RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

salmy

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 06 sep 2014, 20:25

vm22 je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:Prijateljska utakmica:
FK Klis - FK Velež 2:0
Strijelci: Islamović i N. Keskin
ruzno vidit rezultat, pogotovo jer su u ovom slucaju ovi momci predstavljali prvu ekipu veleza! ali opet to su sve bili juniori a i svi ti momci su dan prije igrali finale kupa HNK i to je sve izmoreno..
Kažu da ih je sudija uništio, Mrkva poludio na klupi
Mikki, nisi u pravu nije ovo prva ekipa Veleza, a da bi se uvjerio pogledaj izvjestaj,aktere ovog duela,

KLIS – VELEŽ 2:0 (2:0)

Buturović polje. Stadion „Seid Padalović“. Gledalaca 500. Vrijeme i teren pogodni za igru. Glavni sudija: Salem Delić (Konjic). Strijelci: 1:0 Islamović (7) 2:0 Keskin (27 – 11. metara).

KLIS: N. Keskin, Bakalović, E. Padalović, Šehić, Miljević, Adis Padalović, Idrizović, Islamović, Demirović, Bitevija, A. Keskin

Još su igrali: M.Padalović,A.Padalović, Hošafčić, Zahirović, Hakalović, Kovačević, Čukle.

Trener: Amir Bešić

VELEŽ: Voloder, Ovnović, S. Isić, Nazrdrajić, Mešanović, Agić, Milišić, Bešo, Ćemalović, Tator, Janičijević.

Još su igrali: Bošnjak, Đemić, Halilović, Đermanović, B. Isić.

Trener: Zijo Tojaga
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 sep 2014, 23:17

tepsija je napisao/la:Ovaj napad na našeg igrača ne smije baciti mrlju na odličan prijem u Čitluku.Vikend je,dodju seljoberi iz Kruševa,Ljutog Doca,pod gasom,ugledaju zvijezdu,pamet im se pomuti.Dida im u sušari pričao o 41-oj.Ma kako to čudno zvučalo,ne zalim našeg igrača,tvrda je to pača,zalim tog seljačinu nabrijanog.Naći ga i suditi mu za pokušaj ubistva.Ima ona stara,kolji ko nije iz Jara.Nazalost,postoji dio homosapiensa koji se vode tim.Popušite ga seljaci.Najbolje tamo nakon pevaljke,najbolji ste tada.
Evo malo sam se raspitao 10 heroja na 3 mladića ispred hotela brotnjo. Nista novo. Ne kreci ako nas nema bar tri puta vise :urnebes: :urnebes: ali dobro je nije ni ova manjina ostala dužna. Malo malom Beši razbijena glava. Što kažeš tvrde su to glave. Idemo dalje. Homosapijensi neka iduci pu krenu 23 na 4 :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 sep 2014, 09:28

Hajmo preci u Seria A, za 3 godine imamo novi stadion besplatno.

" onclick="window.open(this.href);return false;

A, onda se vratimo u Premijer ligu sa najljepsim stadionom. :opaopa:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 sep 2014, 13:20

RezervniGolman je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ovaj napad na našeg igrača ne smije baciti mrlju na odličan prijem u Čitluku.Vikend je,dodju seljoberi iz Kruševa,Ljutog Doca,pod gasom,ugledaju zvijezdu,pamet im se pomuti.Dida im u sušari pričao o 41-oj.Ma kako to čudno zvučalo,ne zalim našeg igrača,tvrda je to pača,zalim tog seljačinu nabrijanog.Naći ga i suditi mu za pokušaj ubistva.Ima ona stara,kolji ko nije iz Jara.Nazalost,postoji dio homosapiensa koji se vode tim.Popušite ga seljaci.Najbolje tamo nakon pevaljke,najbolji ste tada.
Evo malo sam se raspitao 10 heroja na 3 mladića ispred hotela brotnjo. Nista novo. Ne kreci ako nas nema bar tri puta vise :urnebes: :urnebes: ali dobro je nije ni ova manjina ostala dužna. Malo malom Beši razbijena glava. Što kažeš tvrde su to glave. Idemo dalje. Homosapijensi neka iduci pu krenu 23 na 4 :urnebes: :urnebes:
Klasika. Čuvena škutorska hrabrost.
Niste ni vi cvječke (znaš kako su stare sarajlije govorile za vas - zadnji u din ušli, a prvi iz njeg izašli), ali vas je najgore i zapalo. Ovi naši hajduci jesu zaj.ebaniji, ali nisu hinje ko uskoci. Osim toga, naši ostaše u šumama, vama u grad siđoše.
Nadam se da nije ništa ozbiljno sa tim Bešom

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 sep 2014, 13:29

koji kretenluk majko mila i to pali po momcima iz juniorskog pogona.. samo ako je bilo ispred hotela, pa gdje su onda bili ostali igraci i strucni stab da intervenisu i krvi im se napiju???

