo to prihvatili, Di Maria bi odmah iza Ronalda bio najplaćeniji nogometaš Reala .To je bila poslovna odluka, ništa osobno. Da smo to prihvatili, suočili bi se s brojnim problemima i ugrozili stabilnost kluba. Smatrali smo da je Manchester United poslao dobru ponudu i odlučili smo ga prodati. I to je to“, kaže Perez
to je to.let3 je napisao/la:pa i nije normalan, jer ko bi normalan odlazio iz prvaka Evrope u ekipu koja nece ni igrati LP (uz dužno poštovanje prema Unitedu)
i na osnovu cega je on tražio povecanje platekad svi znamo da nije bolji igrac od portugalskog kopitara, a Boga mi ni velškog.
yebote dokle je to otišlo, malo mu milionske plate, daj mu još, daj izjednaci ga sa Ronaldom![]()
ko da je igrao za stipendiju, topli obrok i GRASov kupon
otkad su to el clasici jedina mjerilabparena je napisao/la:Ja vam kazem da je ADMaraia bio korisniji u klasiku od neunistive vanvremenske masine ubice koji svaku drugu trecu ne igra. + jos uvijek ostaje ona moja da je on potrosen fudbaler koji se nikad nece 100% oporaviti od te povrede. A o tome smo vec pricali. Zivi bili pa vidjeli.![]()
I bez uvreda ljubitelji kopitara.
di maria je imo 3,5 miliona eura godisnje,kakvih 7 ,naspram ostalih igraca reala smijesna plataSveti je napisao/la:to je to.let3 je napisao/la:pa i nije normalan, jer ko bi normalan odlazio iz prvaka Evrope u ekipu koja nece ni igrati LP (uz dužno poštovanje prema Unitedu)
i na osnovu cega je on tražio povecanje platekad svi znamo da nije bolji igrac od portugalskog kopitara, a Boga mi ni velškog.
yebote dokle je to otišlo, malo mu milionske plate, daj mu još, daj izjednaci ga sa Ronaldom![]()
ko da je igrao za stipendiju, topli obrok i GRASov kupon
Ionako ne zna šta će sa 7 miliona godišnje koje ne može ni u tri života potrošiti, njemu dae 15, čisto iz principa.
Sve domicijelni Španci. Vjerovatno im kanu suza jer slabi liga.AlfredBorden je napisao/la:kulesi placu za igracima real madrida, sta se ovo desava
Placemo jer klasiko nece imati smisla. Jedni na vrhu jedni pri dnu.AlfredBorden je napisao/la:kulesi placu za igracima real madrida, sta se ovo desava
Dobio bi on racku, a ne 7 miliona. Ma ni 5 ne bi dobio! Jednostavno za njega nije bilo mjesta dovođenjem Jamesa. Mozda na klupi da, ali time se ne bi zadovoljio niti igrac, niti tim koji ga je uvalio za dobru cijenu.Sveti je napisao/la:Ja ti govorim princip. Da je tražio i on 7-8 dobio bi. Ali je garant tražio 15, i dobio nogu. Šuppci placenicki i treba da idu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.