Jbg, neki ne kontaju pojam sidraš.hurem je napisao/la:on i ne mora trcati, dovoljno je sto uvijek za sobom vuce dvojicu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Jos jedna golcina naseg kapitena.To kralju idemo prema petobanki.
Samo neka kapiten ne puca penale. 
Imamo Pjanketa za penaleAhmetNY je napisao/la:Samo neka kapiten ne puca penale.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koliko ovaj covjek svog vremena posveti drugima, to nije normalno!
Inace, kad ti neko posveti svoje vrijeme, to je ono sto se najvise cijeni! (onaj ko zna da cijeni i postuje)

AFERIM KAPITENU!

Inace, kad ti neko posveti svoje vrijeme, to je ono sto se najvise cijeni! (onaj ko zna da cijeni i postuje)

AFERIM KAPITENU!
- sanlituncay
- Kontakt:
Kakva je ovo pijanka 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Kapa dole kapitenuSamoZeljo je napisao/la:Koliko ovaj covjek svog vremena posveti drugima, to nije normalno!
AFERIM KAPITENU!![]()
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 07 sep 2014, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
SamoZeljo je napisao/la:Koliko ovaj covjek svog vremena posveti drugima, to nije normalno!
AFERIM KAPITENU!![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Aferim,ako je tako...soccerfan je napisao/la:Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
http://****/13872-foto-igr ... lih-rudarasanlituncay je napisao/la:Aferim,ako je tako...soccerfan je napisao/la:Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Bio sam upravu. Evo tu ima slika jos! Bravo Edinu i bravo repki. Svaka cast momcima. Uvijek su ti kad treba.
Čestitke na ovom potezu. 
Pokazuje da je prije svega čovjek.
Pokazuje da je prije svega čovjek.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Biti covjek prije svega, najveca karakteristika naseg dijamanta...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Razumijem da si se zaletio i da si ovo napisao u neznanju, ali ja bi makar radi pristojnosti obrisao ovaj post.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Arsenal Football Club
Ljudina, pravi potezi kapitena!... Hatrick protiv Kipra ako Bog da! 
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Upravo radi ovakvih stvari, ne samo Edina nego bilo nekog naseg reprezentativca, ja nemam srca da mrzim ili ne volim. Svi oni su jedina ali zaista jedina svijetla tacka i radost koju dozivi ova drzava. Ako bilo sta treba, uvijek su prvi da priskoce u pomoc. Ne zaboravite Alena Maslu kojem je sam Edin Dzeko spasio zivot i dao "novu priliku za zivot" tako da se izrazim. Da da on zaraduje milione i sta je njemu izdvojiti par stotina hiljada. Nisu ni Edin, ni Miralem, ni Vedad, ni Sejo, ni Asmir te svoje silne milione na putu nasli nit od koga ukrali. To sto imaju posteno su zaradili svojim trudom, radom, odricanjima. Nije ni njima bilo lahko doci do tacke gdje su danas. Mnogim stvarima koje su zeljeli su morali reci ne da bi stigli dovde. Edin je pod granatama trenirao. Smijem se zakleti da na prste jedne ruke moze prebrojati koliko je puta dok nije otisao u Cesku sebi mogao kupiti dobre kopacke i opremu koja mu treba, a to je minimum minimuma da se postane nesto. NEgo da ne idem u off, kapa do poda i Edinu i ostalim reprezentativcima kao i Safetu Susicu i Nogometnom Savezu.Adnan89 je napisao/la:Ljudina, pravi potezi kapitena!... Hatrick protiv Kipra ako Bog da!
- Principatus
- Kontakt:
Ljudina, svijetla tacka, uzor, veliki radnik, humanista, kapiten, dijamant...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Head je napisao/la:Jovetic se povrijedio.
Kapitenski.