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 07 sep 2014, 13:42

Evo jedna muzička numera za mudonje iz kamenjara. Ubacujem odmah i ambi pur da ne smrdi kakica po forumu iz njihovih hrabrih guzica kao kod dida birvaktile
[youtube][/youtube]
Fukse hinjave. Hijene su gospoda za vas
14.02.1945

salmy

Post Postao/la salmy » 07 sep 2014, 14:55

mikki21 je napisao/la:
koji kretenluk majko mila i to pali po momcima iz juniorskog pogona.. samo ako je bilo ispred hotela, pa gdje su onda bili ostali igraci i strucni stab da intervenisu i krvi im se napiju???
Ma oni su jaki samo kad su u čoporu nafurani na koje kakve Crocope i ostale bilderske budalastine, pickice jedne provincijske, ljubomorni na Mostar i mostarsku raju.
Pa vala sto kazete gdje je bio ostatak ekipe da im se momački nehebe majke rodjene i polome kockaste glavurdine.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 sep 2014, 17:51

rodom s Mejtaša je napisao/la:Klasika. Čuvena škutorska hrabrost.
Niste ni vi cvječke (znaš kako su stare sarajlije govorile za vas - zadnji u din ušli, a prvi iz njeg izašli), ali vas je najgore i zapalo. Ovi naši hajduci jesu zaj.ebaniji, ali nisu hinje ko uskoci. Osim toga, naši ostaše u šumama, vama u grad siđoše.
Nadam se da nije ništa ozbiljno sa tim Bešom
Samo da te citiram i nasmijem se dobro zbog pojedinih djelova posta. :rol: Ko razumije, razumio je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 sep 2014, 19:04

Jesmo li oglasili,jesmo li izdali priopćenje za javnost?Naravno da ne,koji će nam racku to.Naučili smo mi na gore,nismo
Svi su protiv nas,mrze nas jer smo hšk,pardon ršd :mrgreen: :urnebes:
A nas boli đole,samo udarajte.Nismo mi pizduni kmečavi.
Forzzzaaaaa
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 sep 2014, 19:06

Evo je jedna prigodna za tuningboyze :thumbup:
Uživajmo,slušajmo,gledajmo.
Samo lagano,bez agresije,bez nadrkanosti :bih:

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 sep 2014, 20:56

tepsija je napisao/la:Jesmo li oglasili,jesmo li izdali priopćenje za javnost?Naravno da ne,koji će nam racku to.Naučili smo mi na gore,nismo
Forzzzaaaaa
Mislim da je ova sutnja odnosno ne izlazak u javnost,ustvari izraz postovanja prema domacinima,ali i generalno doprinos smirivanju strasti po Hercegovini.Velez je vec ranije na konkretan nacin pokazao da nam sportski rezultat mora biti iznad dnevno-politickih interesa.Sad je na nasim sportskim rivalima da nastave tim putem i daju svoj doprinos normalizovanju odnosa u regiji.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 sep 2014, 21:20

rodjenisa je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Jesmo li oglasili,jesmo li izdali priopćenje za javnost?Naravno da ne,koji će nam racku to.Naučili smo mi na gore,nismo
Forzzzaaaaa
Mislim da je ova sutnja odnosno ne izlazak u javnost,ustvari izraz postovanja prema domacinima,ali i generalno doprinos smirivanju strasti po Hercegovini.Velez je vec ranije na konkretan nacin pokazao da nam sportski rezultat mora biti iznad dnevno-politickih interesa.Sad je na nasim sportskim rivalima da nastave tim putem i daju svoj doprinos normalizovanju odnosa u regiji.
Upravo tako brat moj. Velež je vazda bio i ostao gospodski klub. Boli nas qurac za ove miševe. Samo Forza i što bolja priprema za Široki. Na nama je da grlima i dlanovima podržimo na pecari u što većem broju. MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 sep 2014, 13:55

prijenos je na arenasport
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 08 sep 2014, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 13:58

Koga će prenositi na tv-u ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 sep 2014, 14:08

NeverGiveUp je napisao/la:Koga će prenositi na tv-u ?
ja mislim da bas nas prenose, barem je tako bilo na primarnom rasporedu... u ovoj polusezoni prenose 5 od 7 nasi gostujuci tekma! sa sarajevom i celikom vec bilo, onda ostaju siroki, komsije pa strumfovi! sve te tekme ce bit na bht ili tacnije trebale bi bit ako nesto nisu promjenili u medjuvremenu!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:11

Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).

Nisam siguran da ću moći na utakmicu, zato me zanima.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 sep 2014, 14:12

NeverGiveUp je napisao/la:Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).

arenasport bih prenosi
nedjelja 19h
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:16

Kevin je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).

arenasport bih prenosi
nedjelja 19h

A ja tražio za subotu heh'.
Nemam Arenu Sport, ali sad ću baš vidit BHT raspored za nedjelju ako su ga uopće izbacili.

EDIT: Piše 22:45 BHT Premier Liga :?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 sep 2014, 14:30

NeverGiveUp je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

arenasport bih prenosi
nedjelja 19h

A ja tražio za subotu heh'.
Nemam Arenu Sport, ali sad ću baš vidit BHT raspored za nedjelju ako su ga uopće izbacili.

EDIT: Piše 22:45 BHT Premier Liga :?
To su oni izvještaji u 22:45 :D

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:35

Očigledno se nisam naspavao :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []