Mozda samo u slucaju "pizdarija" ispred hotela (one price da reprezentativci Portugala nisu mogli zaspati). Ono sto se zvizdalo Ronaldu (ma i da su u pitanju Nani, Meireles i ostali) ne prelazi granice zdravog ukusa. To su standardne provokacije pomocu kojih se protivnicki igraci pokusavaju izbaciti iz takta.Clutch je napisao/la:ali opet ponavljam, protiv Portugala smo prešli granicu zdravog ukusa
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Trebalo ga je ignorisat i to je to. To bi mu možda i više zasmetalo.Chinaglia je napisao/la:jah, trebalo ga je dočekat' s baklavom i buketom cvijeća
to su obične provokacije kakvih ima svugdje u svijetu, a vi predstavljate kao da je to samo naš seljaklukajde da su mu psovali, pa da se složim s vama, al' ovo
a koliko je arogantan, nije ni čudo, ili da voliš, ili ga ne voliš, nema sredine
Ali, ne, zagrijavanje ekipa u toku i umjesto da podržavamo naše i navijamo, mi se podsmjehujemo i aplaudiramo na Ronaldove promašaje i failove. Osjeć'o sam jadno tad. No, to smo mi i teško je to promijenit, da ne idemo predaleko od teme sad.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ma i mi smo još gori kad s navijačima Reala diskutujemo o tome
kad se sjetim povrede Jesea i kako su navijači Reala (Bosanci i Hercegovci) popljuvali Sea radi **** Jesea, samo zato jer igra u klubu za koji navijaju
da ne bude zabune, ne odnosi se samo na navijače Reala, nego na sve koji su u određenim diskusijama subjektivni
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 sep 2014, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
A zasto potreba za provokacije, uopste da mu se zvizdi i skandira Messi ?? To i jeste problem mentaliteta, neces bas cut da svedjani, danci i ostala 'pitoma' drustva to rade. Igraj brate pa ako si bolji u redu, ako glumis il' se bespotrebno kofrcis u redu. Al jok cim je na aerodrom slika i autogram a onda udri redom po spisku
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Te provokacije Ronalda samo napale. U Engleskoj su ga vrijedjali na svakom stadionu od trenutka kad je dosao, a pogotovo nakon SP 2006. I lik je otisao na svaki taj stadion i razyebao ih na proste faktore. Isto sto je nas silovao u Lisabonu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 06 sep 2014, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Protiv Portugala sam bio na utakmici i nista nesportsko na njoj nije bilo ni na terenu ni na tribinama.
Jedino sto je bilo dosta fanova Ronalda koji su dosli da gledaju njega i navijaju za njega i njegovu reprezentaciju
Takvi i ovdje pisu gluposti tipa da je Ronaldo vrijedjan skandiranjem Mesi,Mesi.To nije nikakva uvreda vec kompliment a osim toga to mu skandiraju sirom Evrope.
Ocekujem dosta fanova Hazarda i Lukakua protiv Belgije.
Jedino sto je bilo dosta fanova Ronalda koji su dosli da gledaju njega i navijaju za njega i njegovu reprezentaciju
Takvi i ovdje pisu gluposti tipa da je Ronaldo vrijedjan skandiranjem Mesi,Mesi.To nije nikakva uvreda vec kompliment a osim toga to mu skandiraju sirom Evrope.
Ocekujem dosta fanova Hazarda i Lukakua protiv Belgije.
Ni blizu standardnih nisu bile.Monolog je napisao/la:Mozda samo u slucaju "pizdarija" ispred hotela (one price da reprezentativci Portugala nisu mogli zaspati). Ono sto se zvizdalo Ronaldu (ma i da su u pitanju Nani, Meireles i ostali) ne prelazi granice zdravog ukusa. To su standardne provokacije pomocu kojih se protivnicki igraci pokusavaju izbaciti iz takta.Clutch je napisao/la:ali opet ponavljam, protiv Portugala smo prešli granicu zdravog ukusa
@Cartman
Istina..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvo, Ronaldu su i prije dolaska u Bosnu skandirali "Messi, Messi". Messiju su to isto radili kada je Argentina igrala protiv Perua. Ljudi, to su provokacije koje uopce nisu vrijedjanja i omalovazavanja. Cisto da bi se (bezuspjesno) igralo na kartu psihe protivnickog igraca.
Mi smo kontrasi. Mi cemo debeljucu zvati mrsom, mrsavog cemo nazvati gromadom, vjecno sutljivog nazvati zabavom... To je tako.
Mi smo kontrasi. Mi cemo debeljucu zvati mrsom, mrsavog cemo nazvati gromadom, vjecno sutljivog nazvati zabavom... To je tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a ti inace znas koliko je iniesta pomagao ljudima a koliko ronaldoClutch je napisao/la:Nisam mislio na to kad kamere ne snimaju, nego na javni život Ronalda i Inieste. Čovjek je jedan od najvećih humanista i sasvim sigurno da je taj aplauz (ako s te strane gledamo) zaslužio više nego Iniesta.Monolog je napisao/la:Cudna izjava. Mislim da niko od nas ne zna kakvi su oni kada kamere ne snimaju. Mozemo samo vjerovati onome sto procitamo od (kvazi)novinara i to je to. Suditi o nekome koga ne poznajes/ne poznajemo je, u najmanju ruku, smijesno.Clutch je napisao/la:Veći je gospodin na terenu, van terena nije sigurno.
Što se tiče aplauza u baražu, naravno da ga od naše publike, u tako napetoj situaciji, ne bi dobio baš niko.
Da ne bi bilo zabune, to mi je uredu, i treba u tako važnim utakmicama da navijaš za svoje, ali opet ponavljam, protiv Portugala smo prešli granicu zdravog ukusa.
neko pomaze bez medijske pompe a neko na sva zvona razglasi kad posjeti jedno dijete u bolnici,to je sve stvar marketinga i kod ronalda i kod messija za bolju sliku u svijetu, ima 10 puta vecih humanista od ove dvojice
kao npr floro flores ,lik usvojio malu bebu koja je ostavljena u vozu,cim je vidio ovu vijest javio se sljedeci dan za usvajanje a lik vec ima troje djece , a ova dvojica se samo natjecu ko debili kakvi, ljudi zaduzeni za to im govore sta ce posjetit i onda se slikaju da ih citav svijet vidi,fola neki humanitarci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Takvi ljudi su uzor milionima djece širom svijeta, i naravno da je potrebno da se iskažu i u takvom svijetlu. Nije to samo radi marketinga. A Ronaldo je milion puta dokazao da to ne radi zbog marketinga. Nebitna tema skroz, ne znam ni zašto odgovaram na ovako glup post.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Unknown Genius
- Kontakt:
@barca_87 objasnio.
Čuj Ronaldo zaslužio veći aplauz od Inieste jer se više reklamira kad nekome pomogne.
Čuj Ronaldo zaslužio veći aplauz od Inieste jer se više reklamira kad nekome pomogne.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
kako je dokazo da nije radi marketinga ??Clutch je napisao/la:![]()
Takvi ljudi su uzor milionima djece širom svijeta, i naravno da je potrebno da se iskažu i u takvom svijetlu. Nije to samo radi marketinga. A Ronaldo je milion puta dokazao da to ne radi radi marketinga. Nebitna tema skroz, ne znam ni zašto odgovaram na ovako glup post.
pa ja glup post jer je istinit ,ti neko dijete iz bih znas da je ronaldo veci humanista od inieste jer si procito u dnevom avazu da je doniro ovo ili ono nekom djetetu
ma bjezi ba i ja svakome odgovaram
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Još da nisi pogrešno shvatio ono što sam rekao.Unknown Genius je napisao/la:Čuj Ronaldo zaslužio veći aplauz od Inieste jer se više reklamira kad nekome pomogne.
@barca
Dobro, Ronaldo je humanista samo radi marketinga. Usaglasićemo se da više ne diskutujemo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
No da se vratimo temi, jel.
Imam osjecaj da Pape bas i ne mirise Bicakcica poslije saginjanja kod prvog gola protiv Argentine i one akrobacije kod drugog. I u Tuzli ga ubaci u drugom poluvremenu mada smo svi ocekivali da je on neupitan, nego je samo pitanje Ogi ili Toni.
Imam osjecaj da Pape bas i ne mirise Bicakcica poslije saginjanja kod prvog gola protiv Argentine i one akrobacije kod drugog. I u Tuzli ga ubaci u drugom poluvremenu mada smo svi ocekivali da je on neupitan, nego je samo pitanje Ogi ili Toni.
stoperski par moraju biti bicakcic i sunjic. pa nece valjda igrati vranjes, lik koji nema klubanuerta je napisao/la:No da se vratimo temi, jel.
Od forumaša @bluesforever u Zenici očekujem utrčavanje na teren i šprint u zagrljaj Lukaku-u 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Oni su moderni, mi smo za njih seljaci, pa pogledajte odakle su samo posla ta skandiranja ronaldu, sigurno nisu iz BIHChinaglia je napisao/la:jah, trebalo ga je dočekat' s baklavom i buketom cvijeća
to su obične provokacije kakvih ima svugdje u svijetu, a vi predstavljate kao da je to samo naš seljaklukajde da su mu psovali, pa da se složim s vama, al' ovo
a koliko je arogantan, nije ni čudo, ili da voliš, ili ga ne voliš, nema sredine
[youtube][/youtube]
Ljudi dragi, pa sasvim normalno je ovo, ima ovoga svugdje, a ne samo kod nas.. Pa nisu ga oklagijom preko leđa, samo namjera je da se izbace iz takta i to je to..
Ljudi dragi, pa sasvim normalno je ovo, ima ovoga svugdje, a ne samo kod nas.. Pa nisu ga oklagijom preko leđa, samo namjera je da se izbace iz takta i to je to..
Sramotimo gradjansko drustvo, moramo se ponasati kao programirani svedjani i norvezaniHariTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne znam vala, mene je vise bilo stid nekih reakcija navijaca reala i kurcojahaca ronalda kad je zabio onaj slobodnjak protov nas. to je veca sramota bila od svih provokacija na njegov racun ovdje u zenici 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, ebi46, Goalgetter, Google Adsense [Bot], L-Train, legendarnadruga, Maverick, Proximic, StevieG8, ZmajTuzla i 49 gostiju.