Ne znam, mi idemo u gostebagrcavi je napisao/la:Ko to pivama časti?
EDIT: nije više prazna
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ovaj decko @Goalgetterbagrcavi je napisao/la:Ko to pivama časti?
Hedonja budeš li to nosio nećeš ni do Slovenija stićiHead je napisao/la:Ja svercamVirtu4l je napisao/la:Nema se šta dogovarati, Nedo će da o'ladi tri gajbe Gössera, ali tri naše gajbe Nedo, ne ona sirotinjska pakovanja od šest komadaHead je napisao/la: A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo.![]()
![]()
Da ne bude da dolazim prazne ruke.
Zar nije potpisao za Furth, meni se cini da je igrao prijateljsku neki dan i zabio gol.giannini je napisao/la:taj ti ne igra fudbal vec 2 mjesecaEdol je napisao/la:Onaj Asim Zec zasad daje najveće naznake da bi moglo biti nešto od njega.
Ma pitacu mastera kako Seo sverca za svabiju.sanlituncay je napisao/la: Hedonja budeš li to nosio nećeš ni do Slovenija stićiAl već ako imaš namjeru ići busom,umotaj u potkosulju pa u torbu
Avionom ne mozes nikako prenijeti,odmah ti je skinu sa trake
Head je napisao/la:@Salem Prolic
Ako ovo citas samo da znas da nisi pozvan, krme debelo.

da,igra se u becu,na austrijskom nacionalnom stadionu,ernst happel.dvije stanice podzemnom od mog stana.Goalgetter je napisao/la:Idealna prilika. Cijene karata ce biti od 30 do 40 € predpostavljam pa na dalje, ako ne i skuplje, posto igraju sa nama. Zavisi jos i od stadiona, mada ja mislim da bi se to trebalo igrati u Becu, u Ernst Happel Stadionu, jedino ako ne bi probali igrati u Salzburgu ili Klagenfurtu.
Ja sam u taj vakat u blizini, možda vam naletim ako ima bujrumaVirtu4l je napisao/la:Lako ti je praznu sliku švercati![]()
EDIT: nije više praznaseo gangam style
calcio je napisao/la:Jadna stolica
Naravno da ima za njega, ali bio bi red da pozovemo i @legendu, posto je on trenutno poceo raditi, red je da i on casti pivom.Virtu4l je napisao/la:Evo i ja pravim neke kombinacije, Head me natjerao na razmišljanje, valjda će biti bujruma, Nedo je domaćin
Ko to casti pivom?Nisam u toku a bilo bi sramota to fulitiGoalgetter je napisao/la:Naravno da ima za njega, ali bio bi red da pozovemo i @legendu, posto je on trenutno poceo raditi, red je da i on casti pivom.Virtu4l je napisao/la:Evo i ja pravim neke kombinacije, Head me natjerao na razmišljanje, valjda će biti bujruma, Nedo je domaćin![]()
Taj ti neće odmora dobiti prije 2018. taman za RusijuGoalgetter je napisao/la:Naravno da ima za njega, ali bio bi red da pozovemo i @legendu, posto je on trenutno poceo raditi, red je da i on casti pivom.![]()