Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mensur Mujdža
dobar Mujdza,vidi se koliko nam znaci kad je zdrav. Ubjedljivo nas najbolji bek.
Odlican! Mora biti u prvih 11. Bit ce izuzetno motivisan, a i mislim da bi trebali igrati igraci koji najvise doprinose representaciji, a ne oni koji najvise doprinose svojim klubovima. Nazalost ni Mujdza ni Besic sad ne igraju u klubovima, a suho su zlato za BIH.
Mujdža se vraća u formu, samo da ga... mah, znate dobro šta, ne omete. Jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji bez čijih prodora desna strana nije ista. Nadam se da će dobiti priliku za igranje i u Freiburgu.
Mujdza je vitalan za nas, jer druge kvalitetne opcije prakticki nema trenutno. Cuvaj se Mensure!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Da nam je opet onaj Mensur sto je silovao Francuze u Parizu po desnoj strani. 
- AlfredBorden
- Kontakt:
slomit ce se on opet ove sezone, nema se tu sta puno pricat 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nece se on vise povrijedjivati ko prije jer menadzer ne racuna na njega sto znaci ili ce vecinom samo za repku igrati ili ako bude pape drzo se svojih izgovorenih principa, nece onda moci ni za repku
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dan danas zelim Maloudi svu nesrecu ovog svijeta.Goalgetter je napisao/la:Da nam je opet onaj Mensur sto je silovao Francuze u Parizu po desnoj strani.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Svi znamo da su to nebulozne izjave koje apsolutno nista ne znace. Ni nama, ni njemu, kad mu igra momak iz druge turske lige (nista protiv Visce), momak bez kluba (nista protiv imenjaka), itd itd.DeeWa je napisao/la:Nece se on vise povrijedjivati ko prije jer menadzer ne racuna na njega sto znaci ili ce vecinom samo za repku igrati ili ako bude pape drzo se svojih izgovorenih principa, nece onda moci ni za repku
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
58:59
Silovanje Evre.
58:59
Momaaak, ne diraj mi Evru. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Momaaak, ne diraj mi Evru.
Nismo svjesni kolko nam je on važan,znamo ko je druga opcija,a i sa Sušićevom taktikom bez desnog krila(tj. Ibišević/Pjanić na desnom krilu) ta strana bi nam bila odsječena u potpunosti.Samo da ne nastavi sa povredama. 
Nad tobom sunce najljepše sja
Bas tako.pinoglavi je napisao/la:Nismo svjesni kolko nam je on važan,znamo ko je druga opcija,a i sa Sušićevom taktikom bez desnog krila(tj. Ibišević/Pjanić na desnom krilu) ta strana bi nam bila odsječena u potpunosti.Samo da ne nastavi sa povredama.
+1Ajax je napisao/la:Bas tako.pinoglavi je napisao/la:Nismo svjesni kolko nam je on važan,znamo ko je druga opcija,a i sa Sušićevom taktikom bez desnog krila(tj. Ibišević/Pjanić na desnom krilu) ta strana bi nam bila odsječena u potpunosti.Samo da ne nastavi sa povredama.
DD
Steta one povrede u Parizu a jos veca steta je sto su Safet ili Hasagic potrosili tu trecu zamjenu koja je mogla puno da znaci u zadnjih 20-30 minuta. Inace taktika Safeta u toj utakmici je bilo odlicna osim Hasagica.
Mislis da mu neko nije namjestio taktiku.Ajax je napisao/la:![]()
![]()
Steta one povrede u Parizu a jos veca steta je sto su Safet ili Hasagic potrosili tu trecu zamjenu koja je mogla puno da znaci u zadnjih 20-30 minuta. Inace taktika Safeta u toj utakmici je bilo odlicna osim Hasagica.
Ovog sam se decka sjetio nakraju ove utakmice. Susicu srami se!

Ma goni se i ti Mensure kad zivis od ovog a ne mozes dvije sedmice u karijeri povezat bez povrede ..
Ko da te i nemamo, moramo se na Speed Lemona oslanjati..
Ko da te i nemamo, moramo se na Speed Lemona oslanjati..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, General505, Google Adsense [Bot], random11, Soli i 80 gostiju.