BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Consigliere
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2014, 19:50

slika

Na treningu nekoliko grupa... totalno random izabrane :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 05 sep 2014, 19:51

Consigliere je napisao/la:slika

Na treningu nekoliko grupa... totalno random izabrane :mrgreen:
Najjaca grupa jos im fali Sead i Safet Susic.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 20:00

Gledao sam danasnji trening u 17h,ne cijeli,al uglavnom igrali su tekmu tj jedno poluvrijeme :D

Interesantno je da je Bešić malo bio na štoperu u paru sa Šunjićem,Lulić i Vranješ na bekovim,Tino,Prcić,Pjanić u veznom redu,Mujdža neko krilo igro :D Bičakčić s Medunjaninom je prebačen da igra u drugi tim s Gojkom,Višćom,Avdijom :D Uglavnom zabili su im 4 komada ova udarna postava,Džeko ko strijela... Prcić daleko bolje barata loptom na ovako sređenom terenu nego jučer na Tušnju :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 05 sep 2014, 20:09

sanlituncay je napisao/la:Gledao sam danasnji trening u 17h,ne cijeli,al uglavnom igrali su tekmu tj jedno poluvrijeme :D

Interesantno je da je Bešić malo bio na štoperu u paru sa Šunjićem,Lulić i Vranješ na bekovim,Tino,Prcić,Pjanić u veznom redu,Mujdža neko krilo igro :D Bičakčić s Medunjaninom je prebačen da igra u drugi tim s Gojkom,Višćom,Avdijom :D Uglavnom zabili su im 4 komada ova udarna postava,Džeko ko strijela... Prcić daleko bolje barata loptom na ovako sređenom terenu nego jučer na Tušnju :D

80% da je Tino starter u utorak
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 sep 2014, 20:11

Prizeljkujem kiks protiv kipra i otkaz strucnjaku iz Zavidovica
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 sep 2014, 20:13

sanlituncay je napisao/la:Gledao sam danasnji trening u 17h,ne cijeli,al uglavnom igrali su tekmu tj jedno poluvrijeme :D

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Kad je izvadio prvi tim protiv Nigerija, nisam znao ko ce da igra na kojoj poziciji.... Opet se tako osjecam.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2014, 20:14

themaniaks je napisao/la:Prizeljkujem kiks protiv kipra i otkaz strucnjaku iz Zavidovica
Bas me zanima ime "strucnjaka" koji bi nas pruzeo u ovom trenutku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 20:15

Elegant je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Prizeljkujem kiks protiv kipra i otkaz strucnjaku iz Zavidovica
Bas me zanima ime "strucnjaka" koji bi nas pruzeo u ovom trenutku.
Borče Sredojević,do Rusije :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2014, 20:29

Ne lupajte ovakve gluposti. Susic bi dobio otkaz tek kad bi izgubili i teoretsku sansu da se plasiramo na prvenstvo, sto ne bi nikom sigurno odgovaralo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 20:35

:crazy: pa da me vodi stado ovaca ne mogu svojoj reprezentaciji zeliti zlo

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 05 sep 2014, 21:25

I onda se svi pitamo zašto nam se dešavaju loše stvari. Prvo su nas ubijali, mučili, rastjerali. Sada nas Bog kažnjava...prvo suše,požari sada poplave , nesreće... Obični čovjek, radnik, jedva čeka da se malo opusti i zaboravi svakodnevnicu,stres, frku, galamu pa tako jedva čeka da odgleda utakmicu reprezentacije uz neku skromnu mezu i piće. Uživa u svojoj reprezentaciji, uživa u rijetkim lijepim trenutcima koje može vidjeti na TV i onda dođem ovdje i pročitam kako mnogo njih željno isčekuje kiks reprezentacije samo iz razloga da Safet napusti mjesto selektora .... Pa koji ste vi maloumnici majko mila :( Evo samo jedno pitanje za sve koji to željno čekaju :" Dali bi sve bilo ok ako bi Pape pozvao Zukanovića i Štilića a otjerao Vršajevića i T. Sušića i dali bi tada prestali sa pljuvanjem po Papetu ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 21:27

Trinity74 je napisao/la:Evo samo jedno pitanje za sve koji to željno čekaju :" Dali bi sve bilo ok ako bi Pape pozvao Zukanovića i Štilića a otjerao Vršajevića i T. Sušića i dali bi tada prestali sa pljuvanjem po Papetu ?
Ne bi, onda bi prizivali Šćuka i Mahmutovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 sep 2014, 21:29

:twisted: :twisted: :puke:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 05 sep 2014, 21:30

Ako je tako neka onda prizovu i mog komšiju Rasima sa osmog sprata...zna i on ;)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 sep 2014, 21:46

Dobro papetovci,nije stvar o Stilicu i Zukanovicu nego o politici dovodjenja igraca,stavljanu licnih interesa ispred drzavnih.Otjerani su kriminalci iz saveza (dosli novi al manje pogani) sad podrzavate kriminal u strucnom stabu :clap:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2014, 21:50

themaniaks je napisao/la:Dobro papetovci,nije stvar o Stilicu i Zukanovicu nego o politici dovodjenja igraca,stavljanu licnih interesa ispred drzavnih.Otjerani su kriminalci iz saveza (dosli novi al manje pogani) sad podrzavate kriminal u strucnom stabu :clap:
Na tvoj post su reagovali uglavnom oni koji ne podržavaju Sušića. Jako je naivno misliti da će Sušić otići ukoliko se desi loš rezultat protiv Kipra ali zato je vrlo moguće da bi nas loš rezultat protiv Kipra mogao koštati odlaska na EP. Zato je vrlo nepromišljeno priželjkivati loš rezultat protiv Kipra.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 sep 2014, 21:56

Ako los rezultat protiv kipra kuci nije razlog da se otjera ovaj futavac,onda ne znam sta je,al hajd.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 21:58

Na današnjem treningu je bila pišaona... Lik sa 12 sprata laserom direktno Papeta u oči,Pape samo diže ruku! Nije prošlo 10 minuta stiže patrola pred soliter :rol: I na kraju policajci se ismijali kad je izaš'o lik 2.05,kaze bjezi ba yebote mi kontali dijete neko... Šta nas handriš :D

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 sep 2014, 22:00

sanlituncay je napisao/la:Na današnjem treningu je bila pišaona... Lik sa 12 sprata laserom direktno Papeta u oči,Pape samo diže ruku! Nije prošlo 10 minuta stiže patrola pred soliter :rol: I na kraju policajci se ismijali kad je izaš'o lik 2.05,kaze bjezi ba yebote mi kontali dijete neko... Šta nas handriš :D
:urnebes: :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 sep 2014, 22:02

themaniaks je napisao/la:Ako los rezultat protiv kipra kuci nije razlog da se otjera ovaj futavac,onda ne znam sta je,al hajd.
On je zaslužio da bude otjeran nakon lošeg nastupa na SP ali nije otjeran, a neće biti otjeran ni u slučaju lošeg rezultata protiv Kipra. Razlog za njegovo tjeranje prema razmišljanju ljudi iz Saveza bio bi izostanak plasmana na EP, što je puno lošija solucija od toga da se izbori plasman na EP sa njim na čelu, barem prema razmišljanju velike većine navijača.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Daduli, Micron i 45 gostiju.