Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

delija
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la delija » 01 mar 2010, 14:50

harishp je napisao/la: Mani mi se poklopaca,tave ili case.Tebi ni da si cjeli zivot na forumu tebi bi haman islo samo po tvom cejfu.Argumenti ljudino.Ako ne mogu pratiti skauti tako lako Lech kako ce tek onda Denizlispor,ili Eskishehirspor.
Pa opet ljudi guraju u repci odlicno i igraju vecinu tekmi iako od skauta ni traga ni glasa.A oni su odigrali sijaset utakmica u repci i to vrlo dobro pa nista kako bi tek bilo da odigraju jednu ili dvije normalno sanse jos manje.
Hocu reci kad poredis jedne pogledaj istu stvar i za druge.Tako da od te ljubavi nema nista.
Skauti gledaju igrace u klubovima duze vrijeme a ne samo u repci utakmicu dvije.
Pa vece su sanse da bude primijecen u od strane nekog skauta u repci nego u svom klubu.Onda ce ga pratiti u klubu.Citas li sta pisem.A koliko znam i Nadarevic i Ibricic su imali ponude engleskih klubova u prosloj godini.Sigurno su ih primijetili u Hajduku i Eskishehirsporu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 14:53

Ako ih nisu primjetili one prosle kvalifikacije pogotovo recimo Nadara koji besprijekorno odigrao zajedno sa Spahicem onda nece nikad.
Ali je problem sto se niko konkretno ne javlja a uzima se recimo Lovren ili takvi koji nisu ni u klubu nesto pokazali kamoli u repci.Ali u pitanju je trend Hrvatska i dobre igre prijasnje i Bosna koja tek prosle kvalifikacije skontala da mogu i oni nesto uciniti.Dzeko se prosetao sa golovima pa svi u suzama sto se klubova tice kad se treba oprostiti sa parama to jest kad je par desetina miliona u pitanju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 mar 2010, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2010, 15:00

harishp je napisao/la:Ako ih nisu primjetili one prosle kvalifikacije pogotovo recimo Nadara koji besprijekorno odigrao zajedno sa Spahicem onda nece nikad.
u tome si potpuno upravu ,, igracis e vise prate preko klubova nego preko repke,,, jedino ako igrac nije standardan u klubu iz razno-razni razloga,,, onda se moze preko repke progurati ako se dogovori menadzer sa skautom da ce igrac igrati odredenu utakmicu za repku i ovaj ga dode gledati (npr. Radeljic)!! ali to uspjeva samo u ovakvima savezima kao nas, u normalnom savezu to ne prolazi!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 01 mar 2010, 15:01

Stvarno sramota sto nece niko da ga pozove, a ovakav talenat, pa nek sejdi na klupi ubaciti ga u 89 min. al treba mu dati sansu :!: :!: :!:
mB!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 mar 2010, 17:23

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube][

evo da prebacim ove dvije stiline asistencije
Cuva Bog Zelju svog!

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 06 mar 2010, 18:14

Stilic danas los,Buric standardno fenomenalan evo jedna od danasnjih odbrana:
[youtube][/youtube]

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 mar 2010, 09:37

Odlicna odbrana, Burica treba u repku pa nek se bori za svoje mjesto.
Dobro je vidjeti da BiH ima 3 jako dobra golmana, Hasagic, Begovic i Buric.
Cuva Bog Zelju svog!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 07 mar 2010, 11:10

mirzza je napisao/la:Odlicna odbrana, Burica treba u repku pa nek se bori za svoje mjesto.
I još kad dodaš Baotića i Supića za svaki slučaj :mrgreen:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 mar 2010, 23:49

Bilo bi dobro da Pipilca vidi Burica na djelu.MOgao bi ga preporuciti onim svojima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 00:57

mirzza je napisao/la:Odlicna odbrana, Burica treba u repku pa nek se bori za svoje mjesto.

Dok je je Libe branio u Čeliku bio je fenomenalan, a da li se neko sjeća njegovih sjajnih odbrana u mladoj reprezentaciji, posebno impresivan nastup protiv mlade Švicarske. Biti u prvoj postavi u Lechu je sjajno, i svakako da zaslužuje poziv ali zna se da neće ;)

Tako je i Mahmutović zabijao u Čeliku, nikad neki poziv, ode u Češku i bude najbolji igrač , ali eto, ostavimo mi to našim velikim stručnjacima da odluče koga će zvati.

Semir je očigledno u nešto lošijoj formi, a on i repka dva različita pojma. Zec ne dobija šanse, a ni Semir, dva sjajna igrača, a na klupi u nas trunu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 mar 2010, 01:04

Neutral je napisao/la:

Dok je je Libe branio u Čeliku bio je fenomenalan, a da li se neko sjeća njegovih sjajnih odbrana u mladoj reprezentaciji, posebno impresivan nastup protiv mlade Švicarske. Biti u prvoj postavi u Lechu je sjajno, i svakako da zaslužuje poziv ali zna se da neće ;)

Tako je i Mahmutović zabijao u Čeliku, nikad neki poziv, ode u Češku i bude najbolji igrač , ali eto, ostavimo mi to našim velikim stručnjacima da odluče koga će zvati.

