BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Chinaglia
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Chinaglia » 05 sep 2014, 23:44

HariTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:u blizini mene na tribini je bio momak s duksom BHF, možda je jedan od njih, možda nije, nebitno :D uglavnom, psuje sudijama, govori: "Ovo je Tuzla, mamu vam ****", a ja kontam u sebi, baš tako, ovo je Tuzla šabane, a ti sigurno nisi Tuzlak :D
I do mene je isto takav sjedio u duksu i govorio bas istu stvar. Haman da je isti :mrgreen:
u prvom sektoru, na vrhu stojao, ima bradu :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 05 sep 2014, 23:46

Chinaglia je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:u blizini mene na tribini je bio momak s duksom BHF, možda je jedan od njih, možda nije, nebitno :D uglavnom, psuje sudijama, govori: "Ovo je Tuzla, mamu vam ****", a ja kontam u sebi, baš tako, ovo je Tuzla šabane, a ti sigurno nisi Tuzlak :D
I do mene je isto takav sjedio u duksu i govorio bas istu stvar. Haman da je isti :mrgreen:
u prvom sektoru, na vrhu stojao, ima bradu :D
Nisam siguran za bradu, ali ajde nije ni važno.. tad sam bas nekako razmisljao, ti ako si Tuzle vidio.. :lol:
Svi nešto protiv onih sudija i njihovih majci, a zaista nisu ništa pogrešno uradili ( razumijem situaciju oko 4 s i to ) ali nisu to radili zbog provokacija..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2014, 23:47

Jest grb fudbalskog saveza,al znaju gdje dolaze,mogli su obuć bilo koju drugu majicu za zagrijavanje,a ne ovo preko cijele majice.Ne smeta mi,al vala da su je morali obuć i nisu.
Nad tobom sunce najljepše sja

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 sep 2014, 23:47

Rusilac je napisao/la: Lulic i Visca da konkurisu ravnopravno za prvih 11 :crazy:
Tebe sam smatrao malo ozbljnijim covjekom.Viscu treba prekriziti.frajer nije za reprezentacije.Avdija broj 2.
Jesi li gledao pripremne utakmice SP-a? Jesi li vidio kako Visca probija lijevom stranom? Meni sasvim dovoljno da konkurise sa Lulicem, koji ne pruza dobre partije na lijevom krilu vec dugo vremena. Lulic jeste bolji igrac, ali konkurencija mu nece skoditi, naprotiv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 sep 2014, 01:02

Bosna i Hercegovina 4 : 0 Kipar

:kafa:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 06 sep 2014, 01:21

FliX je napisao/la:Bosna i Hercegovina 4 : 0 Kipar

:kafa:
Ja mislim da neće toliki rezult biti,nego ovako kako pise na cokoladicama :D

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 sep 2014, 01:47

Čuj nisu uradili zbog provokacije, ja još nisam vidio sudijsko zagrijavanje gdje sudije nose majicu sa grbom saveza koji se proteže preko cijele majice. Ako je to nekad neko vidio nek kaže. Al' svejedno trebalo ih je iskulirat', mada je to teško bilo očekivati.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 sep 2014, 09:58

Barem u Tuzli to nije problem, to znas i sam (barem bi trebao).. Koliko ljudi po gradu, pogotovo ljeti, najnormalnije hoda u dresovima svih mogucih reprezentacija pa tako i susjednih a ne sjecam se da je ikad nastala frka, osim sto se ponekad okrene na sprdnju :) druga je stvar s klupskim obiljezjima. Meni licno ne smeta i uopste mi nije bitno da li su ove majice 'obukli' namjerno ili sasvim slucajno, da li su trebali to je njihova odluka i 'rizik' mada ponavljam da ako se igdje u FBiH nece oko toga dici hampa onda je to TZ
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2014, 10:05

I pored toliko dobrih igrača koji konkurišu za poziciju lijevog krila, mi još uvijek nemamo to lijevo krilo, niti jedan od njih ne pruža dobre partije i ne rade ono što bi krilo trebalo raditi. Mnogo griješe, nemaju centaršut, predugo se namještaju, ne sarađuju baš najbolje sa ostatkom veznog reda, prije svih mislim na Lulića i Višću, a ni Salihović se nije proslavio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 sep 2014, 10:29

Vise ce biti da je tip tuzlak, jer vise stoke ima u gradovima nego po selima. A ovo za majice sudija. Svima su dosadili samo ne sebi i braci rusima.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 sep 2014, 10:30

najjače je bilo kad je bio korner s lijeve strane i sad Pjanić izvodi a ovaj lik s tribine se dere: "Pjaniću udariii ga za mene yebem mu mater ćelavu"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2014, 10:36

Kako mrzim to seljačenje na utakmicama repke..strašno.

