Hare u svom fazonu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sta je podigao formu nakon dvije utakmice jel?zgembo89 je napisao/la:Ne slazem se on je bio van forme jedno vrijeme pa je i u rep. uz Misimovica bio glavni dizelas sada je puno bolji,bolju formu ima nego na SP,ocito mu odgovara transferbosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bio odlican,kao i uvijek... vidi se da je u formi!

Kad je to rekao, de link ?soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija
Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil

http://www.azramag.ba/intervju/haris-me ... -u-zivotu/Guarin14 je napisao/la:Kad je to rekao, de link ?soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija
Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil

Stvarno znamo pretjeratiGoalgetter je napisao/la:
Na sta sve neces naletiti na FB.

Juce na Fejsu neka stranica postavila sliku Sunjica uz opis "Bosanski Rio Ferdinand"
  Juce na Fejsu neka stranica postavila sliku Sunjica uz opis "Bosanski Rio Ferdinand"   

Hajd sto je opis nigdje veze, nego sto je 80% raje koje je komentarisalo na sliku pisalo -Bravo Ogi
  Hajd sto je opis nigdje veze, nego sto je 80% raje koje je komentarisalo na sliku pisalo -Bravo Ogi   

Ja gledam
  Ja gledam  

I shareova jos tolikoConsigliere je napisao/la:Ma, nije meni sto se neko zayebaje na ovaj nacin, nervira me sto ovakve gluposti imaju hiljade lajkova na odredjenim fb stranicama

Al znas kako kazu (ovo sa Harisom nikakve veze nema nego sa lajkovima i komentarima) cega se pametan stidi, time se budala ponosi.
  Al znas kako kazu (ovo sa Harisom nikakve veze nema nego sa lajkovima i komentarima) cega se pametan stidi, time se budala ponosi.  
 pa takvi su vam  Papetovci pa ih niko ne...
  pa takvi su vam  Papetovci pa ih niko ne...    
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.