Semir je očigledno u nešto lošijoj formi, a on i repka dva različita pojma. Zec ne dobija šanse, a ni Semir, dva sjajna igrača, a na klupi u nas trunu.
Bio je Mahmutović standardan u mladoj još dok je igrao za Čelik. Prejak igrač, samo nikako da se nešto više istakne golovima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 01:11

Prebrz igrač, jeste u mladoj, ali kasnije ništa, a sada je najbolji strijelac svoje ekipe. ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 mar 2010, 01:29

Neutral je napisao/la:Prebrz igrač, jeste u mladoj, ali kasnije ništa, a sada je najbolji strijelac svoje ekipe. ;)
Sa koliko golova? 5? Malo je to za više od pola sezone. Nije ni Džeko puno zabijao u Češkoj, k'o sad što zabija. Ali jeste dosta više.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 01:36

Nije na početku sezone bio u prvom timu, no kasnije se tu ustalio te počeo pomalo zabijati . Polahko, siguran sam da će ako Bog da doći i red na njega.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2010, 15:18

Je li sada standardan golman,posto znam da se onaj njihov povredio bio pa ga ne ovaj zamenio,ali kako brani ne bi me cudilo da ostane na golu.
Inace gledao sam ga nekoliko puta,jednom uzivo i radi se o golmanu koji ima odlicne predispozicije i sjajan refleks.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 15:34

Devil je napisao/la:Je li sada standardan golman,posto znam da se onaj njihov povredio bio pa ga ne ovaj zamenio,ali kako brani ne bi me cudilo da ostane na golu.
Inace gledao sam ga nekoliko puta,jednom uzivo i radi se o golmanu koji ima odlicne predispozicije i sjajan refleks.
Ne da je standardan nego sad jedna od najvaznijih karika u klubu.Njihov prvi golman bivsi je ozdravio davnih dana ali gleda da mu klupa bude cista kad tekme pocnu.
Inace od ulaska Burica u tim neznaju za poraz.Iako su bili jako lose startovali sad su na drugom mjestu i samo dva boda iza Wisle.Zagrebacki Dinamo u pripremnom mecu nije im pera mogao odbiti niti im zabiti gol.A protiv tada neprikosnovene Wisle je bukvalno branio nemoguce situacije.Od tada je zacementirao svoju poziciju.Ta napocetku kriza Lecha je bila zbog odlaska trenera koji je sada selektor Poljske a i zato sto Buric nije stajao na golu 8-) .
@Gringo ocigledno ne govori u prazno.Samo sto nas narod podcjenjuje igrace koji igraju u nesto nepopularnijim ligama.A kuju u zvjezde igrace koji malo malo pa klupa ili je cak stalno na klupi.
Pa i Dzeko je svoje ime pravio u Teplicama ali eto.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 mar 2010, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 08 mar 2010, 20:55

Naravno da ne "trubim" dzaba za Burica,gledao sam ga svaku utakmicu ove sezone i tvrdim da nije napravio niti i jednu gresku koja bi dovela do tog da Lech primi gol,a koliko je puta odbanio nemoguce to samo ptice znaju......
Pratim i Mahmutovica koji igra odlicno a pogotovo se istice svojom brzinom i prodornoscu sto je rijetkost za nase igrace...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 00:39

delija je napisao/la:Bilo bi dobro da Pipilca vidi Burica na djelu.MOgao bi ga preporuciti onim svojima
Svojima u Cotbusu sa magarca na magarca,svojima u kockaste ako mislis.Piplica je branio za BIH sa ovim drugim ''svojima'' nije ni tekme.
Mada po onom njegovom ''kockastom oblacenju'' pred evrovpsko izgleda kao tudjin.
Ali nacionalni kljuc je jedno a Buric je je NAS.
I Buric brani sve i jednu tekmu za razliku od ''nesudjenih njihovih ''Begovica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2010, 00:44

A da vi otvorite posebnu temu o Buriću,svakako o njemu pišete umjesto o Štiliću cija je tema.
Što se Semira tice,žao mi je što ce najvjerovatnije propasti tamo u Poljskoj (daleko od ociju selektora) jer je momak bio veliki talenat ali niko nije prepoznao njegov potencijal i kvalitet niti ga pogurao u karijeri :(
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 00:50

drop je napisao/la:A da vi otvorite posebnu temu o Buriću,svakako o njemu pišete umjesto o Štiliću cija je tema.
Što se Semira tice,žao mi je što ce najvjerovatnije propasti tamo u Poljskoj (daleko od ociju selektora) jer je momak bio veliki talenat ali niko nije prepoznao njegov potencijal i kvalitet niti ga pogurao u karijeri :(
Celtic ga pratio ali odustao sto li.Nije bilo bas kao za Lovrena,Kalininica ili Mandjukica ni oni nisu nesto veliki prvotimci repke a valjda nisu i neki neki prevelik kvalitet.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna, kaskada1922, maroonGiant, Proximic, Wilshere10 i 63 gosta.