Kad se sjetim onih uzvika 'Messi Messi' protiv Portugala :facepalm: . Bio sam jedan od rijetkih koji je ćutao :mrgreen: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2014, 10:48

Obzirom da Papetov eksperiment sa Prcićem nije uspio, biće zanimljiva odluka ko bi mogao na teren umjesto Sanjina, ne vjerujem da će Pape ići tvrdoglavo i da će ponovo Sanjina baciti u vatru, posebno jer Pjanić i Medunjanin mogu iznijeti teret na sredini terena.

Isto tako ne znam za koga će se odlučiti na stoperkim pozicijama, jer mora se znati ko su nam stoperi. Ovo je posljednja provjera pred ono što nam slijedi u mjesecima koji dolaze i jedina na papiru 'lakša' utakmica u ovoj godini.

Dakle, da li će umjesto Prcića na teren Lulić, a Pjanić ide desno, što je po meni jedina logična izmjena. Igramo protiv bunkera, kojeg treba 'razvući', a ne grupisati se u sredinu i praviti gužvu kojom će Džeko i Ibišević imati mnogo manje prostora.

Begović - Saiihović, Šunjić, Bičakčić, Mujdža, - Lulić, Medunjanin, Bešić, Pjanić, - Džeko, Ibišević

Ovaj tim mi se nameće kao logičan izbor i nadam se da nas Pape neće iznenaditi novom egzibicijom. Jer, ponavljam, ovo nam je posljednji test pred pakao koji slijedi, pakao u vidu Velsa, Belgije i Izraela, kada ćemo znati na čemu smo u ovim kvalifikacijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 sep 2014, 10:58

joj koja je rupa ova odbrana ,salihovic je sve samo ne lijevi bek plus opao skroz ,nikakv u zadnje vrijeme
stoperski par je san snova ,protiv belgije ako ova odbrana ostane ,bez zukanovica ,potop nam slijedi,ova odbrana je smijesna bez spahica ,to ce se vidjeti u narednim utakmica ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 06 sep 2014, 11:02

@Virtu4l Nema druge opcije nego da ubacuje i dalje Prcića (znao on igrati ili ne) jer će mu oči iskopati ovi što ne mogu da žive a da ga bar tri puta dnevno ne spomenu u negativnom kontekstu. Tako to rade evo devet mjeseci pa su napravili tako "finu" atmosferu uoči SP a evo trude se svi svim mogućim snagama da to urade i uoči EP. Sramotno je da se sa većom pažnjom po kafićima prati utakmica Zimbabvea protiv Nikaragve nego utakmica repke u četvrtak .... :/ Nema zastava, nema euforije i da, za sve je kriv Pape! Znam, sada će svi misliti da sam "papeljubac" ali nisam. Ja sam samo čovjek koji mrzi one koji ne vole svoje ...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 sep 2014, 11:03

Clutch je napisao/la:Kako mrzim to seljačenje na utakmicama repke..strašno.

Kad se sjetim onih uzvika 'Messi Messi' protiv Portugala :facepalm: . Bio sam jedan od rijetkih koji je ćutao :mrgreen: .
Ili kad su uredno popratili svaki Ronaldov potez na zagrijavanju. :oops:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2014, 11:27

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Kako mrzim to seljačenje na utakmicama repke..strašno.

Ili kad su uredno popratili svaki Ronaldov potez na zagrijavanju. :oops:
Jadno. Umjesto da se takva velicina doceka na lijep nacin. Osramotili se posteno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2014, 11:38

Niko nije rekao da ga se trebalo dočekati na lijep način, nego postoje granice zdravog ukusa.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2014, 11:40

Clutch je napisao/la:Niko nije rekao da ga se trebalo dočekati na lijep način, nego postoje granice zdravog ukusa.
Nisam bio ironican, mislim da ga je trebalo docekat na lijep nacin. Kao sto smo docekali Spance. Ronaldo je veliki igrac i covjek. Koliko samo pomaze Palestincima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2014, 11:44

Cartman je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Niko nije rekao da ga se trebalo dočekati na lijep način, nego postoje granice zdravog ukusa.
Nisam bio ironican, mislim da ga je trebalo docekat na lijep nacin. Kao sto smo docekali Spance. Ronaldo je veliki igrac i covjek. Koliko samo pomaze Palestincima.
Aha :D . Djelovalo je poprilično ironično :mrgreen: .

Pa dobro, bio je baraž u pitanju, naravno da je bila užarena atmosfera, i da ga se nije moglo dočekati isto kao Špance, ali ono je bilo baš, kao što kažeš, sramotno..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, Miske01 i 36 gostiju.